Matthew Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mam problem. Ostanio chciałem sobie zainstalować na płytce asusa WIN 98, no i wszystko pięknie poza tym, że robiąc: cd win98 setup nic sie nie dzieje czarny ekran w dosie. Kiedyś miałem chwilke czarny ekran potem się wczytywało menu scandisc'a i reszta. A teraz nic. Wiem, że to niby przez AMD, tak się dzieje z płytkami niektórymi. Wie ktoś jak to ominąć? Albo miał ten problem? Jak zainstalować windowsa, nie wyciągając dysku z kompa? Na duronie 1300+ i karcie Mercury instaluje się normalnie. Proszę o odpowiedź szybką i precyzyjną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 setupcor... szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Pomoże to na 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 kurde człowieku.... moze sprawdzisz co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 dodaj do tego przelaczniki /is /ie /iv i instalka stanie sie przyjemniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowin Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 nic dodac nic ujac :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 dodaj do tego przelaczniki /is /ie /iv i instalka stanie sie przyjemniejszaDodać jeszcze pare przełączników, a na koniec INF'a ze wszystkimi ustawieniami a instalka ogranicza sie do klikania na Dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 dodaj do tego przelaczniki /is /ie /iv i instalka stanie sie przyjemniejsza Dodać jeszcze pare przełączników, a na koniec INF'a ze wszystkimi ustawieniami a instalka ogranicza sie do klikania na Dalej.[/quotew sieci krazyl jeszcze .at nie pamietam niestety jak sie nazywal ale z nim nawet nie trzeba bylo klikac dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...