Kittek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Chciałbym sobie kupić takie cacko, bo juz mi sie siemens s45 wysłużył, tylko, że nie bardzo qmam te wszystkie promocje, bo Polkomtel (Plus gsm) jedyna sieć, która to ma w jakiejś rozsądnej cenie)tak na mieszał w regulaminie promocji, że nic nie czaję. Zna sie ktoś może na tych wszystkich chwytach marketingowych. Chodzi mi o to żeby kupić ten telefon w jak najniższym abonamencie, ktory ma darmowe minuty i sms'y (moze byc nawet tylko 10). Zastanawiam sie tez, czy nie lepiej byloby kupic zamiast tego soniaka Siemensa MC60, tory jest podobny do sonego (tez ma aparat wbudowany), a w erze kusztuje polowe taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Nokia 3210. Oby nie zrobił się z tego jeszcze jeden topic pt. "twój tata jest głupi a mój całował samego sołtysa w podogonie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Zastanawiam sie tez, czy nie lepiej byloby kupic zamiast tego soniaka Siemensa MC60, tory jest podobny do sonego (tez ma aparat wbudowany), a w erze kusztuje polowe taniej.To, że ma kamere wcale nie oznacza że jest podobny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 tez się ostatnio zastanawiałem nad tym telefonem w najtańszej taryfie tj PLUS 20 czyli 10 min + 10 sms za 18 zł przez 12 miechów i po tym okresie (30 zł + 10 zł do wykozystania ) z umową na 25 miechów jest tez opcja za 12 zł bez minut i SMSów i po 12 miesiącach zmieniają ci na PLUS 20 (30 zł + 10 zł do wykozystania ) z umową na 25 miechów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zadnych erik szitow :P nieno t610 mi sie podoba tylko ta kamerka brak rodzialki 640x480 ;/ mam m55 a mc60 jest to samo w innej obudowie i ma ten plus ze ma aparat wbudowany ! :) bierz siemensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zadnych erik szitow :P nieno t610 mi sie podoba tylko ta kamerka brak rodzialki 640x480 co ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>lisz czlowieku?????? przeciez jest 640x480!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 jest???o cholera musialem zle przeczytac test ;/ ale jestes tego pewny? update: aparatu fotograficznego - powtórne naciśnięcie "robi" zdjęcie o rozdzielczości, no właśnie, tylko 288 x 352 piksele (bądź nawet jeszcze mniej, bo wybrać można 120 x 160). Do wysłania MMSa w zupełności wystarczy, ale trudno nie uznać tego za krok wstecz SonyEricssona zyli nie ma rozdzialki 640x480 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ja wlasnie biore tego siemensa mc 60 w erze :):) mam juz telefony w erze od 3 lat i nie narzekam a teraz jest bardzo korzystna oferta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 jest???o cholera musialem zle przeczytac test ;/ ale jestes tego pewny? update: aparatu fotograficznego - powtórne naciśnięcie "robi" zdjęcie o rozdzielczości, no właśnie, tylko 288 x 352 piksele (bądź nawet jeszcze mniej, bo wybrać można 120 x 160). Do wysłania MMSa w zupełności wystarczy, ale trudno nie uznać tego za krok wstecz SonyEricssona zyli nie ma rozdzialki 640x480 :-) kurde mam juz dzisiaj telefon i narazie go testuje:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 zadnych erik szitow :P nieno t610 mi sie podoba tylko ta kamerka brak rodzialki 640x480 co ty <font color="#FF0000">[ciach!]</font> czlowieku?????? przeciez jest 640x480!!!! w cyfraku t610 rozdzialki 640x480 brak. The built-in camera is capable of taking still pictures up to common image format (CIF) resolution (352x 288 pixels) and 24 bit colour depth. na pocieszenie zostaje fakt ze t610 ma polifonie z wavetablem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 A może mię ktoś wyjaśnić od strony technicznej, warum te polifoniczne brzęczyki są jakieś takie przytłumione i ciche? Taka wiejska Motorola jak moja piszczy jakby jej marchewkę w podogonie aplikowali, a jest nastawiona na 2/5. A kolega nastawił jakieś tam funkel nówka kolorowe brzęczydełko na max i jak miał w plecaku to nie słyszał w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 zadnych erik szitow :P nieno t610 mi sie podoba tylko ta kamerka brak rodzialki 640x480 co ty <font color="#FF0000">[ciach!]</font> czlowieku?????? przeciez jest 640x480!!!! w cyfraku t610 rozdzialki 640x480 brak. The built-in camera is capable of taking still pictures up to common image format (CIF) resolution (352x 288 pixels) and 24 bit colour depth. na pocieszenie zostaje fakt ze t610 ma polifonie z wavetablem :) no juz to sprawdzilem brak 640 ale ta polifonia jest super:)) ogolenie telefonik moze byc a aparat sie zawsze przyda - niedlugo bede mogl na fourm jakies moje zdjecia walnac:) musze tylko kupic kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 A może mię ktoś wyjaśnić od strony technicznej, warum te polifoniczne brzęczyki są jakieś takie przytłumione i ciche? Taka wiejska Motorola jak moja piszczy jakby jej marchewkę w podogonie aplikowali, a jest nastawiona na 2/5. A kolega nastawił jakieś tam funkel nówka kolorowe brzęczydełko na max i jak miał w plecaku to nie słyszał w ogóle. to zalezy od midi jakiego odgrywa ci brzeczydelko. w klasycznych dzwonkach masz sterowanie typu buczy/nie buczy - z stala glosnoscia. w midi mozna nadawac instrumentom rozne glosnosci, tempa i inne cuda niewidy. dlatego jako dzwonek mam klasyczne pip-pip - zawsze go slysze. a jedne dosc upierdliwe midi uzywam jako budzika :twisted: budzi caly dom :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a co byscie wybrali : Nokia 6610 Nokia 6100 Sony Ericson T610 Sagem My X6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 siemensa mc 60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a co byscie wybrali : Nokia 6610 Nokia 6100 Sony Ericson T610 Sagem My X6 T610 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a co byscie wybrali : Nokia 6610 Nokia 6100 Sony Ericson T610 Sagem My X6 T610 t610 - bo go mam:) i jest calkiem wystarczajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a ja mam do wyboru st55 lub 7650? co wybrac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a ja mam do wyboru st55 lub 7650? co wybrac ? Jeżeli ci nie przeszkadza wielkość i dość krotki czas na baterii to 7650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 st55 ma malo pamieci kurde ;/ m55 ma wiecej od niego ;/ a nokia ma 4mb :D jeje ale jeszcze nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 kobus > Znowu zmiana komórki :) Widze, że jesteś lepszy agent niż ja :D Ja swojego s55 wymieniłem po 6 miechach na N7650 (a przed S55 miałem 6mc Samsunga 210 też fajny ;) ) i jestem tak sobie zadowolony, może przez to, że nie chciałem wymieniać :? Ogólnie 7650 ma fajne oprogramowanie można kręcić filmy, gierki Symbian (st55 chyba nie ma symbiana :| ), zmieniać kanały w TV, i wiele innych... wszystko jest spas ale jednak jakiś sentyment został po S55 -> Był mały i elegancki a ten jest wielki i ciężki, a może to przez to że to moja pierwsza komórka z kolorowym wyświetlaczem...no dobra druga bo S25 też miała 3 kolory :D UPDATE: 4Mb i tak mało :/ Lepiej już weź N3650 bo do tej można dołożyć kartę pamięci a to przy komórce z Symbianem prawie, że konieczne :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 CePeK madrze gadasz :-) i chwala Ci :P hmm 3650 mi sie ta okragla klawa nie podoba ;/ a wogole n7650 nie wiem czy dam rade bo wtedy bede musial doplacic ;/ eh ta nokia :) a jako pilot do tv to z jakiej odleglosci dziala?? bo podczerwien chyba do metra jest ;/ a co racja to racja siemensik malutki jest leciutki... musze to jeszcze przemyslec bo telefon mam raptem poltora miecha :) (m55+aparat) no i flesh jest :P he he he pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja zmieniam jutro z mojego samsunga sgh r 210s na siemensa mc 60 :):):) juz sie nie moge doczekac... w sumie mc 60 jest rozwinieciem m 55 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 opolin heheno to zapodasz jakies fotki z aparatu :) no i bedizesz miec ten plus ze jako wizjer sluzy wyswietlacz a nie tak jak dupnie jest w m55 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 opolin jak tam mc60? powiedz o nim cos bo testow nie widzialem w necie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 no w necie nie ma testow no telefon pelen wypas dzwonki ladniutko graja.. zdjecia nawet na wyswietlacza wygladaja ladnie :):) sciagac rozne bajerki latwo sie sciaga tylko nie moge dojsc do tego jak z ustawieniami tapety bo ustawiam sobie tapete ale na tapecie jest znaczek era... i nie widac tapety wogole i nie wiem jak to wylaczyc to Era... te cale logo w opcjach mam wszytsko powylaczane poza tapeta i dalej jest tak samo:( nie wiem ... moze ty wiesz KOBUS ???a i nie mam kabelka jeszcze do tego fona bede musial zakupic a fotki umieszcze nie dlugo narazie nie ma za bardzo czasu sie bawic telefonem :( ale niedlugo beda napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Nokia 7650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 na pocieszenie zostaje fakt ze t610 ma polifonie z wavetablem :) no juz to sprawdzilem brak 640 ale ta polifonia jest super:)) ogolenie telefonik moze byc a aparat sie zawsze przyda - niedlugo bede mogl na fourm jakies moje zdjecia walnac:) musze tylko kupic kabel zebys sie nie zdziwil ;) Jakosc jest beznadziejna, gorzej niz mca20, nastepna wada to slizgajaca sie obudowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmm ja to logo aby mi zniklo to sciaglem jakis obrazek ktory likwiduje ten napis :D i mam sama tapetke :P ee polecam kabelek do niego i masz full bayeros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a to wez mi powiedz jak to zrobic ???? bez kabelka ??? skad ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...