Skocz do zawartości
stavros

Shogo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie z 1997 , a z końca 1998!!! K....wszyscy do wszystkiego dodają kolejne lata. Szukaj w Emule.

PS- do Moderatorów-to nie jest warez, nie linczujcie gościa, bo ta gra jest już jako freeware ( jak Blood2)- wystarczy poszukać oficjalnych źródeł Monolith ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gierka jest ekstra jak na swoj wiek, a jak tylko wyszla to byla jedna z lepszych. przeszedlem cala i mam nawet oryginal. swego czasu byla w CD-Action. Poszukaj archiwalnych lub tu

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16472328

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16480220

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa tylko, ze blood2 juz nie wspolpracuje z wszystkimi geforce'ami :( sprobojcie blood2 odpalic na kartach od gf2 wzwyz w innym trybie niz software :(.

Ech....ile razy można pisać, żeby ludzie instalowali patche :x Jak miałem Geforce 2 MX, Kyro2 i na Radeonach 8500 wszystko śmiagało i śmiga. Z Shogo też nie ma problemów- cioteczny brat ma R 9100 i zero problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa tylko, ze blood2 juz nie wspolpracuje z wszystkimi geforce'ami :( sprobojcie blood2 odpalic na kartach od gf2 wzwyz w innym trybie niz software :(.

Ech....ile razy można pisać, żeby ludzie instalowali patche :x Jak miałem Geforce 2 MX, Kyro2 i na Radeonach 8500 wszystko śmiagało i śmiga. Z Shogo też nie ma problemów- cioteczny brat ma R 9100 i zero problemów.

mam v 2.1.223 albo jakos tak sciagniete ze stronki monolithu i niestety kolego musze ci powiedziec, ze dalej pupa zbita i nie grzybka nie zobacze :] tylko trick software, potem zmienic na direct3d i dziala :/ ale celownik znika :/ :/ :/ wiec coz :/ :/ :/ :/

chodzi dokladnie o to, ze w direct3d nie widac menu :( a w grze czesto znika celownik :( jakies pomysly?? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest wyrąbana w kosmos :D Właśnie ją zainstalowałem ( oryginał po polsku), do tego patch 2214 i zasuwa jak dzika świnia :) Nigdy nie lubiłem mangi, ale ta gra to wyjątek :) Odzywki to jeden wielki lol :) Stare dobre czasy się przypominają....... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! kolega prosił mnie aby znależć mu wlasnie taką gre.Stare to jest,  

bo z 1997 roku i nigdzie juz nie moge tego znależć a jak juz to jakies okrojone wersje, albo martwe linki. Macie jakies namiary? pozdrawiam.

Mam oryginał z jakiejś gazetki, mogę ci spylić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! kolega prosił mnie aby znależć mu wlasnie taką gre.Stare to jest,  

bo z 1997 roku i nigdzie juz nie moge tego znależć a jak juz to jakies okrojone wersje, albo martwe linki. Macie jakies namiary? pozdrawiam.

Mam oryginał z jakiejś gazetki, mogę ci spylić :)

nie z jakiejs tylko jak wersja PL to z CoolGames'a a jak angielska to z cd-action ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi