Songo- Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jak zrobic taki pulpit: http://pulpit.arx.pl/gallery/show.php?id=2...file=d_2377.jpg : Bardzo pilne tzn chodzi mi dokladnie o ten pasek u gory ten drugi szybkiego uruchamiania na dole oraz zegar bardzo prosze o pomoc bo sikna mam i wogule :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 hiehie hie widze ze skoorka mmd3 - wszyscy moi znajomi (ja tesh) jej uzywaja moim zdaniem jest genialna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 W dziale modyfikacje masz na samej górze przyklejony topic o modowaniu pulpitu. Poczytaj to bo jest tam dużo progsów do smieniania wyglądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ja tam widze dzialanie jakiegos StyleXp a na gorze Statbar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 -WIndowsBlinds -IconPackager -ObjectDesktop -ObjectDock -DesktopX -SysMetrix Te programy powinny załatwić sprawe. A stronke polecam www.wincustomize.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jak zobaczyłem ten temat to myslałem ze jakis naprawde ciakawie zrobiony pulpit zobacze a tu zwykły styl, skórka na winampie i statbar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Po prostu kolega nie widzial jeszcze odjechanych pulpitow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Hello ?! Phranzee - pochwal się :] A tak btw jak się nazywa dokładnie ten styl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...