lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 @mrtnt dyskusja z toba prowadzi do niczego. Mialem tyle bo prowadzilem sklep komputerowy. Mozesz wierzyc lub nie to jesli cala seria jest padnieta to obojetnie czy mialem 11 sztuk czy 300 to kazda walnieta. Taksiarz wnioskuje ze jest mlody i ma sportowe zaciecie. M5 moze miec tylko napis. To auto nie kosztuje 500K, swobodnie mozna je kupic za 100K. A to juz kwota dostepna dla taksiarza. U mnie w miescie jezdzi kilku Mercami S. A w warszawie zobczysz kazda marke od lincolna przez jaguara. mercedesa S do poloneza Jesteś żałosny.... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 No, zgadzam sie z Lukaszem :lol: :lol: :lol: To auto nie kosztuje 500K, swobodnie mozna je kupic za 100K Co do M5 bylo to NOWE AUTO nie mowimy tu o tym co mozna kupic swobodnie ("bylo" poniewaz bylo to jakis czas temu rok 2 moze 3 lata temu juz nie pamietam), co do warszawy poza najtanszymi jaguarami przy mariocie nie widze tam raczej aut tej klasy mieszkalem sporo czasu w wawie, chyba ze mowisz o tych 10-cio letnich lincolnach??? 8O A byles w Wiedniu czy np w Szwajcarii? Ja widzialem np kolo salonu Lotusa gdzie stalo sobie 5 Lotuskow, 2 Elaniki, 2 Esprity i 1 Super 7, za szybka a przy krawezniku noweczke Ferrari Testarosse, nie wiedzialem w ktora strone sie patrzyc :lol: w warszawie takie nie jezdza. Mowie o noweczkach oczywiscie :lol: Bo starszego rupiecia tez widzialem. Ba starych rupieci to u nas pelno :lol: Mialem tyle bo prowadzilem sklep komputerowy. Mozesz wierzyc lub nie to jesli cala seria jest padnieta to obojetnie czy mialem 11 sztuk czy 300 to kazda walnieta. Wiec nie miales. :lol: Powinienes nauczyc sie nazywac rzeczy takimi jakimi sa, najczesciej slowo ma tylko jedno jedyne znaczenie, slowo padnieta znaczy padnieta, mialem znaczy mialem, to ze sprzedajesz w salonie samochodowym nie znaczy ze miales wszystkie auta ktore sprzedajesz... po za tym gdzie cos bylo walnięte? O tym nie pisales i to jest jakas nowosc tutaj, najpierw pisales o kiepawej jakosci a teraz ze byly walniete? padniete? 8O Poza tym mowa o wersji ULTRA 128 MB VIVO 3,3 ns BGA miales tych 11??? Inside TNC dream ma strasznie kiepawa jakosc obrazu Zwrociles uwage ze piszesz o calej firmie? 8O Miales 11 kart tej firmy i gdzie sie nauczyles takiej obojetnosci? Gdzie sie nauczyles pisac ze mialem 11 AMD i wszystkie sa do bani a skoro 11 AMD sie grzalo to 300 tez i w ogole cale AMD jest do bani??? Bo to napisales Inside TNC Dream to nazwa FIRMY, nawet nie napisales jakich 11 kart miales... Tego Cie nauczylo prowadzenie sklepu? Jesli tak to nie dziwie sie ze prowadziles sklep komputerowy... No bo jak sprzedac 11 walnietych kart i prowadzic ten sklep dalej? 8O :roll: :lol: :lol: :lol: To jak to było z tymi 11-toma kartami? sprzedawales je i przed sprzedaniem klientowi testowales sobie kazda z osobna? Nie ladnie! :lol: A moze miales kawiarenke internetową a nie sklep komputerowy :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franius Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Primo: gdzie ty masz tam napisane ze karta jest uzywana??? drugie Primo:Powiedz mi gdzie moge dostac duuzo lepsza karte za 540zl??? za te sianko wzialbym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 szkoda ze podrozalo niedawno mozna bylo kupic ti4600 od msi za 560zł!