POWER BY AMD Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 do zobaczenia na futuremark powodzenia. Ja mam tą zasiłke co w podpisie i mysle że jej nie zmienie bo smigała bez problemu z radkiem 9800pro przy duzo bardziej rozbudowanym configu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 No to jak jestes taki kozak :D to zalatwie se jakiegos Ti4200 i wykrece i wtedy zobaczymy a to Twoja gadka co post ze ciagle zapraszasz i sie wychwalasz po kij napisales raz i powinno styknac a nei jak idiota pierdzielisz jeden temat w kółko bez sensu. Nudne to jest w leksza. No bez kitu wymiekam z takimi ehaehhehahehae big :lol: normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Power by Amd czym się ty podniecasz (jestem na 5 stronie 3m-k2001 ti 4200 i Cię nie widzę - dalej nie chce mi się szukać :lol: ) Jak chcesz się czymś pochwalić to zrób coś naprawdę nieprzeciętnego bo z twojego podpisu wnioskuje że można mieć znacznie więcej . Następnego posta w tym Temacie napisz jak wejdzieesz na 1 stronę 3dm-k2001 gf4 ti 4200 :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Tu nie chodzi o to zeby sie czymś chwalić tylko o to zeby ktoś sie w końcu zabawił a nie kazdy se wykreci i mówi fajnie mam wykrecone ale nie patrzy na to ze na innych ustawieniach jest lepiej nie sprawdza tego (mówie tu o ludziach bardzo poczonkujacych). Ja szuakam kogoś kto sie ze mna pobawi w wysiskanie soków z pc juz znalazłem sobie paru kolegów z forum jestem ustawiony z nimi i wszysko jest ok nie ma tu przechwalania sie na ile kto wykrecił tylko jak na razie obie strony sporo dowiedziały sie co przynosi zyski a co straty wydajności. A tyle czasu trwało to zeby ktoś sie podjoł tej zabawy to nie moja wina może to wasza nie śmiałośc albo nie weim czemu nikt nie chciał teraz jak sie posypało to az miło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ta karta koszuje juz 469zl i cena rosnie.... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 na samym początku kosztowała 369 ale sie skapneli ze ładnie zchodzi to zaczeli podnosić cene.Odradzam wersje 128 mb bo jest beznadziejna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Wiesz najlepiej jest mowic ile podkrecisz i zeby ten sprzet chodzil non stop na takich ustawieniach a nie wykrecisz na maxa na 5 minut do 3dm tylko dojsc do takich ustawien zeby komp non stop na nihc chodzil idealnie Moj chodzi idealnie caly czas non stop CPU@ 2.2GHz a grafa 260/520 i stabilnie wszystkie gry chodza i nie wiem po co zmieniac grafe z Gf3 na Gf3Ti4200 skoro roznica jest niewielka nie warto poprostu dla tych kilka 3dm skoro w grach i tak nie bedzie odniesienia i beda bardzo podobnie chodzic.na takic ustawieniach mam okolo 10500-11000 i lece non stop bo gry smigaja zaje... I nie mam najmniejszego sensu zmieniac grafy na Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Wiesz najlepiej jest mowic ile podkrecisz i zeby ten sprzet chodzil non stop na takich ustawieniach a nie wykrecisz na maxa na 5 minut do 3dm tylko dojsc do takich ustawien zeby komp non stop na nihc chodzil idealnie Moj chodzi idealnie caly czas non stop CPU@ 2.2GHz a grafa 260/520 i stabilnie wszystkie gry chodza i nie wiem po co zmieniac grafe z Gf3 na Gf3Ti4200 skoro roznica jest niewielka nie warto poprostu dla tych kilka 3dm skoro w grach i tak nie bedzie odniesienia i beda bardzo podobnie chodzic.na takic ustawieniach mam okolo 10500-11000 i lece non stop bo gry smigaja zaje... I nie mam najmniejszego sensu zmieniac grafy na Ti4200 Co ty gadasz w ogóle jak mała różnica 12 -->16 w 3dm np to jest nie duża różnica. Za 400 zł to chyba majątku nie wyadalem. A 3 godziny grałem 330 670 i nie zauważyłem jakichś artefaktów lub btoń boże zwiech a procek na 2420 chodził mi tydzień bo kiedys zzapomniałem go odkręcić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 testował kotś wydajnośc sterowników pod kątem gf4 bo własnie sie tak zastanawiam kóre są najwydajniejesze chyba 41.03 Jakich wy użuwacie go gf4 ti ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaq Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 nie wiem czy najwydajniejsze ale mozliwe ze maja "optymalizacje" pod 3dmarka wg zachodnich