lopik_ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam płyte ECS K7VTA3 v5 i w tej płytce są 4 wyjścia USB tylko że 2 są w wersji 1 a 2 w wersji 2 i teraz mam problem które to wersja 1 a które to wersja 2 Pomoże ktoś PLIZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 U mnie USB 1.0 sa czarne a 2.0 - biale... ale moze to tylko zbieg okolicznosci :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 hehe testuj je :) .... niewiem czy w SiSoftSandra takie coś wyświetla :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A sprawdzałeś w instrukcji obsługi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A sprawdzałeś w instrukcji obsługi??? tak i nic nie znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a moze wszystkie sa 2.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a moze wszystkie sa 2.0?Ja też się za tym opowiadam. Rocky998, skąd ten pomysł, że masz dwie wersje USB? A tak w ogóle to na tej płycie masz 6 USB, a nie cztery, tyle że dwa onboard (do podłączenia do panela). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a moze wszystkie sa 2.0?Ja też się za tym opowiadam. Rocky998, skąd ten pomysł, że masz dwie wersje USB? A tak w ogóle to na tej płycie masz 6 USB, a nie cztery, tyle że dwa onboard. chyba ze to usb 1.1 to firewire :lol: :lol: :lol: :lol: w edycji ecs-a :D :lol: albo :roll: s-ata :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja mam 2 usb 1.1 i 4 usb 2.0 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...