pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ktos ma jakas propozycje jak zmienc fsp powyzej 166 na p4s333? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 zaktualizowac bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Ktos ma jakas propozycje jak zmienc fsp powyzej 166 na p4s333? W biosie nie ma? Bo już nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 aktualnie mam 1005 jest nowy beta 1005.001 ale wgram go dopiero za chwile.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 sorry za to ze wyslalem 2 razy... przynajmniej wiem dlaczego pojawilo mi sie >>> Nie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Nawyki z dyskusje.pl ? Tutaj jest taka opcyjka: kasuj wiadomość :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sława Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Hheheeeh widze ze te forum jest wyposazone we wszystkie bajery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Hheheeeh widze ze te forum jest wyposazone we wszystkie bajery :DPo prostu ktoś je podkręcił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A ABSy ma te forum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 A ABSy ma te forum ?Hmm, a cio to to takiego :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 bios ktory by dal cos powyzej 166 jest mi coraz bardziej potrzebny... bo udalo mi sie puscic proca na 166... tyle ze plyta troche zeswirowala.. na vcore zamiast 1,7 dawal 1,9 i taki schizy... a poszla dzieki zejsciu z AGP 4 na 2 ;) Kto mi pomoze z przekroczeniem 166mhz na Asusie P4S333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Poszukaj gdzie na jakichs Jamerykanskich forumach albo na Japonskich tam robia najwieksze przekrety :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 moze CPUFSB??? u mnie jak jeszcze mialem ECSa to tak wlaczalem 143mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Poszukaj gdzie na jakichs Jamerykanskich forumach albo na Japonskich tam robia najwieksze przekrety :). kilka przejzalem i [gluteus maximus]... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 moze CPUFSB??? u mnie jak jeszcze mialem ECSa to tak wlaczalem 143mhz musialbym poszukac czy obsluguje te plyty... ostatecznie napisze do asus`a.. bo wszyscy narzekaja na te 166mhz... a moj proc ma duzy potencjal... bo juz mi startuje na 166 tyle ze winda sie nie podnosi... ale to chyba z powodu temp.. musze pomyslec nad peltierkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...