Skocz do zawartości
Szymon

problem , gdzie lezy przyczyna? radek 9000pro sypiacy sie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pewien problem. Mam radeona 9000pro firmy HIs. KArta kupiona w lutym. I ma pewien feler. TO znaczy ciekzo to nazwac jakas powazna wada ale mimo wszystko jest. Otoz raz na jakis czas sypie sie obraz, co t oznaczy? Otoz wyglada to mniej wiecej tak

jak te ikonki, tylko wtedy caly ekran taki jest

Dołączona grafika

JAk czesto sie to dzieje? CZSasami tygodniami nie ma nic. NAjczesciej wystepuje w pulpicie gdy mam uruchomionego word`a (nie wiem czy to zbieg okolicznosci). Natomiast gry chodzfa w zasadzie wzsystki ok. Max payne 2 , ufo, nhl itd...nic zadnych takich. Sypnal mi sie na homeworld 2 i na warhammer 40000 czmu tu??? nie mam pojecia gralem w nie duzo krocej niz te wyzej wymienione u ktorych jest ok. W czym tkwi problem? Przezd modyfiakacja napiecia na rdzen bylo tak samo. Myslalem zeby moze podniesc mu napiecie na pamieci i moze to da radE? No nie wiem, wiem ze karte teraz kumplowi sprzedaje i chcialbym ten problem jakos rozwiazac...zasilacz to fartron 250W wczesniej byl noname 300w to samo. Za to ten kumpel ktoremu ja sprzedaje miewal ja wczesniej na 2-3 tyg (ajk wyjezdzalem czy cos) i nie skarzyl sie , sprzet ma znacznie slabszy. Karta jest an gwarancji, to znaczy byla :] bo po modyfiakcajch itp raczej jej juz nie przyjma. A jak byla nowa nie chciale dawac bo jest topraktycznie nie do udowodnienia musialbym siedziec z facetem chbya pare dni ,tygodni , miesiecy zeby to wyskoczylo :) licze na pomoC! :) moze ktos tez mial taki problem? Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodam ze przed vmodem pamieci karty krecily siedo 290- 300 mhz (z 275) natomiast po nie chca sie krecic prawie wcale bo sie karta wyklada. Ale na 275 chodza normlanie. Stad moje podejzenie ze moze pamieci dostaja za malo pradu, a po vmodzie to juz w ogole i wcale nie chca sie podkrecac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...