ALEX-77 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Jaką macie temperature w swoich PIII ??? moja to 37,35 czy to jest dużo czy mało ??procek 733 niepodkręcany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 w sam raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Jaką macie temperature w swoich PIII ??? moja to 37,35 czy to jest dużo czy mało ??procek 733 niepodkręcany Zmienia sie czy masz nonstop identyczna przez caly dzien ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 nie no, zmienia sie ale w tych normach + - 4 stopnie a pytam bo zmieniłem coolera na "TITANA TTC-D5TB" bo miałem orginalny intelowy i temperatura dochodziła przy obciążeniu nawet do 70 stopni 8O 8O Pozdro ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja aktualnie uzywam PIII 800 (bo mojego Durona 800 sprzedalem :( ) I mam temp 30 stopni (Super orb na 5V) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 To masz ładnie tylko mój komp stoi w szawce i niemam zabardzo możliwości go przestawienia gdzie indziej a tam z chłodzeniem jest niezabardzo musze sobie założyc dodatkowe wentyle chcę na górze i z tyłu (wyciągowe) czy to dobry pomysł ??poradzcie, acha i jakie wentyle najlepiej wybrac jakiej firmy ?? Pozdro ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 a no ponawiam tylko prośbe pozdro ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 jasne ze dobry pomysl ale musisz zamontowac jeszce jakies wentyle wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace powietrze do obudowy .. bo niby skad we wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace maja je brac :))) chodzi o utworzenie stalego przeplywu powietrza przez obudowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Moj PIII z GoldenOrbem - obecnie 35 stopni. Przy obciazeniu (gry) - 40-41 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 P III 800EB kolegi przez ok. pól roku chodził wogóle bez żadnego wymuszonego chłodzenia - po prostu zatarł się mu wiatrak i chłodzenie odbywało się tylko poprzez sam radiator - procek osiągał temp. ponad 80 st. i nic mu się nie stało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 moj ma 32 a max 39 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jaką macie temperature w swoich PIII ??? moja to 37,35 czy to jest dużo czy mało ??procek 733 niepodkręcany Ja na moim P3 933 mam ok 35-40 na Boxowym coolerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...