borowy Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Chcę kupić nagrywarkę DVD Liteon 401s (+R/RW*4), jest w vobisie w rewelacyjnej cenie 555 PLN brutto :) . Czy ktoś coś o niej słyszał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 kiepska kompatybilność z nośnikami... czytaj cdfreaks ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xander Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Na twoim miejscu zastanowiłbym sie nad kupnem nagrywarki DVD-R(W), o wiele tansze nośniki, kompatybilne prawie ze wszystkimi odtwarzaczami stacjonarnymi.......no ale twój wybór. Osobiście posiadam TOSHIBE 5002K i jestem bardzo zadowolony :):):). Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam sentyment do Liteona, a gdyby to był +/- RW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 to poczekaj 3 tygodnie i kup LDW-411... DVD+R(W)/DVD-R(W) albo OEM sony sprzedawany prze liteona - LDW-440D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Kupiłem w piątek TEAC DVD+/-RW DV-W50DK - BOX i to jest to, postaw na multiformat bo zawsze masz wybór standaru nagrywania. Nagrywarek +/- jest coraz więcej a co do cen to niestety troszkę droższe .... Testu sprzętu który podałeś jeszcze nie znalazłem ale w miarę mozliwości jeszcze się odezwę 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomF Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Ja kupiłem tego LITEON-a LDW-401S ponad miesiąc temu w Komputroniku. Patrząc na jego cenę dzisiaj - to trochę przepłaciłem, bo dałem za niego 800 zł. ALE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. Używam jej do archiwizacji różnych danych i prędkość x4 przy +RW jest rewelacyjna. O takiej prędkości przy -RW możesz zapomnieć. Na dodatek zwykłe CD-R nagrywa z prędkością x40. Porównując ją do innych nagrywarek DVD to jej osiągi PRZY JEJ CENIE są rewelacyjne. Najnowszy Plextor 708 będzie miał podobne parametry ale bankowo będzie kosztował panad 1200 zł. A co do kompatybilności ze stacjonarnymi DVD to jeżeli masz stary model to będzie miał problemy i z +R oraz -R, a nowy model poradzi sobie bez problemu z każdym formatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...