kikus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Wiesz... ja tez sie lubie uczyc... Pokazalem tylko swoje zdanie :D Niebylo w tym nic ... depresyjnego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 zartowalem :P nie mam zamiaru ani placic, ani sobie nic lamac/ucinac :P ale do woja i tak nie zamierzam isc ;] studia zalatwia za mnie sprawe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Dobra może się myliłem z tym kopaczem, mnie sie wydawało że z 1500 (Brutto) to tak troszke mało na życie :roll: Ale chciałem porównać jak mało się dostaje w stosunku do takiego właściciela firmy :roll: A i niech ktos podniesie łape kto by nie chciał odziedziczyć firmy powiedzmy że hmmm... Microsoft :?: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Oj. Microsoftu bym nie chciał ;] Więcej pieprzenia się niż uciechy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nie lubisz sie pieprzyć :?: :lol: A tak serio to Billowi się chyba tam podoba, bo nie rezygnuje i chyba największy kłopot na jego głowie to ciasta/jajka/pomidory od niezadowolonych użytkowników MicroShitu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Przecież Bill już dawno się tym nie zajmuje. Teraz jest Steve Balmer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Niby taaa... Tyle że kase raczej dalej dostaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Oj. Microsoftu bym nie chciał ;] Więcej pieprzenia się niż uciechy ;]ja bym chciał dostać microsoft w spadku, bym go sprzedał i bym miał spooooro kasy i bym miał po kłopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nie sprzedałbyś. 1) nie miałbyś komu 2) wiesz co by się stało na rynku jakby się ktoś dowiedział, że pozbywasz się akcji? (odwracając sytuację: co by było jakby Gates nagle zaczął swój udział sprzedawać)? Krach na giełdzie murowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nie sprzedałbyś. 1) nie miałbyś komu 2) wiesz co by się stało na rynku jakby się ktoś dowiedział, że pozbywasz się akcji? (odwracając sytuację: co by było jakby Gates nagle zaczął swój udział sprzedawać)? Krach na giełdzie murowany ;] Akcje może by kupił ten kto jest drugi ważnym po Gatesie (jakiś vice prezes czy cuś takiego). Jesli chodzi o krach to możliwe. Jest jeszcze inne wyjście: Microsoft jest napewno jakoś ubespieczony, więc spalił bym całą tą siedzibę główną ze wszystkimi danymi, etc.... i żył z odszkodowania. Oczywiście to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 I by cię zamknęli z biegu ;] Co do akcji to by raczej nie kupił bo by tyle kasy raczej nie miał /poza tym jego kasa jest ulokowana też w akcjach głównie tak jak Gates'a/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 I by cię zamknęli z biegu ;] Co do akcji to by raczej nie kupił bo by tyle kasy raczej nie miał /poza tym jego kasa jest ulokowana też w akcjach głównie tak jak Gates'a/. to jednak dostać w spadku miecrosoft to jest problem większy niż myślałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 I by cię zamknęli z biegu ;] Co do akcji to by raczej nie kupił bo by tyle kasy raczej nie miał /poza tym jego kasa jest ulokowana też w akcjach głównie tak jak Gates'a/. to jednak dostać w spadku miecrosoft to jest problem większy niż myślałem :? Sie przejmujesz, wygraj w ToTka, troch mniej problemuff, przynajmniej krachu na gieldzie nie wywolasz (jak nie bedziesz szalal na niej :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 jak go nie zabije podatek od wygranej :) moze mu zostac wtedy akurat na picie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 jak go nie zabije podatek od wygranej :) moze mu zostac wtedy akurat na picie... :)i oto chodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...