klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Obie ładują się do 38% i d... Co jest grane :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Możemy, i na gratka.pl i allegro też dalej mogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Juz napisalem maila do allegro, jak przyjdzie odpowiedz to dam znac. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Hmmm Jak widac to nie wina allegro. Juz sie powoli denerwuje, bo mialem bolkowi komentarz wystawic. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 To na 100% nie wina allegro, a jakiegoś węzła telekomuny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 KAT_666 - czekam z niecierpliwością na odpowiedź Adminów z Allegro. Pozdrowionka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Próbowałem wszystkiego i d... Dalej jest to samo. Chyba przejde na czeskie Allegro. :twisted: a próbowałeś wejść na www.onet.allegro.pl bo jak mi normalnie allegro nie wchodzi to wchodze tak jak ci napisałem wchodzi bez broblemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jak zwykle, www.onet.allegro.pl ładuje się do 38% i d... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A na tę http://mbank.allegro.pl/ wchodzę bez problemów. Już zupełnie zgłupiałem, chyba sprzedam komputer i zacznę układać puzzle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpietrakowski Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Witam mam dokładnie ta samą sytuację czyli nie otwiera isę allegro ale mbank.allegro się otwiera nie wiem co się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A może to jakiś sabotaż Bin Ladena :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a mi się otwiera ten mbank ale namoje allegro ani nic innego i tak nie mogę wejsc ludzie qwa warjuje co to jezd jak to osama to jak go złape to zapi&%$&&*&*ole sq&(&*%na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 No wiec dostalem odpowiedz :D "Witam, problem został zdiagnozowany, ale nie lezy po naszej stronie. wynika z błednego routowania niektórych klas adresów IP przez Pozman czyli operatora sieci w okolicach Poznania. Z tego co wiem ma to byc poprawione w poniedziałem. Sprawa nie jest zalezna od nas, więc my nie mamy mozliwości rozwiązania problemu we własnym zakresie." Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Widocznie cos naprawili. U mnie juz wchodzi normalnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Witam. Miałe, podobny problem przez 2 dni. Strona allergo ładowała mi się do 38 %. Dziś już ładuje się cała. Nie wiem, czym to było spowodowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Dzięki Kat_66. Wszystko wróciło do normy, nawet zdążyłem zalicytować. A tak swoją drogą to chyba najwyższy czas aby w Polsce chociaż internet był normalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 No miejmy nadzieje ze przynajmniej internet :) ;) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...