Skocz do zawartości
Popixs

rev.2

Rekomendowane odpowiedzi

sugestia: moze doliczyc do ceny bloczku cene podstawowych zlaczek?

a dopiero za te ciekawsze zadac doplaty

bo tak to troche mi sie dziwnie zrobilo, ze Blok kosztuje tyle a tyle, a potem musze jeszcze doplacic zeby go kupic... odnosi sie wrazenie ze ktos tu wyciaga kase

nie przygladalem sie dokladnie, ale koszt podswietlenia tez sie rozni? bo koszt diody blue/UV/czerwonej jest dosc dramatycznie rozny ;)

a zeby nie bylo ze sie tylko czepiam, bardzo profesjonalnie to wyglada, zarowno blok jak i www. przetlumaczyc na angielski i od nas beda bloki sprowadzali a nie jakies zalosne Danger Deny... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby swiatlo ladnie zalamywala sie na krawedziach eksponowanego loga, a na wewnetrzenych jego czesciach sie rozpraszalo, dzieki czemu swieca ladnie krawedzie, a samo logo jest podswietlone. Ale nie martw sie reed, sprobujemy takze ustawienie rownolegle :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo mi sie zdaje albo wasz sklep poszedl sie jebac...

kurcze.... nie no teraz to jak zobaczylem ten bloczek to sobie na tapete az go walne ( tylko wezcie zrobcie zdjecia 1024 x 768 .... mozecie je nawet na allegro sprzedawac... :D ) w kazdym badz razie bloczek jak dla mnie mistrostwo.... jak sie dorobie tych 200zl ( tyle bedzie z wysylka , szybkozlaczkami chromowanymi najwiekszymi i 2m weza sylikonowego kosztowac razem?? wyrobie sie w tej granicy?? ) to sobie walne na gwiazdke... narazie trzeba na to zarobic... a z tym juz ciezej...

ale tak czy siak big respekt...

PS co do znizek ( nie mowcie ze jezeli tylko dla forum to dal wszystkich )... przeciez jezeli byscie wprowadzili sprzedac na allegro to byscie pana z cpc wypierdzielili na dno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauwaz ze ten pan z xxx sprzedaje caly zestaw z chlodnica za 180 zl, do tego fullwypashipersuperdooperextra opis z 3 stronami technobelkotu.

Kto kupi za 200 zl sam bloczek wobec tego ??

Zauwaz tez ze nie kazdy kreci, wiec nie potrzebuje prawdziwej mocy zestawu.

Z cala pewnoscia nalezy sie big respect CFD, ale nie popadaj w przesade, patrzac na wszystkich userow kompow w Polsce, my jestesmy niewielkim odsetkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sheep mamy juz wyselekcjonawane zdjecia, niedlugo ukaze sie zestaw tapet :D

co do znizek dla forumowiczow -- keep your attention, na dniach pojawi sie cos atrakcyjnego w dziale sprzedam ^^

a czy to cos bedzie utrzymywac dla forumowiczow do mikolaja?? bo ja narazie musze oszczedzac na wszystkim... chocby ktos bloki za darmo sprzedawal to bym na wysylke nie mam :roll: :? :( :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak to jest z tymi złączkami :) ??

Bo domyslnie po otwarciu strony zaznacza

Srodek WLOT: srednica weza 12-13 mm

Boczne WYLOTY: srednica weza 15-17mm

Moze troche wprowadzac w błąd

Trzeba chyba zaznaczyć przed zakupem na odwrót

czy

ma na wylotach być większa średnica ?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm jeśli mam wąż 12/16 to mam rozumieć, że do niego bedzie pasować 

szybkozłączka wkręcana na wąż 9/12 mm?

nie będzie pasować, ta szybkozłaczka jest na wąż 9mm średnicy wewnętrznej i 12mm srednicy zewnętrznej :cry:

a ta z niebieskim kołnierzem to jest szybkozłaczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi