ToMo Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Tak jak w temacie. Jakie sa objawy gdy virus czarnobyl skasuje BIOS z naszej płyty głównej ??? Czy z głośniczka wydobywa sie jakis pisk albo cos podobnego ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nic sie nie wydobywa tylko czerno wszedzie glucho wszedzie :) a tak serio to czesto towazyszy temu swiecenie sie wszystkich diodek tzn hdd i power a piszzec moze jezeli w jakis sposob oszczedzi sie bootblock - wtedy trzeba wsadzic grafe na isa/pci dyskietke z biosem do napedu i sfleshowac od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Nie mam pojecia jakie są objawy bo u mnie i u kolegi nie skasował, a poza tym biorąc pod uwage obecną date nie ma mozliwosci zeby wogóle cos zrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wszystko zależy od płyty głównej, zwykle symptomy są identyczne jak przy awarii bios-u, czyli zupełny brak odzewu od płyty (wiatraczki się kręcą, światełko pali, dyski startują, ale nic się nie dzieje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Po czarnobylu swego czasu nie bylo by juz co zbierac, ale on sie uaktywnia jakos w kwietniu.... No ale przez caly rok moze ci w systemie namieszac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nie koniecznie jak mialem starego kompa , to mi dwa dyski zje.bal , pozniej juz na 3 na ekranie postowym byly rozna krzaczki i usmieszki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Widziałem 2 przypadki. W obu poszły karty grafiki (TNT2 M64 i VooDoo 3) i BIOSY w płytach (ACORP jeden na BX drugi na VIA pod celerona i P2 obie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 "Ciemno już, zgasły wszystkie światła...." :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 "Ciemno już, zgasły wszystkie światła...." :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...