tomekaa Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jak zwolnić trochę miejsca bo ten hu... sytem mi zawalił ok. 2-3 gb i chciałbym je odzyskać, ale jak to zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 :):):):) nie wiem jak jest w ME, ale możesz spr tempa na wszelki wypadek. Poza tym taki folder ukryty recycled, jak miałem jeszcze 98 to mi sie tam zbunkrowało ze 700 mb.A z takim winem to nie ma co rzeźbić w <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie.Formacik i wszystko od nowa, i koniec problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Wyłacz przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 najlepiej zmien na xp...do niedawna tez mialem me i nie chcialem xp...ale cos mnie tknelo i sie przesiadlem...i co??? ani jednego blue screenu od 3 tygodni(w me juz po pierwszym uruchomieniu mialem przewaznie zonk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 @lukk jak nie umiesz poslugiwacz sie winda to masz blue screeny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 wywal katalog _restore. Jest pewnie na każdym dysku jako ukryty systemowy, ale najpierw wyłącz przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 @lukk jak nie umiesz poslugiwacz sie winda to masz blue screeny... w takim razie wyjasnij mi jak poslugiwac sie/zainstalowac poprawnie abym w me nie mial bluescreenow zaraz po instalce panie madralo ok?? moze za szybko lub za wolno przyduszam w klawisze albo mam za dlugie palce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 @lukk jak nie umiesz poslugiwacz sie winda to masz blue screeny... w takim razie wyjasnij mi jak poslugiwac sie/zainstalowac poprawnie abym w me nie mial bluescreenow zaraz po instalce panie madralo ok?? moze za szybko lub za wolno przyduszam w klawisze albo mam za dlugie palce??? spoko, ja też takie jazdy mam zaraz po instalce, ale nawet nie chce mi sie w tym grzebać, win me mam awaryjnie a podstawa to win xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Tomekaa : Wyłacz przywracanie systemu w ME , potem usuń katalog restore w takim razie wyjasnij mi jak poslugiwac sie/zainstalowac poprawnie abym w me nie mial bluescreenow zaraz po instalce panie madralo ok?? moze za szybko lub za wolno przyduszam w klawisze albo mam za dlugie palce??? Ja instalowałem ME kilka razy bez kłopotu , nie miałem też BS-ów po instalce , czasmi tylko wyskakiwał bład ochrony systemu przy zamykaniu ME . Musiałes coś mieć spiepszone w kompie albo ME niektórych podzespoow nie tolerował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...