mikaelus Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Wczoraj miałem przyjemność obejrzeć na enemefie (nocny maraton filmowy :)) premierowy pokaz najnowszego filmu Tarantino i muszę przyznać, że jest rewelacyjny :). Wszystko pół żartem, pół serio, historia niby dość prosta, ale wykonanie genialne. A już najlepsze są sceny, w których na wszystkie strony tryska krew :twisted: :P Szczerze nie mogę się doczekać drugiej części :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Świetny film, bylem w piatek. Nastrojowa muza i bardzo dobrze przemyslana fabula. Wreszcie cos bez cenzury. Koniec z hegemonia gownianych, komercyjnych chlamow ala Matrix Reloaded od lat 12 :evil: , gdzie koles dostaje kilkanascie/-dziesiat ciosow w twarz i nawet mu nie pekna okularki. Precz z ceznura !!! :twisted: My name is Buck, I'll give you a fuck ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 bylem wczoraj na tym. hmm ciekawy film aczkolwiek mometami niezle sie dluzyl. tryskajaca krew wymiatala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 hmm chyba bede sie musial wybrac na niego bo wszyscy go zachwalaja :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja polecam go z innego powodu, wszyscy maniacy WTC musza go obejrzec (a wlasciwie uslyszec) bo the RZA przemycil tam sporo swojej muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tarantino to Tarantino :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Tarantio ostrą bekę kręci w tym filmie :D Ze wszystkiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Wczoraj miałem przyjemność obejrzeć na enemefie (nocny maraton filmowy :)) premierowy pokaz najnowszego filmu Tarantino i muszę przyznać, że jest rewelacyjny :). Wszystko pół żartem, pół serio, historia niby dość prosta, ale wykonanie genialne. A już najlepsze są sceny, w których na wszystkie strony tryska krew :twisted: :P Szczerze nie mogę się doczekać drugiej części :) ;) Tez bylem na tym :twisted: sala 6 a ty ? :D Kill Bill byl zajebisty sceny walki chodz nierealistyczne bardoz mi sie podobaly :) Potem jeszcze "Cztery pokoje" rozbawil mnie do lez :lol: :lol: na 3 nie bylem ;] juz mi sie nei chcialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 jakos tydzien lub troche wiecej temu widzialem. przyznam ze film oceniam pozytywnie ;) trzeba wiecej pisac ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja polecam go z innego powodu, wszyscy maniacy WTC musza go obejrzec[...] Coś dla fanatyków porwanych samolotów (Wiem, ale NMSP) ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Dla mnie filmik spoko, ale za malo tego zakreconego tarantinowskiego kina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wczoraj miałem przyjemność obejrzeć na enemefie (nocny maraton filmowy :)) premierowy pokaz najnowszego filmu Tarantino i muszę przyznać, że jest rewelacyjny :). Wszystko pół żartem, pół serio, historia niby dość prosta, ale wykonanie genialne. A już najlepsze są sceny, w których na wszystkie strony tryska krew :twisted: :P Szczerze nie mogę się doczekać drugiej części :) ;) Tez bylem na tym :twisted: sala 6 a ty ? :D Kill Bill byl zapupisty sceny walki chodz nierealistyczne bardoz mi sie podobaly :) Potem jeszcze "Cztery pokoje" rozbawil mnie do lez :lol: :lol: na 3 nie bylem ;] juz mi sie nei chcialo. Ja w 7 byłem :P "Cztery pokoje" też były wyjechane :D Ale "Jackie Brown" już mniej, choć też dobry film sensacyjny. Na enemefach ja zawsze do końca trzymam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Puścily by wam tam "Wściekłe Psy" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 www.enemef.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...