soultaker Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 1. Angelina Jolie 2. Kazda spoko ze ( Y ) na pupie :D O takie "stringi" chodzi ? stringiii O K U R W A M A C !!! Takiego czegos w zyciu jeszcze nie widzialem :P A pomysl jak by bylo przyjemnie na takie patrzec np na plazy 8) no i latwe do prania/zdejmowania. A i opalanie miejsc intymnych na pelna skale :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Moja.... :twisted: nic dodac nic ujac :twisted: moze oprocz tego ze szasta pieniedzmi.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 1. Angelina Jolie 2. Kazda spoko ze ( Y ) na pupie :D O takie "stringi" chodzi ? stringiii O K U R W A M A C !!! Takiego czegos w zyciu jeszcze nie widzialem :P A pomysl jak by bylo przyjemnie na takie patrzec np na plazy 8) no i latwe do prania/zdejmowania. A i opalanie miejsc intymnych na pelna skale :wink: no nie tak na pelna ... zawsze mozna jeszcze bez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ...jak dla mnie EVA MENDES (jak ktoś oglądał 2F 2F to wie o kogo mi chodzi) :lol: i ELIZA DUSHKU (The new guy) RULEZ !!! :-PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Sung Hi Lee is the best Jestem za! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 EVA MENDES Halle Berry no i moja :):):) dziewczyna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a mi tam sie bardzo podoba Sophie Marceau Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ja stawiam na Jennifer Love Hewitt :) Zgadzam sie. Jest boska. Już 2 głosy na tą samą dziewczyne :) Jennifer Love Hawitt również jaki i Jessica Alba :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 1. Angelina Jolie 2. Kazda spoko ze ( Y ) na pupie :D O takie "stringi" chodzi ? stringiii O K U R W A M A C !!! Takiego czegos w zyciu jeszcze nie widzialem :P Czytaj topic smiechu tam nie takie rzeczy sa :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 znalazlem liunka do zdjec mojej :] http://members.xoom.virgilio.it/theaion/le...ilaarcieri.html tam jest tez cala galeria jej zdjec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ona!!!!!!!!!!1 czyz nie piekna?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ona!!!!!!!!!!1 czyz nie piekna?? :) pikna :lol: :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 no nie sam o sobie mowisz w rodzaju zenskim ... niedobrze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 no nie sam o sobie mowisz w rodzaju zenskim ... niedobrze ... przezywam zalamanie swiadomosci ;) gdzie twoje poczucie humoru?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Pare by się znalazło :D Np. Carolina Pampita Ardohain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bruce: moje poczucie humoru jest na swoim miejscu, przeciez nie pisalem tego na powaznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bruce: moje poczucie humoru jest na swoim miejscu, przeciez nie pisalem tego na powaznie ;) ja tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Oczywiście, że MOJA jest NAJŁADNIEJSZA ! :D :twisted: ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ...no jeszcze daje rade Stacie Orrico...ale prokurator już nie grozi ......he he :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 tu sa ciekawe panie........ http://www.beautifulzueri.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ja stawiam na Jennifer Love Hewitt :) Popieram, calkowicie popieram w "Heartbreakers" byla super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ja stawiam na Jennifer Love Hewitt :) Popieram, calkowicie popieram w "Heartbreakers" byla super! oj tak oj tak ... :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bruce ja uwazam, ze jezeli ktos zamieszcza swoje wlasne zdjecie w topicu najsexowniejsza i pisze ONA!!! to nadaje sie na pilne leczenie - naprawde koles jestes wzruszajacy... - bez urazy - to jest moje obecne wrazenie po tym co zobaczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bruce ja uwazam, ze jezeli ktos zamieszcza swoje wlasne zdjecie w topicu najsexowniejsza i pisze ONA!!! to nadaje sie na pilne leczenie - naprawde koles jestes jakis niedokonczony... - bez urazy - to jest moje obecne wrazenie po tym co zobaczylemalbo ma baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duze poczucie humoru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 moze wykracza poza moje? Dla mnie jednak ten "przesmieszny" gag idzie w kierunku "bardzo zalosne" - ale dobra - jest wolnosc slowa - jest - nie czepiamy sie - koniec i kropka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a bruce jeszcze jedno - ten chwilowy duron 7x150 to juz trwa od chyba jeszcze 2002 roku - masz zamiar zmienic kiedys opis ze jednak masz to na stale? a ten mx400@rooznie? to chyba powinno sie pisac ile w grach co nie - bo wszyscy sie domyslamy ze umiesz zmieniac taktowanie w powerstrip'ie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a bruce jeszcze jedno - ten chwilowy duron 7x150 to juz trwa od chyba jeszcze 2002 roku - masz zamiar zmienic kiedys opis ze jednak masz to na stale? a ten mx400@rooznie? to chyba powinno sie pisac ile w grach co nie - bo wszyscy sie domyslamy ze umiesz zmieniac taktowanie w powerstrip'ie... ahhh te cyniczne podteksty...mniami...... ;) nie ty bedziesz mi dyktowal co mam pisaqc w sygnaturze....... kur.... mx400@roznie...... a moze do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nedzy wezmiesz pod uwage fakt, ze ilosc znakow w sygnaturze jest OGRANICZONA??!! dlatego jest roznie aha......fakt uznania mnie przez ciebie za zalosnego byl dla mnie traumatycznym przezyciem........bardzo mi przykro, ze ktos tak elokwentny i wywyzszajacy sie (cholera...moze slusznie) ma o mnie tak niskie i krytyczne zdanie......... a ze jestem wzruszajacy......hehs.....no coz......raczej wzruszony tymi opiniami :lol: LOLOLOLOLOLOLOL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no.... i jeszcze angelina croft... nie mylic z angeliną jolie i larą croft... zdjęc nie zamieszcze z pewnych wiadomych powodoof :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no.... i jeszcze angelina croft... nie mylic z angeliną jolie i larą croft... zdjęc nie zamieszcze z pewnych wiadomych powodoof :twisted: czemu?? :D sorx..nie kce mi sei wiecej szukac i cenzurowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 :( Czemu podobno najciekawsze zdjecia ze strony 3 nie chce sie aładowac u mnie? :( z tych "ostrzejszych" to jedynie bruce i ta ocenzurowana jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...