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Witam, ok nie moglem sie powstrzymac :) i wrzucilem karte Inside TNC Ti-4200 do mojej starej budy. Na szybko tylko odpalilem zapodalem jakis tunerek i co nastepuje: - na poczatek pierwsze wrazenia: walizka no rozwalila mnie :D, w srodku karta tym bardziej ;), wyglad super [postawilem obok swojej rivy to sie przestraszylem co za karte mam w kompie!!! :) ] - wyposazenie, hmm wszystko co na relacji z FrazPC czyli ubogie, no ale mi chodzilo o sama karte ;) czas na wrazenia techniczne: - obraz bardzo dobrej jakosci [a dopiero pracuje karta na agp 2x i starym Cel 400 -> no ale nie wazne], nie ma sie do czego przyczepic!! - na poczatek jakis nVhardPAge sprawdzam taktowanie, wszystkjo w porzadeczku, to od razu troszke podnioslem pamiec i rdzen z 275/550 na 300/630 - i na tym na razie koniec :), bez zadnego testu przez benchmarka :? Dopiero jak bede mial caly nowy sprzet, zapodam cala recenzje :) [nie bijcie :P] mam nadzieje ze user lebioda zda Wam relacje ze swojej karty. 8) Co do Panow Nefar i lukasrz -> nie mieliscie racji, akurat w moim przypadku nie ma zadnych problemow z obrazem i przychylam sie w 100% do opinii i calego artyulu z FrazPC. Pomylilo sie wam chyba [na pewno :P] z innymi kartami :P pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Witam, ok nie moglem sie powstrzymac :) i wrzucilem karte Inside TNC Ti-4200 do mojej starej budy. Na szybko tylko odpalilem zapodalem jakis tunerek i co nastepuje: - na poczatek pierwsze wrazenia: walizka no rozwalila mnie :D, w srodku karta tym bardziej ;), wyglad super [postawilem obok swojej rivy to sie przestraszylem co za karte mam w kompie!!! :) ] - wyposazenie, hmm wszystko co na relacji z FrazPC czyli ubogie, no ale mi chodzilo o sama karte ;) czas na wrazenia techniczne: - obraz bardzo dobrej jakosci [a dopiero pracuje karta na agp 2x i starym Cel 400 -> no ale nie wazne], nie ma sie do czego przyczepic!! - na poczatek jakis nVhardPAge sprawdzam taktowanie, wszystkjo w porzadeczku, to od razu troszke podnioslem pamiec i rdzen z 275/550 na 300/630 - i na tym na razie koniec :), bez zadnego testu przez benchmarka :? Dopiero jak bede mial caly nowy sprzet, zapodam cala recenzje :) [nie bijcie :P] mam nadzieje ze user lebioda zda Wam relacje ze swojej karty. 8) Co do Panow Nefar i lukasrz -> nie mieliscie racji, akurat w moim przypadku nie ma zadnych problemow z obrazem i przychylam sie w 100% do opinii i calego artyulu z FrazPC. Pomylilo sie wam chyba [na pewno :P] z innymi kartami :P pozdr. Karte masz dopiero 1 dzien i sie niesraj :wink: , bedzie chodzic to ok i oby wszystko do konca było wporządku ,ale np karty z serii Albatron potrafiły padac po 3miechach -mniej wiecej.A co do osiagów podkrecania to juz bys sie nieosmieszal bo bez benchamrkowania to moja karta lata 350/700 i wsyzstko ok ale jak przyjdzie co do testów to po pewnym czasie zwich wiec krec i testuj a nie suche wyniki dajesz. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Primo: gdzie ty masz tam napisane ze karta jest uzywana??? drugie Primo:Powiedz mi gdzie moge dostac duuzo lepsza karte za 540zl??? za te sianko wzialbym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 szkoda ze podrozalo niedawno mozna bylo kupic ti4600 od msi za 560zł!!! Proszę Cię przeczytaj wszystko 2x zastanów się 5x i później pisz coś bo jak czytam takie głupoty to mnie głowa zaczyna boleć Sorrka chłopcy ale dzisiaj z wyników testów karty nici, miałem troche na głowie i nie zdąrzyłem zrobić formatu (a muszę bo na tym systemie siedziały 2 grafiki), ale jak ktoś chce to screeny z gier mogę zrobić żeby sprawdzić tą jakość obrazu, którą uważam za bardzo dobrą, lepszą od mojego starego gf3 gainwarda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Karte masz dopiero 1 dzien i sie niesraj :wink: , bedzie chodzic to ok i oby wszystko do konca było wporządku ,ale np karty z serii Albatron potrafiły padac po 3miechach -mniej wiecej.A co do osiagów podkrecania to juz bys sie nieosmieszal bo bez benchamrkowania to moja karta lata 350/700 i wsyzstko ok ale jak przyjdzie co do testów to po pewnym czasie zwich wiec krec i testuj a nie suche wyniki dajesz. Pozdro. Facet rzucam do Ciebie jakimis glupimi textami? Napisalem tamtego posta tylko zeby Wam udowodnic ze sie MYLILISCIE! Dla Was od razu ta