Skocz do zawartości
ALEX-77

Temperatura w Pentium III ???

Rekomendowane odpowiedzi

nie no, zmienia sie ale w tych normach + - 4 stopnie a pytam bo zmieniłem coolera na "TITANA TTC-D5TB" bo miałem orginalny intelowy i temperatura dochodziła przy obciążeniu nawet do 70 stopni 8O 8O

Pozdro

ALEX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To masz ładnie tylko mój komp stoi w szawce i niemam zabardzo możliwości go przestawienia gdzie indziej a tam z chłodzeniem jest niezabardzo musze sobie założyc dodatkowe wentyle chcę na górze i z tyłu (wyciągowe) czy to dobry pomysł ??poradzcie, acha i jakie wentyle najlepiej wybrac jakiej firmy ??

Pozdro

ALEX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne ze dobry pomysl ale musisz zamontowac jeszce jakies wentyle wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace powietrze do obudowy .. bo niby skad we wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace maja je brac :))) chodzi o utworzenie stalego przeplywu powietrza przez obudowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P III 800EB kolegi przez ok. pól roku chodził wogóle bez żadnego wymuszonego chłodzenia - po prostu zatarł się mu wiatrak i chłodzenie odbywało się tylko poprzez sam radiator - procek osiągał temp. ponad 80 st. i nic mu się nie stało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...