kikus Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 HELP !! Podłączyłem skaner pod LPT w XP i niedziała. Nieznalazł na początku a po instalacji sterów mowi mi ze niemoze znaleźć skanera.... Zainstalowałem 2000 z myślą ze moze nielazi w XP... ale tu to samo. !! POMOCY !..... Skaner - Plustek OpticPro P12.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A w biosie nie jest przypadkiem wylaczone LPT ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A jak to sprawdzic ? :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A jak to sprawdzic ? :oops: :oops: :oops:A instrukcji do płyty nie masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...