karta byla sheet'em wiec teraz mi tu nie wnos ... Jak kupujesz nowa karte za ponad 500zl to od razu po wsadzeniu do kompa napierniczasz najwyzsze taktowanie??? Watpie w to .. tak wiec zluzuj z tymi moimi wynikami bo powtarzam, to byl przyklad ze ta karta [jak na arzie, odpukac :P] jest dobrym zakupem! Koniec walki :evil: Zobaczymy po tych twoich 3-cach [co albatrony padaja] :P peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czytam to forum od pewnego czasu i zauwazam ze potraficie tylko je.bac czlowieka. Zawsze znadzie sie jeden z drugim ktory bedzie drazyl jak k*tas w gejowskiej du.pie. Faktycznie nie mialem wszystkich kart. Moze zbyt szybko ocenilem firme. Zdaje sobie sprawe ze sa czasem serie uszkodzone. Niemniej jednak nie kupie juz nigdy karty ITD. Bie bede sie tlumaczyl dlaczego nie prowadze komputerow bo to nie blog. Uwazam dyskusje i porownania samochodowe za zbedne. Wystarczylo w jednym poscie napisac zdanie " nie stary nie masz racji byla moze zwalona seria ale reszta jest ok" to by zamknelo sprawe a ja przyznalbym ci racje. Bezsensowne sa te elaboraty. Odnosze wrazenie ze nie jest istotne to co piszesz na tym forum. Istotne jest jak sie bronisz. Jesli spokojnie lookniesz na to wszystko to zobaczysz ze mam racje. @lukasrz nie wiem ile masz lat czlowieku ale wydaje mi sie ze omineles podstawowke szerokim lukiem. Twoje dwuwyrazowe posty sa g. warte. Wlasnie zdalem sobie sprawe ze chyba jestem za stary na to forum. Jestescie dzicy. Mlodzi. Ktos cos napisze zaraz wyskakujecie ze zdjeciami, kazdy zyd chwali swoje itd... Rozpoczynaja sie walki kto co ma lepsze co kupic ile dolozyc (bo kasa rosnie na drzewach) itd. Podstawowka klasa 3. 10 latki. W gruncie rzeczy leje na to cieplym moczem kto co sobie kupi i jakie potem bedzie mial problemy. Napisalem tylko po to aby ostrzec zeby kupujacy mogl sie zorientowac czy wszystko jest ok z karta. Widac ostrzezenia na tym forum sa zbedne. Pisalem tutaj i tak bardzo rzadko bo widzialem co sie dzieje. Teraz upewniliscie mnie ze to strata czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czytam to forum od pewnego czasu i zauwazam ze potraficie tylko je.bac czlowieka. Zawsze znadzie sie jeden z drugim ktory bedzie drazyl jak k*tas w gejowskiej du.pie. Nefar tu nie o to chodzilo, po prostu wiem, ze nie wszystko co mowiles bylo prawda to sie czuje, przepraszam jesli Cie urazilem, chcialem jedynie kierowac sie dobrymi intencjami a wiec wyborem zakupu sposrod tych dwoch (Albatron vs Dream) Faktycznie nie mialem wszystkich kart. Moze zbyt szybko ocenilem firme. Zdaje sobie sprawe ze sa czasem serie uszkodzone. Niemniej jednak nie kupie juz nigdy karty ITD. No widzisz, wiec wiedzialem o co pytam, czasami takie rzeczy sie czuje, czujesz ze ktos naduzywa faktow, wlasciwie to wiem ze wszyscy to robia, a niestety jesli wszyscy ludzie sobie dopowiadaja, dodaja czy odejmuja to pozniej wychodzi kicz i zamiast poznac prawde poznajemy kicz... niemniej jednak volteq jest zadowolony i jak sie okazuje moje podejscie bylo wlasciwe. Uwazam dyskusje i porownania samochodowe za zbedne. Wystarczylo w jednym poscie napisac zdanie " nie stary nie masz racji byla moze zwalona seria ale reszta jest ok" to by zamknelo sprawe a ja przyznalbym ci racje. Bezsensowne sa te elaboraty. Wiem, w zasadzie tez tak uwazam, ale niestety to wcale tak nie jest, ludzie uwielbiaja walczyc nawet nie o racje bo uwazam ze racja to pojecie dosc wzgledne, beda walczyc i bronic sie z wielką zaciekloscią i sam doskonale wiesz ze gdybym to napisal nie przyznalbys "racji" (juz sam fakt zobacz jak zmieniles kierunek, najpierw mowiles ze 11 to 300 a teraz ze bys zgodzil sie ze mna) :lol: Odnosze wrazenie ze nie jest istotne to co piszesz na tym forum. Istotne jest jak sie bronisz. Jesli spokojnie lookniesz na to wszystko to zobaczysz ze mam racje. Nie