bartool Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 troche szukalem... ( nie znalzlem ) Jak sprawdzic jaka mam wersje plyty :?: Otoz na plycie w lewym dolnym rogu mam naklejke 3 a program aida i sisoft sandra pokazuja wersje 1.0... opchnal bym ja i nie wiem jak napisac 1.0 czy 3.0... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 jest gdzies malymi literkami obok ktoregos slotu PCI jak bede w domu to sprawdze i ci odpisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 W lewym dolnym rogu na na wysokości PCI powinna być napisana dokładna wersja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja mam identycznie jak Bartool ale to jest 3.0 przynajmniej u mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 W lewym dolnym rogu na na wysokości PCI powinna być napisana dokładna wersja.mam ta plyte i w lewy dolnym rogu na wysokosci PCI mam tylko nalepke, z wielkim zerem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Naklejke olejcie , jest kolo tej naklejki miejsce na śrubke i zapewne ona tam jest :D ale nieważne mniej wiecej w tym miejscu jest napisane -na płycie -nadrukowane Ver. 3.1 -to tak jest u mnie -musicie szukać nadrukowanego fabrycznie napisu-mniej wiecej jest on pomiedzy srubką a scalakiem !!!!! poświećcie sobie czymś bo po ciemku tego niezobaczycie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Naklejke olejcie , jest kolo tej naklejki miejsce na śrubke i zapewne ona tam jest :D ale nieważne mniej wiecej w tym miejscu jest napisane -na płycie -nadrukowane Ver. 3.1 -to tak jest u mnie -musicie szukać nadrukowanego fabrycznie napisu-mniej wiecej jest on pomiedzy srubką a scalakiem !!!!! poświećcie sobie czymś bo po ciemku tego niezobaczycie !!!No dzieki stary oswieciles mnie :D nad otworkiem na rubke jet napis "ver 3.1" dzieki... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...