Anon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Zna ktoś jakiś pożądny sklep w Berlinie ze sprzętem do OC ?????? Szykuje sie wyjazd a u szwabów podobno więcej złomu , i taniej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 haha. Polacy nigdy chyba nie beda palac miloscia do swojego zachodniego sasiada. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Jestem obecnie w Niemczech (niedaleko Stuttgart'u) i powiem ci, że tutaj ceny są brutalne. Np. za SB Live! Player 5.1 krzyczą 100 euro (400PLN) a u nas łykniesz go za 150PLN. To przecież rozbój w biały dzień. Ale słyszałem, że w innych częściach Niemiec jest taniej (np. Kolonia). Podobno Stuttgart (i okolice) to najdroższa część Niemiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 haha. Polacy nigdy chyba nie beda palac miloscia do swojego zachodniego sasiada. :D oczywiscie ze nie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 nigdy w życiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 po 1 przez historie po 2 nadal obrzucja nas blotem podobnie jak sasiedzi ze wschodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 po 1 przez historie po 2 nadal obrzucja nas blotem podobnie jak sasiedzi ze wschodu rob to z bólem po poraz pierwszy i wogóle, ale popieram słowa shakura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 po 1 przez historie po 2 nadal obrzucja nas blotem podobnie jak sasiedzi ze wschodu rob to z bólem po poraz pierwszy i wogóle, ale popieram słowa shakura czemu z bolem nie qmam nie loobisz moich postwo tzn. masz jakies zastrzezenia co do mojej osoby ?? Jesli tak to chociaz napisz czemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 lubię ciebie, ale jakoś wcześniej nie zgadzałem się z twoim zdaniem, a twoje posty lubię bo dlaczego miłbym ich nie lubić, nawet posty flowermana spoko trawiłem wszystko jest oki dopóki nikt nikogo nie obraża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a ty teraz nie popierasz mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a ty teraz nie popierasz mnie a w czym mam Cie popierac ?? :))) Nie no ogolnie looz, a jak ma byc inaczej ;)) A to, ze masz inne zdanie to nawet lepiej, bo wtedy zaczyna sie dyskusja :))), wiec jak dla mnie wszystko jest ok :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 i o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Aleście podyskutowali haha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Aleście podyskutowali haha :D to nie miala byc dyskusja, tak mi sie wydaje przynajmniej :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 i chyba nie była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 nom, ale w sumie to mielismy mowic o jakims sklepie w berlinie, a przejechalismy sie po historii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 kurna chyba troce odbiegacie od tematu :? Zna ktoś jakiegoś sklepa w berlinie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 u mnie jest tak że jak ktoś cóś tylko po szwabolsku zajęknie to pół osiedla za nim taki sprint wyrwie żeby go zemlić że Marion Jones to wygląda jakby szła piechotą :mrgreen: aha a z tym Berlinem to słyszałem że w byłym wschodnim jest taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Jestem obecnie w Niemczech (niedaleko Stuttgart'u) i powiem ci, że tutaj ceny są brutalne. Np. za SB Live! Player 5.1 krzyczą 100 euro (400PLN) a u nas łykniesz go za 150PLN. To przecież rozbój w biały dzień. Ale słyszałem, że w innych częściach Niemiec jest taniej (np. Kolonia). Podobno Stuttgart (i okolice) to najdroższa część Niemiec.Bo w wiekszosci sklepow sprzedaja wersje BOX a nie OEM jak u nas. Jak poszukasz to znajdziesz i OEMy za podobna cene co w .pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...