ssound Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Nowa wersja ACDSee. Nie wiem od kiedy juz jest, ja mam od paru minut. Zmiany w porównaniu do piątki jakie narazie zauwazylem to fajniejszy wygląd 8) , szybkości działania, niestety ikonki plików są takie jak były, a liczyłem na to że wreszcie je zmienią 8) Podał bym linka ale nie można :D, a zresztą - raz sie żyje: www.acdsystems.com :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mam tą wersje od kilku dni i widze ze z wersji na wersję działa coraz wolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 no nawet niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mam tą wersje od kilku dni i widze ze z wersji na wersję działa coraz wolniej. Z tym sie nie zgodze bo mi 6 chodzi szybciej niz 5, zauwazyłem to zwłaszcza w folderze w którym mam prawie 5 tys plików (głownie .jpg ale też .bmp, .gif) i w nim piątka zawsze zamulała sie na moment jak klikałem na daną fotke - teraz trwa to ułamek sekundy. Pozatym ta wersja acdsee ma troche wiecej "bajerów", nie nazekam na brak ramu i proca wiec jak dlamnie super przeglądarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mam tą wersje od kilku dni i widze ze z wersji na wersję działa coraz wolniej. Z tym sie nie zgodze bo mi 6 chodzi szybciej niz 5, zauwazyłem to zwłaszcza w folderze w którym mam prawie 5 tys plików (głownie .jpg ale też .bmp, .gif) i w nim piątka zawsze zamulała sie na moment jak klikałem na daną fotke - teraz trwa to ułamek sekundy. Pozatym ta wersja acdsee ma troche wiecej "bajerów", nie nazekam na brak ramu i proca wiec jak dlamnie super przeglądarka. Przy takim konfigu nie dziwie sie ze chodzi ci szybko. Przy przeglądaniu duzej ilosci plików chodzi w miare szybko, mozliwe ze u mnie wolniej bo mam system mocno zawalony. Ale przy pojedynczych plikach wole używac Irfana bo się szybciej uruchamia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja używam wersji 5.0.1.0006. Chodzi nieźle. Do tego dorzuciłem PicaView na prawy klik i jest super. Szóstki jeszcze nie próbowałem. Ile ma MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 .... pewnie ze 100 :P - 3ka miała 1MB i 80% funkcji z 5ki.... pies ich drapał :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Bomba! A ja siedze od dawien dawna na 2.4 :D i jakos nie widze potrzeby na przechodzenie na nowsze i wolniejsze wersje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Sam uzywam wersji 3.1 PL i uwazam, ze jest najlepsza. Kazda kolejna byla coraz wolniejsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Bomba! A ja siedze od dawien dawna na 2.4 :D i jakos nie widze potrzeby na przechodzenie na nowsze i wolniejsze wersje.... dokladnie ja mam 2.3 :mrgreen: i tez jestem zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Bomba! A ja siedze od dawien dawna na 2.4 :D i jakos nie widze potrzeby na przechodzenie na nowsze i wolniejsze wersje.... dokladnie ja mam 2.3 :mrgreen: i tez jestem zadowolony ;) Mialem tak samo przed formatem, a teraz chwale sobie (nie bijcie :!: ) IrfanView 3.80- nawet do ikon sie przyzwyczailem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 To sie zapytam tak z nienacka niechcac zakladac nowy watek. Czy da sie zmniejszyc ruchomy .gif ale zachowujac nadal jego "ruchomosc" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 IrfanView 3.85 + AllPlugins. Darmowy i szybki - czego chcieć więcej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A da sie to zrobic w ACDSee ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nie wiem, czy to dziala, ale zajrzyj na: http://www.gifworks.com/ - darmowy edytor on-line... *sprawdzilem, taka operacje mozna zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...