Marcin Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 A ja mam dopiero super sprzet!!!! .... communicam mca25 :lol: ale co tam - lubie sobie i tak "fotki" popykać jak gdzies ide :) Przynajmniej mam pamiątki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Może (na pewno) nie powale Was na kolana ale tu macie kilka moich fotek (przed obrobkami tak ze czasami za ciemna jest fotka bo zle zrobilem ;] http://sid.scrypty.com/libiaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 hmn..fajne tylko takie bez tamtu... sorry ale mowie szczerze.... czym robiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 HP 120 - mozna sprawdzic w exifie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 No to jak tak to i ja zarzucę coś od siebię. Aparat jak w podpisie. http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=13757 Kikus , pokazuj fotu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 tez tak mowilem ale w tym canonie uzywam trybu manulanego a nie auto wiec to prawie jak zenit....a dlatego zmienilem aparat bo zenit wazy 10 razy wiecej niz to... tylko dlatego...No nie gadaj że działasz na manualu. Bo jeżeli faktycznie tak robisz to nie widzę potrzeby zmieniania z zenitha. W Canonie masz pewnie obiektyw 28-90 f/4-4,5 a w zenicie miałeś 50mm 2,8 pewnie więc światelko sporo lepsze. A co do wagi to im cięzszy aprat tym lepsza stabiliacja zdjęcia. Dociążonym apratem nie robisz nieprzewidzianych ruchów. A i zenith jakiś bardzo ciężki nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 hmn..fajne tylko takie bez tamtu... sorry ale mowie szczerze.... czym robiles? Czuje się zaszczycony, a co do tematu to czy ja wiem... "Krajobrazy libiąskiego przedmieścia" (PS. Libiąż - patrz pilot.pl, www.libiaz.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Sid , przy robieniu zdjęc staraj się znaleźć coś ciekawego , odpowiednio skadrować ( tzw. złote punkty) i mając odpowiednie swiatło rób dopiero fotę. Ja rozumiem że tylko się bawiłeś ale kilka rad nigdy nie zaszkodzi. Na przyszłość efkty zabawy powinny być ciekawsze. Z tej strony którą podałeś zaciekawiła mnie tylko jedna fotka ( ta z drogą) trochę szkoda że zrobiłeś ją z przewodami ale jest całkiem przyjemna. A temat zdjęcia to coś co można zauwaźyć na zdjęciu nie znając intencji autora ,przynajmniej tak mi się wydaje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja ostanio robiłem nocne zdjęcia bez statywu - niestety 2/3 ruszone :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mutos , wczoraj nie działały twoje linki. A co do nocnych bez statywu to ciężka sprawa. Zawsze można lampą dopalić ale traci się te fajne kolorki :/ Pozatym niewielu ludzi potrafi prosto utrzymać aprat przy czasie 2-3s. Może powini wypuścić jakieś urządzenie treningowe dla fotografów? Ja bym się na coś takiego pisał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Te z digiart?? Oni czasem coś mają nie tak z serwerem :( No i nawet to 1,5 s bywa trudno zwłaszcza, że mam chwijną łapę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Hmmm , a co myślicie o konkretnie tym zdjęciu http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=160618 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Hehe ;] Wiem że to niedopracowane bo tylko dla zabawy byly, i mi tez sie podoba ta droga bardzo (www.sid.scrypty.com << patrz na logo ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Właśnie zauwazyłem :] A stronkę masz naprawde niezłą , czym ją robiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 peperoni--> mnie to zdjecie przypomina zdjecia z national geographic.. podobne ujecie:P calkiem fajne ale byloby jeszdcze fajniej gdyby fotografowany nie wiedzial ze jest fotografowany:P pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Wszyscy myślą że to pozowane zdjęcie a zaręczam że tak nie było. Przed moim apratem uciekają wszyscy jak tylko zobaczą że coś kobinuję. Żeby zrobić to zdjęcie cały dzień straszyłem wszystkich aparatem , potem jak się przyzwyczaili i nadarzyła się okazja to wyłączyłem dzwięk w aparacie (to piszczenie przy AF) przełączyłem na manualny focus i cichutko sobie sieknąłem. Może koleś widział ze się szykuję, może nie ale zdjęcia się raczej nie spodziewał. On naprawdę się wczuł w mapę :] Zastanawiam się tylko czemu na plfoto dali jemu najniższą notę z możliwych , tymbardziej że widziałem już typowe zdjęcia rodzinne z małpy oceniane wyżej. Chyba komuś musiałem wejść w parade ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 e tam , nie przejmuj sie.. zdjecie spoko:P widac ze jest deko w transie ale wzialem to na 'chlopski rozum' ze z takiej odleglosci nie moglby tego nie zauwazyc...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Jaką stronkę - moją galerię??? W Photoshopie ;] File>Automatize czy jakos tak i Web Gallery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Nie o tym mówiłem , chodziło mi o tą gdzie jest droga jako logo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 o ta o matrixie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 slyszal ktos o pentaxie k1000 asahi???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 bla bla blaautorze podaj jakies linki do swoich zdjec??? co to za topik skoro zdjec nie ma :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 watek odkopany, coraz wiecej takich hehe :) z przed 7miechow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no i co z tego chce sie dowiedziec czegos o tym co autor tego topiku robi - nie widze powodu by nowy topik zakladac wiec kopie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...