Skocz do zawartości
Kaczor

Co macie na emblemie?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam sam siebie  :P  

Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition

Rzeczywiście, musze przyznać że na moderatora sądząc po wyglądzie (jeżeli to napewno Ty jesteś na emblemie) to Ty sie idealnie nadajesz.

Z posturą trzydrzwiowej szafy, no lepiej nie podskakiwać.

mam nadzieje że sie nie obrazisz za to co napisałem :)

No tak, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fcale sie nie obrazilem :evil:

BTW, co ma postura (na pewno ja jestem na emblemie :) ) do funkcji moderatora ? 8O

nie denerwuj sie, to był żart

ps fajny tatuaż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed XP ile ty masz latek (chyba sie możesz przyznać  :lol: ) i ile ćwiczysz bo raczej z siedzenia sie tak nie wypakowałeś  8) ?

heh................

...........no coz...................

uzbieralo sie juz prawie 34 ............ tych latek :?

raczej malo cwicze, to co mam to pozostalosci po kajakarstwie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Decnis_600

Nie denerwuje sie, jestem wyjatkowo spokojnym czlowiekiem :P

BTW tattoo, to mam w planach jeszcze go powiekszyc troszke (i have a dream :roll: )

spavatch

Z checia Ci go podesle ale podaj maila :o albo przeslij pierwszy , to Ci odesle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sobie gdzieś zamówił t-shirta z leszkiem lecącym razem z kwasem,belką,balcerowiczem i innymi księżami z Pałacy Kultury i Nauki (czy jak to tam się zwie ) :)

a jeszcze lepiej z Che Guevarrą :) (to był gość jakby żył w polsce to by tu ponaprawiał co niektórych :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc co do Tattoo, to muślę, że jest OK w wersji ostatecznej walnąłem sobie zupełnie innego indianina niż zamierzałem, ale też jest Git w końcu jak się dowiedziałem później podobno wybrałem sobie jedno z najlepszych studio w Warszawie vel ''YAKUZA'' a co do bólu to nawet /masochista ze mnie :)/ było przyjemnie :) tylko, że dziargali mnie ponad 4-godziny z przerwami na papierosa, no ale jakoś przeżyłem. Myśle, że Indianiec wyszedł zarąbiście jest super wycieniowany i tylko muszę przeczekać ten okres gojenia, no i później też mam zamiar jakoś o niego dbać, szkoda tylko, że nie mogłem opić swojej obrony magisterskiej /dzień wcześniej się broniłem i obroniłem na 5 :)/, ale jakoś z czasem se odbije. Co do TATTOO to zgłaszam się pod koniec wakacji i robimy Tatuażową Aferę na Forum  :twisted:  :twisted:  :twisted:

POZDRAWIAM  :D  :D  :D

Dunaj , qrcze i nie zapodales emblema z swoim tattoo :? :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi