Skocz do zawartości
POWER BY AMD

gf4 terro

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak jestes taki kozak :D to zalatwie se jakiegos Ti4200 i wykrece i wtedy zobaczymy a to Twoja gadka co post ze ciagle zapraszasz i sie wychwalasz po kij napisales raz i powinno styknac a nei jak idiota pierdzielisz jeden temat w kółko bez sensu. Nudne to jest w leksza. No bez kitu wymiekam z takimi ehaehhehahehae big :lol: normalnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Power by Amd czym się ty podniecasz (jestem na 5 stronie 3m-k2001 ti 4200 i Cię nie widzę - dalej nie chce mi się szukać :lol: ) Jak chcesz się czymś pochwalić to zrób coś naprawdę nieprzeciętnego bo z twojego podpisu wnioskuje że można mieć znacznie więcej .

Następnego posta w tym Temacie napisz jak wejdzieesz na 1 stronę 3dm-k2001 gf4 ti 4200 :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o to zeby sie czymś chwalić tylko o to zeby ktoś sie w końcu zabawił a nie kazdy se wykreci i mówi fajnie mam wykrecone ale nie patrzy na to ze na innych ustawieniach jest lepiej nie sprawdza tego (mówie tu o ludziach bardzo poczonkujacych). Ja szuakam kogoś kto sie ze mna pobawi w wysiskanie soków z pc juz znalazłem sobie paru kolegów z forum jestem ustawiony z nimi i wszysko jest ok nie ma tu przechwalania sie na ile kto wykrecił tylko jak na razie obie strony sporo dowiedziały sie co przynosi zyski a co straty wydajności. A tyle czasu trwało to zeby ktoś sie podjoł tej zabawy to nie moja wina może to wasza nie śmiałośc albo nie weim czemu nikt nie chciał teraz jak sie posypało to az miło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz najlepiej jest mowic ile podkrecisz i zeby ten sprzet chodzil non stop na takich ustawieniach a nie wykrecisz na maxa na 5 minut do 3dm tylko dojsc do takich ustawien zeby komp non stop na nihc chodzil idealnie

Moj chodzi idealnie caly czas non stop CPU@ 2.2GHz a grafa 260/520 i stabilnie wszystkie gry chodza i nie wiem po co zmieniac grafe z Gf3 na Gf3Ti4200 skoro roznica jest niewielka nie warto poprostu dla tych kilka 3dm skoro w grach i tak nie bedzie odniesienia i beda bardzo podobnie chodzic.na takic ustawieniach mam okolo 10500-11000 i lece non stop bo gry smigaja zaje... I nie mam najmniejszego sensu zmieniac grafy na Ti4200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz najlepiej jest mowic ile podkrecisz i zeby ten sprzet chodzil non stop na takich ustawieniach a nie wykrecisz na maxa na 5 minut do 3dm tylko dojsc do takich ustawien zeby komp non stop na nihc chodzil idealnie

Moj chodzi idealnie caly czas non stop CPU@ 2.2GHz a grafa 260/520 i stabilnie wszystkie gry chodza i nie wiem po co zmieniac grafe z Gf3 na Gf3Ti4200 skoro roznica jest niewielka nie warto poprostu dla tych kilka 3dm skoro w grach i tak nie bedzie odniesienia i beda bardzo podobnie chodzic.na takic ustawieniach mam okolo 10500-11000 i lece non stop bo gry smigaja zaje...  I nie mam najmniejszego sensu zmieniac grafy na Ti4200

Co ty gadasz w ogóle jak mała różnica 12 -->16 w 3dm np to jest nie duża różnica. Za 400 zł to chyba majątku nie wyadalem. A 3 godziny grałem 330 670 i nie zauważyłem jakichś artefaktów lub btoń boże zwiech a procek na 2420 chodził mi tydzień bo kiedys zzapomniałem go odkręcić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy najwydajniejsze ale mozliwe ze maja "optymalizacje" pod 3dmarka

wg zachodnich stronkach pisza ze najwydajniejsze i najlepsze pod wzgledem jakosci grafy sa 52.16

o ile dobrze pamietam z dawnych moich testow nowsze sterowniki przynosily lekkie przyspieszenie, poza tymi ktore naprawialy oszukana optymalizacje

jak zloze w koncu kiedys chlodzenie to sie poscigamy w d3markach :)

pozdrawiam

krzaq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :D podoba mi sie post :D haha....Ja cisne 12k w default  :? na sterach 42,86. Uważam ze są najlepsze do ti-ków :D

Witam cieszeze ci sie podoba zainstaluj 41.03 i podkreć bardziej karte bedziesz cisnoł 13k a mozę tyle co ja 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem sobie detki 41.03 , 43.45 i 42.86 i powiem ze te ostatnie dają największe przykopanie !...

Na 43.45 miałem w default ok. 11,300

Na 41.03 miałem w default ok. 11,900

Na 42.86 miałem w default ok. 12,100

....pozdrawiam :roll: ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem sobie detki 41.03 , 43.45 i 42.86 i powiem ze te ostatnie dają największe przykopanie !...

Na 43.45 miałem w default ok. 11,300

Na 41.03 miałem w default ok. 11,900

Na 42.86 miałem w default ok. 12,100 

....pozdrawiam  :roll: ....

zaraz se je sciągne i zobacze jaka u mnie bedzie róznica na tych 42.86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie bo wszyscy sie mieli tak scigać a na razzie nikt nic nie ruszył nic koleś z tym radkiem 9500 pro 256bit nie wiem czy wakacje ma czy ma jakieś problemy w 3dm. Ale co tam poczekam.

Nie długo ja też zmieniam proca na jakiegoś bartka @ 2.8ghz

bo mój już tak jakoś sie wolny robi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kozackie są te sterwniki w default miałem 9500 a na tych sterach 10062 tylko zę miałem aax4 i fsaax2 karta nie kręcona no ma maxa jak wykrece wszysko moze być ciekawie. Trza popatrzec jeszcze jak w grach sie zachowują i czy nie ma jakichś optymalizacji ( na razie zadnych nie zauważyłem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...