NaYReL Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Sprzęt jest już w Polsce - w poniedziałek dzwonię do FedEx'u, myślę, że we czwartek będą już w ProLine, w chłodzeniu wodnym :) Well Done !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 ok - ZenFist - moze podac ile mam zaplacic z to co zamowilem - bo musze wiedziec ile musze naszykowac kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 przydalo by sie na maila kazdemu zapodac ile ma zabulic i kiedy i co :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Nie wiem jeszcze ile to wyjdzie (cło i transport) jak napisałem wcześniej - czwartek - ProLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Co tu wiele pisać - mam je na biurku :D Teraz muszę jeszcze tylko przyjęcie towaru zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 rob rob bo juz sie nie moge doczekac:P czatuje na stronce odkad wrocilem z budy czyli od 14.00. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a powiedz dużo ceny poszły do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Na cle dowalili 9% na akcesoria, ale na szczęście bloki poszyły na 0% cła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hmm temat troche nieaktualny i mimo remanentu na Forum dalej wisi odklejcie to :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 :arrow: witam rozmyslem nad moim przyszlym wc i dochodze do wniosku, ze potrzebowalbym zakupic kilka podzespolow od Den'a. nie chcialem zakladac nowego tematu, dlatego zapytam tutaj: - czy sa na forum osoby, ktore pisalyby sie na zlozenie wspolnego zamowienia u Den'a? jesli tak, to dajcie mi znac. jesli nie, to trudno. bede musial wtedy udac sie na zakupy do ProLine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja się pisze na następne zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja się pisze na następne zamówienie.:arrow: w dwojke nic nie zdzialamy. chcialem zakupic dwie chlodnice/nagrzewnice i jeden rezerwuar. poczekam jeszcze do nowego roku, a pozniej kupuje w ProLine lub Overcooled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Tez jestem zainteresowany - chcialbym kupic Water Wetter 4oz ($3.5) lub 12oz ($7.50) oraz (moze ale nie jestem pewny) Tweakmonster AMD Cpu Shim ($8 ). Nie jest to zbyt duze zamowienie ale przydaloby sie. Oj widze ze jestem o 3 miesiace do przodu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Tez jestem zainteresowany - chcialbym kupic Water Wetter 4oz ($3.5) lub 12oz ($7.50) oraz (moze ale nie jestem pewny) Tweakmonster AMD Cpu Shim ($8 ). Nie jest to zbyt duze zamowienie ale przydaloby sie. Oj widze ze jestem o 3 miesiace do przodu :lol: Ja kupilem Water Wetter na Proline ale teraz cos nie widze (wyslij maila) i zapytaj sie czy jeszcze maja (jak wszyscy wiemy nie zbadane sa zakamarki magazynow Proline'a :wink: ) jezeli chodzi tylko o korozje (bo w bajki o podwyzszeniu przewodnosci cieplnej nie wierze to zrzuc sie z kims na Copal'a) co do shima to moze taki :wink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22347582[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...