stronkach pisza ze najwydajniejsze i najlepsze pod wzgledem jakosci grafy sa 52.16 o ile dobrze pamietam z dawnych moich testow nowsze sterowniki przynosily lekkie przyspieszenie, poza tymi ktore naprawialy oszukana optymalizacje jak zloze w koncu kiedys chlodzenie to sie poscigamy w d3markach :) pozdrawiam krzaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 jak zloze w koncu kiedys chlodzenie to sie poscigamy w d3markach :) pozdrawiam krzaq Dzięki skłądaj składaj powodzenia czekam z niecierpliwoscią bo na rzie sei rywale coś nie mogą zebrać do walki :D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Witajcie :D podoba mi sie post :D haha....Ja cisne 12k w default :? na sterach 42,86. Uważam ze są najlepsze do ti-ków :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Witajcie :D podoba mi sie post :D haha....Ja cisne 12k w default :? na sterach 42,86. Uważam ze są najlepsze do ti-ków :DWitam cieszeze ci sie podoba zainstaluj 41.03 i podkreć bardziej karte bedziesz cisnoł 13k a mozę tyle co ja 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Ja jade na omegach 43.xx i stąd te "marne" wyniki. Znajde czas to zapodam sobie te 41.03 - zobaczymy ile to da. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Hah...tylko z kąd ? zasysam teraz 41.09 zobacze co sie bedzie działo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 splinter cell wymaga chyba ponad 43..tak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 splinter cell wymaga chyba ponad 43..tak ??nie :) ja gralem w niego an 40.72 i bylo git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 lipa z tymi 41.03....:( takie same ,moze ciut gorsze od 42.86..hmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Zainstalowałem sobie detki 41.03 , 43.45 i 42.86 i powiem ze te ostatnie dają największe przykopanie !... Na 43.45 miałem w default ok. 11,300 Na 41.03 miałem w default ok. 11,900 Na 42.86 miałem w default ok. 12,100 ....pozdrawiam :roll: .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Zainstalowałem sobie detki 41.03 , 43.45 i 42.86 i powiem ze te ostatnie dają największe przykopanie !... Na 43.45 miałem w default ok. 11,300 Na 41.03 miałem w default ok. 11,900 Na 42.86 miałem w default ok. 12,100 ....pozdrawiam :roll: .... zaraz se je sciągne i zobacze jaka u mnie bedzie róznica na tych 42.86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 16k, ladny wynik. gdybym mial kase na proca, plyte i ram to poscigalibysmy sie POWER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 fajnie bo wszyscy sie mieli tak scigać a na razzie nikt nic nie ruszył nic koleś z tym radkiem 9500 pro 256bit nie wiem czy wakacje ma czy ma jakieś problemy w 3dm. Ale co tam poczekam. Nie długo ja też zmieniam proca na jakiegoś bartka @ 2.8ghz bo mój już tak jakoś sie wolny robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 I jak ci idzie z tymi sterami ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 No i jak....badałeś te stery ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nie moge ich znaleść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 http://www.nvision.pl/cgi-bin/get.pl?ftp:/...6/w2k-4286.zip& Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jak by sie nie dało to obadaj tutaj , ale to są 42,68 Ich nie testowałem :) http://www.pclab.pl/modules.php?op=modload...sdownload&sid=3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jak by sie nie dało to obadaj tutaj , ale to są 42,68 Ich nie testowałem :)http://www.pclab.pl/modules.php?op=modload...sdownload&sid=3 Coś nie bardzo te linki działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 z nvision nigdy nie udalo mis ie nic sciagnad :D tu jest link do 42.86 ,i wiecie co, nawet dziala :D http://zetafiles.net/nvitaliaftp/drivers1/...86_win2k-xp.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 No kozackie są te sterwniki w default miałem 9500 a na tych sterach 10062 tylko zę miałem aax4 i fsaax2 karta nie kręcona no ma maxa jak wykrece wszysko moze być ciekawie. Trza popatrzec jeszcze jak w grach sie zachowują i czy nie ma jakichś optymalizacji ( na razie zadnych nie zauważyłem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...