Skocz do zawartości
TraFicK

6 listopada i TPSA

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie nowego regulaminu zacytuję z usenetu ;]]

> Dzisiaj razem z rachunkiem przyszedl do mnie nowy regulamin swiadczenia

> uslugi SDI, który ma wejsc w zycie 6 listopada. I oto paragraf 6, punkt 6

> stanowi:

> "W ramach korzystania z Uslugi Klient zobowiazany jest nie umozliwiac

> korzystania z Uslugi innym podmiotom poza Lokalem"

ty sie jeszcze dziwisz?

6 listopada, paragraf 6, punkt 6... i wszystko jasne: bestia nadchodzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi krosują kable pod neo od trzech tygodni...

jak będą w ten sam profesjonalny i niesamowicie szybki sposób egzekwować zakazy sieci - nie ma się czego obawiać.

mongo wez tam dzwon do baranow i gon. A najelepi jakbys skolowal numer na centrale do ktorej ejst podpiery i tam juz konkretnie do technikow kierowal 'prozby'. Mnie crossowali 5 dni od zlozenia wniosku (w tym weekend) :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, he, chwyt marketingowy to zakazanie udostępniania i tyle.

A tak w temacie, zmieniłem łącze z SDI na NEO i nieźle się zdenerwowałem podczas współpracy z TPSA...

Sprawa wyglądała tak:

W piątek (10.10.2003) odłączyli mi SDI. Mówie sobie - pewnie zadzwonią w najbliższym czasie, aby przyjeżdzać po NEO...

Czekałem do poniedziałku (13.10.2003), po czym zdecydowałem pojechać do ukochanej TePSy.

Spytałem kiedy będzie NEO, kazano mi czekać, no to czekałem, nadszedł piątek (17.10.2003), telefonu od TePSY jak nie było tak nie ma, więc znów ruszyłem na pogawędke z niemiłą panią z BOK...

Przedstawiłem sytuacje i się pytam co jest grane, według mnie jak odłącza się jedno, to podłącza się drugie...

Pani podniosła słuchawke i zadzwoniła gdzieś do jakiegoś ziomka od SDI:

blebleble - mam problem, przyszedł tu pan któremu tydzień temu odłączono SDI i chciałam spytać czy nie moglibyście mu spowrotem je podłączyć (myśle sobie - o czym ona do mnie mówi, ja chce NEO a nie SDI). Z tej rozmowy co wynikło to nie wiem, bo nie zostałem poinformowany, ale pani z BOK poprosiła mnie o nr. telefonu. - podałem po czym wklepała to na klawie i mówi - a nie przepraszam - pan już może mieć NEO. Zapraszam do podpisania umowy.

Jak się później okazało kable były już skrosowane do poniedziałku - 5 dni wcześniej, a ja głupi czekałem na telefon od tpsa...

Dobrze, że tam pojechałem, bo jak bym dalej czekał to pewnie załapał bym się na tą promocje od 1szego stycznia :lol: albo nawet nie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie naszczęście poszło głatko w w zeszły piątek 10.10.2003 złożyłem zamówienie. W środe 15.10.2003 zaczeli mi krosować łącze a już w piątek z rańca gościo zadzwonił żebym wpadł po odbiór neo i Happy End :) A neo smiga aż miło .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi