Skocz do zawartości
lopik_

Neostrada za 1zł !!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/

Nie za bardzo wiem o co chodzi 8O 8O 8O

Cammel zmien Avartar.

Jak by to powiedzieć, jego avatar ma pewne przesłanie :wink:

i co z tego?? kazdy widzi to co chce zobaczyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mieliście problem z pierwszym połączeniem (zarejstrowaniem się) bo ja mam (błąd 650,680) no a na info linie oczywiście się nie dodzwonie bo ciągle zajęty podali mi komurke ale też zajęta gościu powiedział żeby zadzwonić wieczorem a ja pytam o której a on mi mówi 12 ja go pytam w nocy ???????? a on TAK

PROSZE O KOMĘTARZE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :-)

Ja chciałem sprostować tylko kilka rzeczy ;-)

149zeta przez rok, a pozniej dalej 199 :?

Abonament wynosi 199 zeta tylko przy umowie bezterminowej. Po skończeniu umowy na 12 miesięcy można przedłużyć umowę o kolejne 12 i ciągle płacić 149 zł :)

jeszcze nie wiadomo ile bedzie kosztowala za rok moze 100?? a moze 300?? bede sie martwil za rok!!!

Nie chce nikogo martwić, ale jest bardzo prawdopodobne, że w grudniu neo+ potanieje do 99zł z VAT [jeszcze tym 7%] ;)

jak tylko masz pieniadze to bierz neo+, ja tez bym zmienil z sdi na neo tylko nie mozna dzielic lacza :/

Hm, niedawno telekomuna zmieniła umowę. Teraz SDI też nie można udostępniać poza lokal [ale w lokalu można dzielić]

A mnie się zdarzyło, że czekałem 3 tygodnie od podpisania umowy, 4 od złożenia zamówienia ale to chyba skrajny przypadek...

Nieee to jeszcze nie jest skrajny przypadek :) mój kumpel latał za neostradą 3 tygodnie, potem okazało się, że nie działa, a kiedy po dwóch tygodniach przyszedł specjalista powiedział, że wogóle nie ma możliwości podłączenia Neostrady... ROTFL :D

Jeżeli jeszcze macie jakieś pytania odnośnie telekomunikacji to zapraszam na moją stronę ;) [adres poniżej :) ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to na neta tyle czekałem że mnie nic nie zdziwi jeśłi chodzi o telekomune

w październiku ubiegłoego roku podanie o sdi złożyłem, ale jak akurat kolejka do mnie dochodziła to zaczęłi wycofywać sie z sdi i wprowadzać neo

no a potem czekaliśmy aż neostrada będzie dostępna na terenie naszego miasta

ale neo po sieci nie bardzo można udostępniać i zdecydowaliśmy sie na dsl-a.

a ta usługa ciutke później weszła niż neo - znowu było czekanie.

no i jak w kocu podanie złożyliśmy, to trzeba sie było zbroić w cierpliwośc i dalej czekać, a tu już było niedaleko do wakacji.

zaczeliśmy nawet gadać z firmą od radiowych połączn z netem,a le zdecydowalśmy sie w końcu konsekwentnie czekać na telekomune(miesiąc w tą czy w tą już żadna różnica sie zdawało:):))

No i wreszcie dali z wielkiej łaski w wakacje(zanim dostaliśmy musieliśmy paniusi z działu obsługi klienta pare bombonierek zanieść)

a muj kolega, z inego osiedla, który składał podania na sdi i dsl w tym czasie co my dalej czeka na terminal:):):)-nie chciał nosić czekoladek i sie ładnie uśmiechać

pare dni temu świętowali rocznice złożenia podania w TP:):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czytales regulamin/ instrukcje ??? dopiero jak dioda adsl sie zapali bedziesz mogl sie polaczyc - srednio tepsa wyrabia sie w 3 dni ale jak nie bedziesz mial szczescia to nawet i 10 dni (maja 14 dni)

a Ty czytales :?: bo sie mylisz... jest tam napisane w ramce wyraznie

Rejestracja wymaga zestawionego łącza do internetu. Uruchomienie usługi przez  TP nastapuje [b]do 3 dni roboczych[/b] pd złożenia zamówienia. O gotowości linii świadczy zapalona na tałe dioda ADSL.
:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czytales regulamin/ instrukcje ??? dopiero jak dioda adsl sie zapali bedziesz mogl sie polaczyc - srednio tepsa wyrabia sie w 3 dni ale jak nie bedziesz mial szczescia to nawet i 10 dni (maja 14 dni)

swiatełko się świeci tak jak się ma świecić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PROSZE O KOMĘTARZE

www.słownik.ortograficzny.com.pl

chłopie nie przesadzaj ... juz raz wyżej kolega cię upomniał a ty dalej swoje ;((

Na wypadek gdybyś jeszcze nie załapał :

komętaże tych któży już mają i tych któży ------- komentarze tych którzy juz mają i tych którzy .... tak powinno być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to co napisales daje po oczach bardziej niż "iórz" , bo "komętaże" to jeszcze nie widziałem ;)))))))) a iórz już jest słąwne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WORD rulezz ??

I niech mi nikt nie sciemnia o dysleksji, jak ma problem z pisaniem po polskiemu to zapraszam do WORDa i podobnych, czasem to naprawde az sie scyzoryk otwiera przy czytaniu tematow.

Chyba ze niektorzy userzy prezentuja tutaj pierwsza (no moze druga) klase podstawowki ? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WORD rulezz ??

I niech mi nikt nie sciemnia o dysleksji, jak ma problem z pisaniem po polskiemu to zapraszam do WORDa i podobnych, czasem to naprawde az sie scyzoryk otwiera przy czytaniu tematow.

Chyba ze niektorzy userzy prezentuja tutaj pierwsza (no moze druga) klase podstawowki ?  8O

Ja pisz eza piewrwszyms razem tekst w ten spowób. P prostu mam słabą koordynacjeruchów i jak szybo pisz eto tekst tak wyglada.

Dopiero po poprawkach mój tekst daje się przeczytać. Ewentualnie piszę bardzo powoli. Zajmuje to trochę czasu ale nie aż tak dużo jak się niektórym wydaje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PROSZE O KOMĘTARZE

chłopie nie przesadzaj ... juz raz wyżej kolega cię upomniał a ty dalej swoje ;((

komętaże tych któży już mają i tych któży ------- komentarze tych którzy juz mają i tych którzy .... tak powinno być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to co napisales daje po oczach bardziej niż "iórz" , bo "komętaże" to jeszcze nie widziałem ;)))))))) a iórz już jest słąwne

Aleś zaszpanował !!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PROSZE O KOMĘTARZE

Aleś zaszpanował !!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

widzisz ... i od razu lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde mam juz modem i czekam na ta aktywacje od TP. czekam juz tydzien czy powinienem isc do telepunktu i sie przypomniec :?: ( na tej karteczce jest napisane ze trza czekac do 3 dni roboczych...)

:arrow: zadzwon do nich. przedstaw im swoja sytuacje. jesli to nie pomoze, dopiero wtedy idz do telepunktu. zrobisz jak uwazasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi