TraFicK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Hm no wiec ponoc 6 listopada ma wejsc w zycie w TPSa cos w stylu zakazu amatorskich sieci SDI ... Wie ktos cos wiecej z pewnych zrodel? Jak to bedzie egzekwowane, czy wogole bedzie? Czy tylko jest to tak od picu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wprowadzic napewno wprowadza :) a co do egzekwowania.. watpie zeby im sie chcialo... raczej licza na to ze dzieki temu wiecel ludzi sie zdecyduje na InternetDSL.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wprowadzic napewno wprowadza :) a co do egzekwowania.. watpie zeby im sie chcialo... raczej licza na to ze dzieki temu wiecel ludzi sie zdecyduje na InternetDSL..racja :) ale znając TPSA'e to pewnie i tak coś schrzanią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mi krosują kable pod neo od trzech tygodni... jak będą w ten sam profesjonalny i niesamowicie szybki sposób egzekwować zakazy sieci - nie ma się czego obawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 olać to ja czekam na neo już 3 miesiąć i zaczynam sie wk****** jak ******* ile to można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Odnośnie nowego regulaminu zacytuję z usenetu ;]] > Dzisiaj razem z rachunkiem przyszedl do mnie nowy regulamin swiadczenia > uslugi SDI, który ma wejsc w zycie 6 listopada. I oto paragraf 6, punkt 6 > stanowi: > "W ramach korzystania z Uslugi Klient zobowiazany jest nie umozliwiac > korzystania z Uslugi innym podmiotom poza Lokalem" ty sie jeszcze dziwisz? 6 listopada, paragraf 6, punkt 6... i wszystko jasne: bestia nadchodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ROTFL ParanoiK - ty uczciwie zapracowałeś na ksywe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ej a jak tepsa zmienia regulamin w czasie trawania umowy zawartej w oparciu o stary regulamin, to czy nie mozna zrezygnowac z SDi spowodu tego ze sie niezgadza na zasady nowego regulaminu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 teoretycznie moglbys zerwac umowe.... chyba ze jest w niej zapis ze moze nastapic zmiana regulaminu bez podania przyczyny wtedy nie masz takiej mozliwosci (tzn nie bez zwrotu im jakies sumy ) , taki mi sie przynajmniej wydaje na logike rzecz biorac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mi krosują kable pod neo od trzech tygodni... jak będą w ten sam profesjonalny i niesamowicie szybki sposób egzekwować zakazy sieci - nie ma się czego obawiać. mongo wez tam dzwon do baranow i gon. A najelepi jakbys skolowal numer na centrale do ktorej ejst podpiery i tam juz konkretnie do technikow kierowal 'prozby'. Mnie crossowali 5 dni od zlozenia wniosku (w tym weekend) :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 He, he, chwyt marketingowy to zakazanie udostępniania i tyle. A tak w temacie, zmieniłem łącze z SDI na NEO i nieźle się zdenerwowałem podczas współpracy z TPSA... Sprawa wyglądała tak: W piątek (10.10.2003) odłączyli mi SDI. Mówie sobie - pewnie zadzwonią w najbliższym czasie, aby przyjeżdzać po NEO... Czekałem do poniedziałku (13.10.2003), po czym zdecydowałem pojechać do ukochanej TePSy. Spytałem kiedy będzie NEO, kazano mi czekać, no to czekałem, nadszedł piątek (17.10.2003), telefonu od TePSY jak nie było tak nie ma, więc znów ruszyłem na pogawędke z niemiłą panią z BOK... Przedstawiłem sytuacje i się pytam co jest grane, według mnie jak odłącza się jedno, to podłącza się drugie... Pani podniosła słuchawke i zadzwoniła gdzieś do jakiegoś ziomka od SDI: blebleble - mam problem, przyszedł tu pan któremu tydzień temu odłączono SDI i chciałam spytać czy nie moglibyście mu spowrotem je podłączyć (myśle sobie - o czym ona do mnie mówi, ja chce NEO a nie SDI). Z tej rozmowy co wynikło to nie wiem, bo nie zostałem poinformowany, ale pani z BOK poprosiła mnie o nr. telefonu. - podałem po czym wklepała to na klawie i mówi - a nie przepraszam - pan już może mieć NEO. Zapraszam do podpisania umowy. Jak się później okazało kable były już skrosowane do poniedziałku - 5 dni wcześniej, a ja głupi czekałem na telefon od tpsa... Dobrze, że tam pojechałem, bo jak bym dalej czekał to pewnie załapał bym się na tą promocje od 1szego stycznia :lol: albo nawet nie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 U mnie naszczęście poszło głatko w w zeszły piątek 10.10.2003 złożyłem zamówienie. W środe 15.10.2003 zaczeli mi krosować łącze a już w piątek z rańca gościo zadzwonił żebym wpadł po odbiór neo i Happy End :) A neo smiga aż miło . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...