Skocz do zawartości
Macho

Kazza end speed

Rekomendowane odpowiedzi

kiedys miałem nawet 120 KB/s (kazaa), ale po jakimś czasi przestałem go używa bo się źle ściągało :( a średnie transfery po kilka lub kilkanaście KB/s ale i tak wole imesh'a :D czasem edonkey'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jakie macie transfery w Kazie...bo u mnie szkoda gadac :evil: 

aha i na jakim łaczu macie bo na moim SDI od 0,01kb do max 9,5-10kb/s

To i tak nieźle u mnie to wogóle nic nie chce ściagnąć a też mam sdi :(

a jak już zacznie coś ściągać (to naprawde skuces) to mam transwer 1,5kb/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie różnie, czasami mam 0,01kb/s, innym razem nawet 80kb/s (mówię tu o pojedyńczym pliku) - jak sciągałem ok 30-40 naraz to miałem ok 300-400kb/s !! Kumpel z mojej sieci raz sciągał i powiedział że miał transfer 2MB/s (słownie 2 mega bajty) ale raczej w to nie wierze. Bo do tej pory to miałem max 800kb/s przy 4 plikach - jak testowałem łącze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja siedze u koompla ze tak powiem "niezbyt legalnie" na stalce 1mega z piknetu. srednio transfery wachaja sie miedzy 0.1Kb do 120Kb (ale to bylo raz i sie pewnie nie powtorzy :( ) . a tak nawiasem to na serwerze kazaa jest w okreslonych godzinach blokowany , wtedy nie ciagnie wcale albo 1 pliczek po 0.1Kb. ogoolnie sux. kto ma cos inkszego niech powie bo ja chcialbym sie przesiasc. mediaseek to scierwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi