margo11 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Mam pytanko co wybrać tz. co lepsze ?? Geforce 3 czy shhafire radeon9600 przeglądałem fora i nadal mam wątpliwości. proszę pomóżcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 GF3 Ti 200 - od roku jestem szczesliwym posiadaczem i nic sie zlego z nia nie dzieje i kreci sie wspaniale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 coz.. ja bym wzial radka... jakos nie mam juz zaufania do nvidia'i ;) a jezeli chodzi o wydajnosc to nie mam pojecia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 BOZEEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Radeona 9600, po pierwsze : wydajniejszy, po drugie : obsluga dx 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margo11 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jednak nadal jestem w kropce widzę że ten problem rozwiązę losowo :D może kupię coś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jednak nadal jestem w kropce widzę że ten problem rozwiązę losowo :D może kupię coś innego Przepraszam, ale czy GF3Ti200 jest w takiej samej cenie co Sapphire R9600? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak grasz w counter-strike'a to nvidia tylko bo w radkach jest takie cos ze jak ci sie gg wlaczy to przez sciany widzisz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jednak nadal jestem w kropce widzę że ten problem rozwiązę losowo :D może kupię coś innego Przepraszam, ale czy GF3Ti200 jest w takiej samej cenie co Sapphire R9600? I czy aby na pewno R9600 (non-pro) jest wydajniejszy od GF3ti450 Gainwarda za 350pln? (za radka pewie z 600 trzeba dac...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak grasz w counter-strike'a to nvidia tylko bo w radkach jest takie cos ze jak ci sie gg wlaczy to przez sciany widzisz 8) hehe a co w tym złego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margo11 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 dziękuję wszystkim za odpowiedzi dla mnie te ceny są równe ( nie pytać dlaczego?) więc zdecydowałem się na radka 9600 ale niestety bez pro napiszę wam później czy jestem zadowolony . :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 dziękuję wszystkim za odpowiedzi dla mnie te ceny są równe ( nie pytać dlaczego?) więc zdecydowałem się na radka 9600 ale niestety bez pro napiszę wam później czy jestem zadowolony . :D :D masz wicej takich radkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 przez gf3 jest porownywalny z radeonem 9100 9600 to karta o 1 technelogie wyzsza, nowsza i duzo wydajniejsza jak dla mnie to bylo pytanie bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...