Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Co o tym sadzicie bo ja jestem qufa w szoku 8O jak oni to mają zamiar zrobić żeby wygladało to w miare realistycznie. Oby to niebył kicz w stylu hulka (ale obawiam się że będzie :() Transformersy to najlebsza bajka jaką w życiu widziałem i mam naidzije że film będzie dobry. P.S. News jest z czerwca więc trochę stary być morzę praca nad transformersami już się rozpoczeła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Zajefajnie 8), bardzo lubiłem tą bajke szkoda, że teraz nigdzie nie można jej obejrzeć :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 No to pewnie bedzie cos jak Power Rangers ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 hehe... no zobaczymy... jeszcze jak zrobią yattamana to będę wniebowzięty ;PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Hehe a potem Johny Bravo i Laboratorium Dextera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Zajefajnie 8), bardzo lubiłem tą bajke szkoda, że teraz nigdzie nie można jej obejrzeć :/. Wydaje mi sie ze na polsacie teraz leca :D 14:45 "Transformery" wotrek i czwartek Milego ogladania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Uo... aż uruchomię telewizor ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Uo... aż uruchomię telewizor ;]]]] :P Sceptyk :P czemu ci się ta bajka nie podoba :? przecież te bajki mają duszę jeżeli masz mozliwośc to ściagnij sobie transformers - the movie a co do tego na polsacie to faktycznie syf, generacja I i II są o niebo lebsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Cos mi sie wydaje ze ten transformers bedzie gorszy od hulka i daredevila razem wzietych ;) fajnie to bedzie wygladalo gadajace samochody ;) moze zrobia jeszcze film o muminkach to bylby hicior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Uo... aż uruchomię telewizor ;]]]] :P Sceptyk :P czemu ci się ta bajka nie podoba :? przecież te bajki mają duszę jeżeli masz mozliwośc to ściagnij sobie transformers - the movie a co do tego na polsacie to faktycznie syf, generacja I i II są o niebo lebsze. Ja nie wiem jaką logiką się posługujesz... ale napisałem, że aż dla tej bajki uruchomię telewizor. W którym miejscu powiedziałem, że mi się nie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Zapowiada się kolejny film którego z premedytacją nie obejrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Uo... aż uruchomię telewizor ;]]]] :P Sceptyk :P czemu ci się ta bajka nie podoba :? przecież te bajki mają duszę jeżeli masz mozliwośc to ściagnij sobie transformers - the movie a co do tego na polsacie to faktycznie syf, generacja I i II są o niebo lebsze. Ja nie wiem jaką logiką się posługujesz... ale napisałem, że aż dla tej bajki uruchomię telewizor. W którym miejscu powiedziałem, że mi się nie podoba? No wiesz to zabrzmiało jak byś pogardliwe się wypowiadał się o tej bajce oto moja logika :wink: Zapowiada się kolejny film którego z premedytacją nie obejrze Morze i masz racje też biorę pod uwagę że morze być kaszanka ale nie koniecznie, bo ja np: zarzekałem się że Terminator 3 będzie naprawdę kiczowaty ale w kinie miło się rozczarowałem, ocenianie filmów których się nie oglądało jest bez sęsu (nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie). Poczekajmy jak film wyjdzie (o ile wogule wyjdzie :P) wtedy wszystko się wyjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ee najlepsza to byla bajka kapitan hawk chyba tak sie nazywala, to o Subasie :D hehe mecz trwal ze 4 odcinki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Uo... aż uruchomię telewizor ;]]]]Nie gorączkuj się tak, to chyba dopiero jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Chyba ci się cos pokręciło z tym kapitanem hawkiem :!: 4 odcinki to trwał jeden strzał na bramke a nie mecz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 A kto pamięta taką wymiatającą bajke Gigi? (chyba tak to się pisze), ten kolo mały co oglądał białe majtki dziewczyn i to dawało mu sił, buehehehe :D :lol: jak ja lałem ze śmiechu :D. Ps: Jeżeli chcą wersje kinową nakręcić to ja bardzo chętny jestem jako główny bochater Gigi :D, chętnie króliczki Playboya bym wzioł :D, i zmienić troche scenariusz zmaiast podwijać spódniczki to je...zaliczać :twisted: :wink: 8) :lol: (no offence kobitki tylko joke). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 e tam.. ja bym chcial zeby znow w tv dragon ball'a pusczali :( i to niewazne jaka serie... dragon ball ruless:P a tak poza tym to gigi nawet pamietam choc wtedy mialem moze z 7-8 lat:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 a ja kiedys mialem taki album na naklejki z Transformersami... (ech co to byly za czasy) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Ja też miałem taki album i wszystkie numery komiksów TM-Semic Transformers. Niestety kilku nie opublikowano w Polsce i to chyba tych najciekawszych :( Jaki był wasz ulubiony bohater/owie :?: Moi: Grimlock :wink: , Jetfire, i oczywiście Optimus :D Ech to były czasy, wszyscy, no prawie wszyscy w postawówce wymienialiśmy się naklejkami, komiksami. Niektórzy nawet figurkami. Pod sklepikiem zawsze była kolejka po kupony z najklejkami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 A kto pamięta taką wymiatającą bajke Gigi? (chyba tak to się pisze), ten kolo mały co oglądał białe majtki dziewczyn i to dawało mu sił, buehehehe :D :lol: jak ja lałem ze śmiechu :D. Ps: Jeżeli chcą wersje kinową nakręcić to ja bardzo chętny jestem jako główny bochater Gigi :D, chętnie króliczki Playboya bym wzioł :D, i zmienić troche scenariusz zmaiast podwijać spódniczki to je...zaliczać :twisted: :wink: 8) :lol: (no offence kobitki tylko joke). A wiesz ze chyba to leci w TV :lol: Oto cytat z Kawaii dla zainteresowanych :twisted: : "Uwaga fani legendarnego już u naas anime 'Gigi La Trottola'! Seria ta obecnie powtarzana jest na kanale Polonia 1 w środy o iście barbarzyńskiej godzinie - 7 rano!" Nic tylko nastawić se budzik i cieszyć się z kolejnych zwariowanych przygod knypasa :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ee najlepsza to byla bajka kapitan hawk chyba tak sie nazywala, to o Subasie :D hehe mecz trwal ze 4 odcinki ;)tsubasa a nie subasa :) poza tym faktyczne pamięta się jeszcze czasy tv rondo kpt hawk, gigi, generał daimos, tiger man (tygrysia maska:) , że o yattamanie nie wspomnę :) a tak do tematu to niestety IMO zrobią kicz i hłam (jak to w świętym lesie) a szkoda bo wojna na cybertronie powinna być ciekawa . P.S. do tej pory na chacie mam pierwszy nr polskiego wydania komiksu transformers (prowdziwy bioły kruk :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 P.S. do tej pory na chacie mam pierwszy nr polskiego wydania komiksu transformers (prowdziwy bioły kruk :) ) heh no a ja mam ostatnią część komiksu to ta ostateczna bitwa z unicornem dobrze mówię :?: :roll: a co do filmu to tylko się modle żeby nie wrzucili rozbudowanego wątku miłosnego i żeby jeszcze ludzi nie było (bo na ch.uj tam ludzie :?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Mam niechcący z przed 1.5 roku zciagnięty film pełnometrażowy ( coś jak kolejne części Pokemonów :P)- może go wkońcu obejżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...