lopik_ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Co myślicie o promocji Neostrada za 1zł prosze o komętaże tych któży już mają i tych któży będą mieli THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Phi... a abonament? 149zeta przez rok, a pozniej dalej 199 :? Jak ktoś się przymierzał do neo+ to ok, a jak nie to niech lepiej da se spokój. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No ja mam wlasnei noe+ (dzis mi zalozyli)) uwazam ze to bardzo fajna propozycja, i jeszcze nie wiadomo ile bedzie kosztowala za rok moze 100?? a moze 300?? bede sie martwil za rok!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 ja sobie zlozylem, ale tylko na miesiac bo mam juz stalke a dodatkowe lacze za 1zl to bardzo chetnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a nie popsuła się neo czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ...komętaże tych któży... któży aua 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a nie popsuła się neo czasem nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a na sdi mozna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 bierz neo+...mozna naprawde ladnie przegladac strony no i sciagac....70GB miesiecznie nie jest problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/ Nie za bardzo wiem o co chodzi 8O 8O 8O Cammel zmien Avartar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/ Nie za bardzo wiem o co chodzi 8O 8O 8O Cammel zmien Avartar. czemu ma zmieniac?? cos nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wszystkie promocje sa takie ze tepsa i tak wyjdzie na swoim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/ Nie za bardzo wiem o co chodzi 8O 8O 8O Cammel zmien Avartar. Jak by to powiedzieć, jego avatar ma pewne przesłanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/ Nie za bardzo wiem o co chodzi 8O 8O 8O Cammel zmien Avartar. Jak by to powiedzieć, jego avatar ma pewne przesłanie :wink: i co z tego?? kazdy widzi to co chce zobaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Czy mieliście problem z pierwszym połączeniem (zarejstrowaniem się) bo ja mam (błąd 650,680) no a na info linie oczywiście się nie dodzwonie bo ciągle zajęty podali mi komurke ale też zajęta gościu powiedział żeby zadzwonić wieczorem a ja pytam o której a on mi mówi 12 ja go pytam w nocy ???????? a on TAK PROSZE O KOMĘTARZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a czytales regulamin/ instrukcje ??? dopiero jak dioda adsl sie zapali bedziesz mogl sie polaczyc - srednio tepsa wyrabia sie w 3 dni ale jak nie bedziesz mial szczescia to nawet i 10 dni (maja 14 dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 A mnie się zdarzyło, że czekałem 3 tygodnie od podpisania umowy, 4 od złożenia zamówienia ale to chyba skrajny przypadek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocniak Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Witam :-) Ja chciałem sprostować tylko kilka rzeczy ;-) 149zeta przez rok, a pozniej dalej 199 :? Abonament wynosi 199 zeta tylko przy umowie bezterminowej. Po skończeniu umowy na 12 miesięcy można przedłużyć umowę o kolejne 12 i ciągle płacić 149 zł :) jeszcze nie wiadomo ile bedzie kosztowala za rok moze 100?? a moze 300?? bede sie martwil za rok!!! Nie chce nikogo martwić, ale jest bardzo prawdopodobne, że w grudniu neo+ potanieje do 99zł z VAT [jeszcze tym 7%] ;) jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/ Hm, niedawno telekomuna zmieniła umowę. Teraz SDI też nie można udostępniać poza lokal [ale w lokalu można dzielić] A mnie się zdarzyło, że czekałem 3 tygodnie od podpisania umowy, 4 od złożenia zamówienia ale to chyba skrajny przypadek... Nieee to jeszcze nie jest skrajny przypadek :) mój kumpel latał za neostradą 3 tygodnie, potem okazało się, że nie działa, a kiedy po dwóch tygodniach przyszedł specjalista powiedział, że wogóle nie ma możliwości podłączenia Neostrady... ROTFL :D Jeżeli jeszcze macie jakieś pytania odnośnie telekomunikacji to zapraszam na moją stronę ;) [adres poniżej :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ja to na neta tyle czekałem że mnie nic nie zdziwi jeśłi chodzi o telekomune w październiku ubiegłoego roku podanie o sdi złożyłem, ale jak akurat kolejka do mnie dochodziła to zaczęłi wycofywać sie z sdi i wprowadzać neo no a potem czekaliśmy aż neostrada będzie dostępna na terenie naszego miasta ale neo po sieci nie bardzo można udostępniać i zdecydowaliśmy sie na dsl-a. a ta usługa ciutke później weszła niż neo - znowu było czekanie. no i jak w kocu podanie złożyliśmy, to trzeba sie było zbroić w cierpliwośc i dalej czekać, a tu już było niedaleko do wakacji. zaczeliśmy nawet gadać z firmą od radiowych połączn z netem,a le zdecydowalśmy sie w końcu konsekwentnie czekać na telekomune(miesiąc w tą czy w tą już żadna różnica sie zdawało:):)) No i wreszcie dali z wielkiej łaski w wakacje(zanim dostaliśmy musieliśmy paniusi z działu obsługi klienta pare bombonierek zanieść) a muj kolega, z inego osiedla, który składał podania na sdi i dsl w tym czasie co my dalej czeka na terminal:):):)-nie chciał nosić czekoladek i sie ładnie uśmiechać pare dni temu świętowali rocznice złożenia podania w TP:):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a czytales regulamin/ instrukcje ??? dopiero jak dioda adsl sie zapali bedziesz mogl sie polaczyc - srednio tepsa wyrabia sie w 3 dni ale jak nie bedziesz mial szczescia to nawet i 10 dni (maja 14 dni)a Ty czytales :?: bo sie mylisz... jest tam napisane w ramce wyraznie Rejestracja wymaga zestawionego łącza do internetu. Uruchomienie usługi przez TP nastapuje [b]do 3 dni roboczych[/b] pd złożenia zamówienia. O gotowości linii świadczy zapalona na tałe dioda ADSL. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 a czytales regulamin/ instrukcje ??? dopiero jak dioda adsl sie zapali bedziesz mogl sie polaczyc - srednio tepsa wyrabia sie w 3 dni ale jak nie bedziesz mial szczescia to nawet i 10 dni (maja 14 dni) swiatełko się świeci tak jak się ma świecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 PROSZE O KOMĘTARZE www.słownik.ortograficzny.com.pl chłopie nie przesadzaj ... juz raz wyżej kolega cię upomniał a ty dalej swoje ;(( Na wypadek gdybyś jeszcze nie załapał : komętaże tych któży już mają i tych któży ------- komentarze tych którzy juz mają i tych którzy .... tak powinno być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to co napisales daje po oczach bardziej niż "iórz" , bo "komętaże" to jeszcze nie widziałem ;)))))))) a iórz już jest słąwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 WORD rulezz ?? I niech mi nikt nie sciemnia o dysleksji, jak ma problem z pisaniem po polskiemu to zapraszam do WORDa i podobnych, czasem to naprawde az sie scyzoryk otwiera przy czytaniu tematow. Chyba ze niektorzy userzy prezentuja tutaj pierwsza (no moze druga) klase podstawowki ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 WORD rulezz ?? I niech mi nikt nie sciemnia o dysleksji, jak ma problem z pisaniem po polskiemu to zapraszam do WORDa i podobnych, czasem to naprawde az sie scyzoryk otwiera przy czytaniu tematow. Chyba ze niektorzy userzy prezentuja tutaj pierwsza (no moze druga) klase podstawowki ? 8O Ja pisz eza piewrwszyms razem tekst w ten spowób. P prostu mam słabą koordynacjeruchów i jak szybo pisz eto tekst tak wyglada. Dopiero po poprawkach mój tekst daje się przeczytać. Ewentualnie piszę bardzo powoli. Zajmuje to trochę czasu ale nie aż tak dużo jak się niektórym wydaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 PROSZE O KOMĘTARZE www.słownik.ortograficzny.com.pl chłopie nie przesadzaj ... juz raz wyżej kolega cię upomniał a ty dalej swoje ;(( Na wypadek gdybyś jeszcze nie załapał : komętaże tych któży już mają i tych któży ------- komentarze tych którzy juz mają i tych którzy .... tak powinno być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to co napisales daje po oczach bardziej niż "iórz" , bo "komętaże" to jeszcze nie widziałem ;)))))))) a iórz już jest słąwne Aleś zaszpanował !!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 PROSZE O KOMĘTARZE www.słownik.ortograficzny.com.pl chłopie nie przesadzaj ... juz raz wyżej kolega cię upomniał a ty dalej swoje ;(( Na wypadek gdybyś jeszcze nie załapał : komętaże tych któży już mają i tych któży ------- komentarze tych którzy juz mają i tych którzy .... tak powinno być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to co napisales daje po oczach bardziej niż "iórz" , bo "komętaże" to jeszcze nie widziałem ;)))))))) a iórz już jest słąwne Aleś zaszpanował !!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: widzisz ... i od razu lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 kurde no mi sie ta promocja widzi :) 149 za 512kbps elegancko 199zl pakiet inst. i 1.07 aktywacja :) tylko ze w mojej miescinie jeszcze tej uslugi nei oferują :(((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Qrde mam juz modem i czekam na ta aktywacje od TP. czekam juz tydzien czy powinienem isc do telepunktu i sie przypomniec :?: ( na tej karteczce jest napisane ze trza czekac do 3 dni roboczych...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Qrde mam juz modem i czekam na ta aktywacje od TP. czekam juz tydzien czy powinienem isc do telepunktu i sie przypomniec :?: ( na tej karteczce jest napisane ze trza czekac do 3 dni roboczych...):arrow: zadzwon do nich. przedstaw im swoja sytuacje. jesli to nie pomoze, dopiero wtedy idz do telepunktu. zrobisz jak uwazasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...