Macho Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Witam jakie macie transfery w Kazie...bo u mnie szkoda gadac :evil: aha i na jakim łaczu macie bo na moim SDI od 0,01kb do max 9,5-10kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ISDN max 11. to chyba dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja to róznie ale bardzo często koło 10kb a tak to nawet maiłem przez pare minut 15 kb :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 U mnie podobnie - od 10kb/s do 15 ---> ale to jush przy doprym wietrze ;) Ale zawsze cos :mrgreen: MP3 sie da sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja nie korzystam z kazy, ale na dc mam do 61 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Witam u mnie jest od 0,01kb/s do 40kb/s. posiadam stałe łącze 1mbit na 60 osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Tak średnio to osiągam ok.0,8kb/s, a maksymalnie 9kb/s Mam SDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 kiedys miałem nawet 120 KB/s (kazaa), ale po jakimś czasi przestałem go używa bo się źle ściągało :( a średnie transfery po kilka lub kilkanaście KB/s ale i tak wole imesh'a :D czasem edonkey'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ps. ja mam raczej szybkie łącze.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Przez modem mam ok 4-5kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Witam jakie macie transfery w Kazie...bo u mnie szkoda gadac :evil: aha i na jakim łaczu macie bo na moim SDI od 0,01kb do max 9,5-10kb/s To i tak nieźle u mnie to wogóle nic nie chce ściagnąć a też mam sdi :( a jak już zacznie coś ściągać (to naprawde skuces) to mam transwer 1,5kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 U mnie różnie, czasami mam 0,01kb/s, innym razem nawet 80kb/s (mówię tu o pojedyńczym pliku) - jak sciągałem ok 30-40 naraz to miałem ok 300-400kb/s !! Kumpel z mojej sieci raz sciągał i powiedział że miał transfer 2MB/s (słownie 2 mega bajty) ale raczej w to nie wierze. Bo do tej pory to miałem max 800kb/s przy 4 plikach - jak testowałem łącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 u mnie transfer wha sie od 0kb ;]]]] do najczesciej 5, ale nieraz mam nawet po 20kb ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 heh ja tego nawet nie kontroluje ! odpalam kaze i niech sie ciagnie :) Ale zazwyczaj to od 0.01 do 40 KB :( Kazaa jest dziadowa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ja siedze u koompla ze tak powiem "niezbyt legalnie" na stalce 1mega z piknetu. srednio transfery wachaja sie miedzy 0.1Kb do 120Kb (ale to bylo raz i sie pewnie nie powtorzy :( ) . a tak nawiasem to na serwerze kazaa jest w okreslonych godzinach blokowany , wtedy nie ciagnie wcale albo 1 pliczek po 0.1Kb. ogoolnie sux. kto ma cos inkszego niech powie bo ja chcialbym sie przesiasc. mediaseek to scierwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 KAZZA koniec Prędkosci?? co to znaczy :) chyba mialo byc "and" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 20-50Kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 KAZZA koniec Prędkosci?? co to znaczy :) chyba mialo byc "and" :P jezeli mamy byc tacy dokladni to jesli mialo byc koniec predkosci to powinno byc kazaa end of the speed lub kazaa: the end of speed, ale to juz jak tytul filmu brzmi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Witam jakie macie transfery w Kazie...bo u mnie szkoda gadac :evil: aha i na jakim łaczu macie bo na moim SDI od 0,01kb do max 9,5-10kb/s osiagam ta sama predkosc... tez sdi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 do 150 kb :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 średnio 8-18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...