FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 witam. Wczoraj chciałem troszkę zbednych filmów wywalić i zaznaczałem filmy i naciaskałem ctrl+delete czyli odrazu wywala.Wywaliłem koło 10gb danych a miejsca mi nie przybyło 8O potem wywaliłem jeszcze 1 giga ale najpierw do kosza wsadzałem a potem opruznij i miejsce sie powiekszało. dane miałem na partycji e która ma 70 gb.POkazuje mi teraz 20 gb wolnego a zajetego 40 gb czyli 10 gb jestem w plecy.Co siekurna dzieje??Jak odzywskać moje 10 gb? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 zrob scandisca albo norton disc doctor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Usuwanie plików z pominięciem kosza następuje po wcisnięciu SHIFT+DEL a nie CTRL+DEL. Jeżeli to Win XP to wyłącz przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Zrob test Scandiskiem. Bycmoze zle pokazuje wolne miejsce. Nie masz zainstalowanego Nortoun UnErase? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Norton UnErase tez moze byc przyczyna jak masz zainstalowanego to sprawdz czy pliki nie sa chronione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Zapusc scandisca i bedzie ok. a moze masz norton utilitis zainstlowane? tam jest taka fajna opcje Empty Norton Protected Files. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 zrob scandisca albo norton disc doctor scandisk nic nie naprawia norton też Usuwanie plików z pominięciem kosza następuje po wcisnięciu SHIFT+DEL a nie CTRL+DEL. Jeżeli to Win XP to wyłącz przywracanie systemu. tak shift + delete pomyliło mi sie - przywracanie zawsze wyłączam po zainstalowaniu wina Zrob test Scandiskiem. Bycmoze zle pokazuje wolne miejsce. Nie masz zainstalowanego Nortoun UnErase? jak wyżej - scandisk nie pomaga - mam zainstalowany cały pakiet norton system works, zaraz sprubuje pobawić się tym nortonem unerase bo nawed niewiem co to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 DZIEKI PANOWIE - PROBLEM ROZWIAZANY - SPRAWCĄ BYŁWŁAŚNIE WYRZEJ WYMIENIONY NORTON UNERASE Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jak odpisywalem na posta, tych 2 wypowiedzi nade mna nie bylo. Kliknij prawym przyciskiem na koszu i daj "Oproznij pliki chronione" czy cos w tym stylu... DODANE :lol: To samo co teraz - odpowiadalismy w tym samym czasie... :lol: + WYŻEJ przez "Ż" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Jak odpisywalem na posta, tych 2 wypowiedzi nade mna nie bylo. Kliknij prawym przyciskiem na koszu i daj "Oproznij pliki chronione" czy cos w tym stylu... dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No walsnie o tym mowilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...