B3T0N Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Tak tak !! pisze na razie ten topic jak ciekawostke :) - nie ma tutaj ani reklamy , ani niczego :) tylko screeny i moze zdradze Wam jedna tajemnice (a moze dwie:) ) No wiec .....sklep jest zrobiony przeze mnie :D:D:D:D:D - wiec moge go prezentowac jako moja stronke do Waszej oceny :) aktualnie wbiłem do sklepu ok 210 produktow - ich liczba caly czas rosnie !!! ojjj zobaczycie zobaczycie - sklep nie tylko zaskoczy was szeroka gama produktow , ale przede wszystkim ..... CENAMI!!!! - zreszta to ma byc na razie przedsmaczek ;) zapodaje screeny ocenzurowane :D [/img] [/img] przepraszam za wielkosc zdjec ale jestem po formacie i do dyspozycji mialem tylko painta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 podaj linka albo na pm zobacze te co tam masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 na razie nie podam , poniewaz sklep jest caly czas ander konstrakszyn ! otwarcie przewiduje na poczatek przyszlego tygodnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 to jak skonczysz to podaj , chce cos kupic do chlodzenia proca update : masz jakies budy big tower to zapodaj foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 wiećej screenów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ok - jeszcze 2 screeny i koniec - ide spac :P [/img] [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 czekamy z nierpliwoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 :arrow: robi sie ciekawie, zobaczymy jakie beda ceny. czyzby wyrastala nowa konkurencja dla 4max'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 robi sie baardzo ciekawie :) jak skonczysz to podaj linki bo chcialbym cos kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ja poluje na tani :P dobry zasilacz.... :P, tez czekam z niecierpliwoscia, pozdrawwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a ja poluje na lekki i wydajny(bardzo wydajny zeby mial bardzo duzo m^3/h cisza jest niewazna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 grile po 0.00 zl - robi sie ciekawie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 [A....] i wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 huhuh a jakie masz oferty gotowych zestawow WC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Fajnie fajnie a gdzie bedzie siedziba z kąt przesyłki beda szły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 To nie jest przesada z tym reklamowaniem sklepu? Przecież jak byk widać, że to Angela z chieftec.pl :evil: Równie dobrze każdy sklep mógłby się tu zacząć reklamować, i zamiast forum.purepc.pl będziemy mieli bazar.tweak.pl B3ton - szanuję twój wkład w to forum i nakład pracy w skopiowanie stylistyki 4Max'a :lol: ale nie przeginaj co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 przepraszam za wielkosc zdjec ale jestem po formacie i do dyspozycji mialem tylko painta :)W którym spokojnie można zmienić wielkość zdjęć/grafik 8) :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 B3ton - szanuję twój wkład w to forum i nakład pracy w skopiowanie stylistyki 4Max'a :lol: ale nie przeginaj co? BUHAHAHAAHAHAHHAAHAH!!!!! czlowieku - gdzie ty tu widzisz kopiowanie 4maxa 8O 8O 8O nie badz dziecinny :x kazda porzadna strona, aby mogli wyswietlac ja dobrze zarowno uzytkownicy uzywajac rozdzielczosci 800x600 , 1024x768 jak i wyzej - moze tym sie sugerujesz 8O 8O 8O o co ci chodzi ze przeginam - czloooowieku - ta zapowiedz moznaby powiedziec juz została opłacona Tweakowi wiec jezeli nie wiesz o co chodzi to glupio nie komentuj tak wogole to na 4maxa zzagladalem chyba ze 3 razy podczas robienia sklepu tego - szkielet calej strony zrobilem od podstaw a nie jakies P.i.e.r.d.o..lo.n.e kopiowanie - (moze ty sie specjalizujesz w plagiatowaniu i masz jakis kompleks ??? 8O :lol: ) , przynajmniej nie robie sklepu na jakims zjeb.anym OScommerce , na ktory wikszosc sklepow lezy i powolnie dzialaja i czesto sie sypia .... aha - BTW: dzieki za reklame :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 aha... To chyba spójrz jeszcze raz, na kolorystykę - tło, nagłówki, kolory czcionek, ten sam styl wycinania zdjęć do opisów produktów - nadal nie dostrzegasz ŻADNYCH podobieństw? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 nioo troszke podobne są ale mnie to nie przeszkadza ważne żeby był duży wybór i konkurencyjne ceny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 To nie jest przesada z tym reklamowaniem sklepu? Przecież jak byk widać, że to Angela z chieftec.pl :evil: To było odkrywcze (sic!) Przecież wyraźnie widać logo Tak tak !! pisze na razie ten topic jak ciekawostke :) - nie ma tutaj ani reklamy , ani niczego :) tylko screeny i moze zdradze Wam jedna tajemnice (a moze dwie:) ) No wiec .....sklep jest zrobiony przeze mnie :D:D:D:D:D - wiec moge go prezentowac jako moja stronke do Waszej oceny :) aktualnie wbiłem do sklepu ok 210 produktow - ich liczba caly czas rosnie !!! ojjj zobaczycie zobaczycie - sklep nie tylko zaskoczy was szeroka gama produktow , ale przede wszystkim ..... CENAMI!!!! - zreszta to ma byc na razie przedsmaczek ;) No wreszcie coś poprawiliście, bo www.angela.pl trąci myszką 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 aha... To chyba spójrz jeszcze raz, na kolorystykę - tło, nagłówki, kolory czcionek, ten sam styl wycinania zdjęć do opisów produktów - nadal nie dostrzegasz ŻADNYCH podobieństw? :lol: a myslisz ze jaki inny bym zastosowal styl wycinania ??? 8O rozowy 8O :?: a co to jaki patent jest na to ? 8O to jest bardzo czesto uzywane ... kolorystyka ?? - tak sobie firma zazyczyla - tyle ! ja to zrealizowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 To w końcu jaki jest adres? A te grille, to naprawdę są 0 zł :] ?? hehehehe, pewnie jeszcze cen na daliście. No, ale wiesz :] jakieś rabaty dla userów Tweak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 .....oddaj $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Zaciekawiles mnie tymi grillami. Obadam jakie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 poniedzialek sie konczy a adresu sklepu jak nie ma tak nie ma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 [A....] i wszystko jasne. Ang*la i wszystko jasne :D Sory beton, ale rozwiązanie tej zagadki kosztowało mnie tyle wysiłku, ze nie mogłem sie powstrzymać :D W sklepie na Powstańców bedzie można dostać te wszystkie cuda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 .....oddaj $ Porzyczył od ciebie pieniądze czy jak? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 i logo podobne tylko strae nie było pochylone a te grile za 0zł dostaje sie za coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 i logo podobne tylko strae nie było pochylone a te grile za 0zł dostaje sie za coś ? Nie no bez przesady, chyba napisał że strona jest jeszcze uzupełniana no nie? Czyli przedmioty są dodawane, a niektóre ceny dopiero będą ustalone :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...