Skocz do zawartości
Gość

Bedzie Transformers (ale nie bajka!!!!)

Rekomendowane odpowiedzi

Co o tym sadzicie bo ja jestem qufa w szoku 8O jak oni to mają zamiar zrobić żeby wygladało to w miare realistycznie. Oby to niebył kicz w stylu hulka (ale obawiam się że będzie :() Transformersy to najlebsza bajka jaką w życiu widziałem i mam naidzije że film będzie dobry.

P.S. News jest z czerwca więc trochę stary być morzę praca nad transformersami już się rozpoczeła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uo... aż uruchomię telewizor ;]]]]

:P Sceptyk :P czemu ci się ta bajka nie podoba :? przecież te bajki mają duszę jeżeli masz mozliwośc to ściagnij sobie transformers - the movie

a co do tego na polsacie to faktycznie syf, generacja I i II są o niebo lebsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P Sceptyk :P czemu ci się ta bajka nie podoba :? przecież te bajki mają duszę jeżeli masz mozliwośc to ściagnij sobie transformers - the movie

Ja nie wiem jaką logiką się posługujesz... ale napisałem, że aż dla tej bajki uruchomię telewizor. W którym miejscu powiedziałem, że mi się nie podoba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem jaką logiką się posługujesz... ale napisałem, że aż dla tej bajki uruchomię telewizor. W którym miejscu powiedziałem, że mi się nie podoba?

No wiesz to zabrzmiało jak byś pogardliwe się wypowiadał się o tej bajce oto moja logika :wink:

Zapowiada się kolejny film którego z premedytacją nie obejrze

Morze i masz racje też biorę pod uwagę że morze być kaszanka ale nie koniecznie, bo ja np: zarzekałem się że Terminator 3 będzie naprawdę kiczowaty ale w kinie miło się rozczarowałem, ocenianie filmów których się nie oglądało jest bez sęsu (nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie).

Poczekajmy jak film wyjdzie (o ile wogule wyjdzie :P) wtedy wszystko się wyjaśni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto pamięta taką wymiatającą bajke Gigi? (chyba tak to się pisze), ten kolo mały co oglądał białe majtki dziewczyn i to dawało mu sił, buehehehe :D :lol: jak ja lałem ze śmiechu :D.

Ps: Jeżeli chcą wersje kinową nakręcić to ja bardzo chętny jestem jako główny bochater Gigi :D, chętnie króliczki Playboya bym wzioł :D, i zmienić troche scenariusz zmaiast podwijać spódniczki to je...zaliczać :twisted: :wink: 8) :lol: (no offence kobitki tylko joke).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem taki album i wszystkie numery komiksów TM-Semic Transformers. Niestety kilku nie opublikowano w Polsce i to chyba tych najciekawszych :(

Jaki był wasz ulubiony bohater/owie :?:

Moi: Grimlock :wink: , Jetfire, i oczywiście Optimus :D

Ech to były czasy, wszyscy, no prawie wszyscy w postawówce wymienialiśmy się naklejkami, komiksami. Niektórzy nawet figurkami.

Pod sklepikiem zawsze była kolejka po kupony z najklejkami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto pamięta taką wymiatającą bajke Gigi? (chyba tak to się pisze), ten kolo mały co oglądał białe majtki dziewczyn i to dawało mu sił, buehehehe :D :lol: jak ja lałem ze śmiechu :D.

Ps: Jeżeli chcą wersje kinową nakręcić to ja bardzo chętny jestem jako główny bochater Gigi :D, chętnie króliczki Playboya bym wzioł :D, i zmienić troche scenariusz zmaiast podwijać spódniczki to je...zaliczać  :twisted:  :wink:  8)  :lol:  (no offence kobitki tylko joke).

A wiesz ze chyba to leci w TV :lol:

Oto cytat z Kawaii dla zainteresowanych :twisted: :

"Uwaga fani legendarnego już u naas anime 'Gigi La Trottola'! Seria ta obecnie powtarzana jest na kanale Polonia 1 w środy o iście barbarzyńskiej godzinie - 7 rano!"

Nic tylko nastawić se budzik i cieszyć się z kolejnych zwariowanych przygod knypasa :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee najlepsza to byla bajka kapitan hawk chyba tak sie nazywala, to o Subasie :D hehe mecz trwal ze 4 odcinki ;)

tsubasa a nie subasa :) poza tym faktyczne pamięta się jeszcze czasy tv rondo kpt hawk, gigi, generał daimos, tiger man (tygrysia maska:) , że o yattamanie nie wspomnę :) a tak do tematu to niestety IMO zrobią kicz i hłam (jak to w świętym lesie) a szkoda bo wojna na cybertronie powinna być ciekawa .

P.S. do tej pory na chacie mam pierwszy nr polskiego wydania komiksu transformers (prowdziwy bioły kruk :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. do tej pory na chacie mam pierwszy nr polskiego wydania komiksu transformers (prowdziwy bioły kruk :)  )

heh no a ja mam ostatnią część komiksu to ta ostateczna bitwa z unicornem dobrze mówię :?: :roll:

a co do filmu to tylko się modle żeby nie wrzucili rozbudowanego wątku miłosnego i żeby jeszcze ludzi nie było (bo na ch.uj tam ludzie :?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi