Skocz do zawartości
shakur_45

grafa...

jaka grafa  

1. 1. jaka grafa

• his radeon 9000pro 128mb
      11
    • leadtek g FX5200 128mb
      4

Rekomendowane odpowiedzi

jako, ze ostatnio nie jestem na biezaco ze sprzetem i cenami mam pytanko chcialbym kupic garfe za ok 150- 200 moze ciut wiecej, moze byc uzywana czyli np. z allegro lub jakby ktos mial cos ciekawego :) da sie za taka kase cos kupic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy lepiej TO czy radeona tez herculesa 9000pro 128mb za 350 ( nowka ) hmm gdyby to nie byl LE to raczej ten pierwszy 8500 , ale z LE to juz sam nie wiem :/,  a moze jednak cos innego help :) :wink:

A może to : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16578845

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego nie GF 3 TIT?? Będzie najlepszy z tego wszystkiego bez dwóch zdań, a spokojnie do 250zł dorwiesz, bo ceny tych co podałeś takie są... A jeśli już to bierz ostatecznie tego radka, ale GF 3 TIT będzie o niebo lepszy i wydajniejszy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz GF FX 5200, wszystko jedno czy 64 czy 128. Kolega ma Gainwarda i mu wsio chodzi.

hmm w testach r900 pro jest troszke lepszy dlatego nie wiem czemu 5200 proponujesz ;)

Jeżeli tak jest w testach to po co nas się pytasz :P A właśnie, przecież masz GF4, to po jakiego chcesz karte zmienić?

A dlaczego nie GF 3 TIT?? Będzie najlepszy z tego wszystkiego bez dwóch zdań, a spokojnie do 250zł dorwiesz, bo ceny tych co podałeś takie są... A jeśli już to bierz ostatecznie tego radka, ale GF 3 TIT będzie o niebo lepszy i wydajniejszy!!

Wydawało mi sie że GF3 miniamalnie przegrywa z R8500, ale nie jestem pewien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz 9000 Pro. Tylko wez albo Herca, albo BUILT BY ATI. Bo te wszystkie klony maja zanizone taktowanie.

Tylko zastanawia mnie jedno. Skoro masz GF4 Ti4200 to po co chcesz zmieniac karte?

to nie dla mnie :) ale qrde tak patrze sobie na tesy 5200 i calkiem niezly wypadaja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czytalem calego topicu. Ale polecam Ci dolozyc troche grosza i kupic 9100 ;)

Choc za 200 zl uzywke powinienes dostac bez problemu i dokladanie okaze sie zbedne :)

Pozdro.

szkoda, ze nie czytales, bo troche sie zminilo :D jest 400 zybla ;) i do wyboru tylko nowki ze sklepca ( nie allegro ) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi