stavros Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Witam! kolega prosił mnie aby znależć mu wlasnie taką gre.Stare to jest, bo z 1997 roku i nigdzie juz nie moge tego znależć a jak juz to jakies okrojone wersje, albo martwe linki. Macie jakies namiary? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Nie z 1997 , a z końca 1998!!! K....wszyscy do wszystkiego dodają kolejne lata. Szukaj w Emule. PS- do Moderatorów-to nie jest warez, nie linczujcie gościa, bo ta gra jest już jako freeware ( jak Blood2)- wystarczy poszukać oficjalnych źródeł Monolith ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Tyle moge napisac ze piekna gra jak na swe czasy :) Byla za darmo w gazetach a co do linkow no nie wiem poszukaj na emule badz Direct Connect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Shogo bylo fajne. :D Przelazłem całe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 gierka jest ekstra jak na swoj wiek, a jak tylko wyszla to byla jedna z lepszych. przeszedlem cala i mam nawet oryginal. swego czasu byla w CD-Action. Poszukaj archiwalnych lub tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16472328 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16480220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Motyw ja vs wielki mech mnie rozwalił :> Ta gra jest nieźle zakręcona. Może jeszcze raz w nią zagram, bo mam gdzieś oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 eee jak dla mnie do [gluteus maximus].Blood2 dużo lepszy.Ale może mówie tak dlatego że nie mogłem drugiej misji przejść :D (w Shogo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 taaa tylko, ze blood2 juz nie wspolpracuje z wszystkimi geforce'ami :( sprobojcie blood2 odpalic na kartach od gf2 wzwyz w innym trybie niz software :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 taaa tylko, ze blood2 juz nie wspolpracuje z wszystkimi geforce'ami :( sprobojcie blood2 odpalic na kartach od gf2 wzwyz w innym trybie niz software :(. Ech....ile razy można pisać, żeby ludzie instalowali patche :x Jak miałem Geforce 2 MX, Kyro2 i na Radeonach 8500 wszystko śmiagało i śmiga. Z Shogo też nie ma problemów- cioteczny brat ma R 9100 i zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 shogo bylo niezle, 2x przeszedlem ;) teraz lezy sobie na plytce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 2x przeszedlem nawet gdzies mam na cd zaraz poszukam moze spyle za jakas symboliczna oplate ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 niech to ciach! niemoge znalesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 taaa tylko, ze blood2 juz nie wspolpracuje z wszystkimi geforce'ami :( sprobojcie blood2 odpalic na kartach od gf2 wzwyz w innym trybie niz software :(. Ech....ile razy można pisać, żeby ludzie instalowali patche :x Jak miałem Geforce 2 MX, Kyro2 i na Radeonach 8500 wszystko śmiagało i śmiga. Z Shogo też nie ma problemów- cioteczny brat ma R 9100 i zero problemów. mam v 2.1.223 albo jakos tak sciagniete ze stronki monolithu i niestety kolego musze ci powiedziec, ze dalej pupa zbita i nie grzybka nie zobacze :] tylko trick software, potem zmienic na direct3d i dziala :/ ale celownik znika :/ :/ :/ wiec coz :/ :/ :/ :/ chodzi dokladnie o to, ze w direct3d nie widac menu :( a w grze czesto znika celownik :( jakies pomysly?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 MeHow- myślę, ze to jakieś otymalizacje NVIDII :D ZNikające obiekty to typowe triki tej firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 no bez przesady na Riva TNT 16MB gralem w gre super :] a teraz zeby menu znikalo ;P ;P ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 MeHow podaj linka z kond zasysałeś bo nie moge znaleść . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ja to mam na cd po prostu :) nie zasysalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ta gra jest wyrąbana w kosmos :D Właśnie ją zainstalowałem ( oryginał po polsku), do tego patch 2214 i zasuwa jak dzika świnia :) Nigdy nie lubiłem mangi, ale ta gra to wyjątek :) Odzywki to jeden wielki lol :) Stare dobre czasy się przypominają....... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam! kolega prosił mnie aby znależć mu wlasnie taką gre.Stare to jest, bo z 1997 roku i nigdzie juz nie moge tego znależć a jak juz to jakies okrojone wersje, albo martwe linki. Macie jakies namiary? pozdrawiam. Mam oryginał z jakiejś gazetki, mogę ci spylić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Witam! kolega prosił mnie aby znależć mu wlasnie taką gre.Stare to jest, bo z 1997 roku i nigdzie juz nie moge tego znależć a jak juz to jakies okrojone wersje, albo martwe linki. Macie jakies namiary? pozdrawiam. Mam oryginał z jakiejś gazetki, mogę ci spylić :) nie z jakiejs tylko jak wersja PL to z CoolGames'a a jak angielska to z cd-action ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 mam te gierke z cd action :) Naprawde extra klimacik, nawet teraz sie w nia fajnie gra polecam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Też przeszedłem kilka razy :D Najciekawsze jest to że gra ma 2 całkiem odmienne zakończenia! (w jednym z nich pod koniec dostaje sie fajnego guna :wink: ) Polecam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...