prawda wrecz przeciwnie staralem sie pisac rzeczowo nie odbiegajac w miare mozliwosci i nie trzymac sie zadnych przeslanek, pisalem o tym co jest i jak to widze, sam napisalem ze Leadtek jest bardzo dobry, jednak radzilem Inside TNC, klocilem sie z Toba, z Lukaszem mimo ze sam nie mam najmniejszego w tym interesu i klocic sie nie chce i nie lubie :wink: Wlasnie zdalem sobie sprawe ze chyba jestem za stary na to forum. Jestescie dzicy. Mlodzi. Ktos cos napisze zaraz wyskakujecie ze zdjeciami, kazdy zyd chwali swoje itd... Rozpoczynaja sie walki kto co ma lepsze co kupic ile dolozyc (bo kasa rosnie na drzewach) itd. Podstawowka klasa 3. 10 latki. W gruncie rzeczy leje na to cieplym moczem kto co sobie kupi i jakie potem bedzie mial problemy. Napisalem tylko po to aby ostrzec zeby kupujacy mogl sie zorientowac czy wszystko jest ok z karta. Widac ostrzezenia na tym forum sa zbedne. No niestety tak jest na kazdym forum, forum mozesz zmienic ale ludzi nie zmienisz. Ale w koncu zrozumiesz ze to i tak nie ma znaczenia. :lol: I Wierze Ci ze te karty co sprawdzales mialy zla jakosc. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Czytam to forum od pewnego czasu i zauwazam ze potraficie tylko je.bac czlowieka. Zawsze znadzie sie jeden z drugim ktory bedzie drazyl jak k*tas w gejowskiej du.pie. Odnosze wrazenie ze nie jest istotne to co piszesz na tym forum. Istotne jest jak sie bronisz. Jesli spokojnie lookniesz na to wszystko to zobaczysz ze mam racje. @lukasrz nie wiem ile masz lat czlowieku ale wydaje mi sie ze omineles podstawowke szerokim lukiem. Twoje dwuwyrazowe posty sa g. warte. Wlasnie zdalem sobie sprawe ze chyba jestem za stary na to forum. Jestescie dzicy. Mlodzi. Ktos cos napisze zaraz wyskakujecie ze zdjeciami, kazdy zyd chwali swoje itd... Rozpoczynaja sie walki kto co ma lepsze co kupic ile dolozyc (bo kasa rosnie na drzewach) itd. Podstawowka klasa 3. 10 latki. W gruncie rzeczy leje na to cieplym moczem kto co sobie kupi i jakie potem bedzie mial problemy. Napisalem tylko po to aby ostrzec zeby kupujacy mogl sie zorientowac czy wszystko jest ok z karta. Widac ostrzezenia na tym forum sa zbedne. Pisalem tutaj i tak bardzo rzadko bo widzialem co sie dzieje. Teraz upewniliscie mnie ze to strata czasu. Za pierwsze zdania nalezy sie owoc ale nie ja jestem tu od nagród :wink: wiec sie niewychylam. A co do reszty twojej wypowiedzi to niejest ona na zbyt wyskoim poziomie i niemam zamiaru wdawac sie tu z tobą w dyskusje na ten temat bo jak sam napisałeś rzadko jestes na tym forum i nieznasz wcale ludzi piszącym na nim więc powstrzymaj sie od pochopnych wnioskow i opini na temat ludzi i całego forum. A jeżeli nie masz ochoty na dyskusje na temat "pecetów" to chyba pomyliłeś forum albo minołeś sie z powołaniem i zainteresowaniami, często u nas są "gorące dyskusje" ale na tym polega dyskusja każdy chce i próbuje doradzic innym i podzielić sie własnymi doświadczeniami na temat Pecetów i poradzić co będzie lepszym wyborem i zakupem w tym wypadku i na co warto zwrócić uwagę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Karte masz dopiero 1 dzien i sie niesraj :wink: , bedzie chodzic to ok i oby wszystko do konca było wporządku ,ale np karty z serii Albatron potrafiły padac po 3miechach -mniej wiecej.A co do osiagów podkrecania to juz bys sie nieosmieszal bo bez benchamrkowania to moja karta lata 350/700 i wsyzstko ok ale jak przyjdzie co do testów to po pewnym czasie zwich wiec krec i testuj a nie suche wyniki dajesz. Pozdro. Facet rzucam do Ciebie jakimis glupimi textami? Napisalem tamtego posta tylko zeby Wam udowodnic ze sie MYLILISCIE! Dla Was od razu ta karta byla sheet'em wiec teraz mi tu nie wnos ... Jak kupujesz nowa karte za ponad 500zl to od razu po wsadzeniu do kompa napierniczasz najwyzsze taktowanie??? Watpie w to .. tak wiec zluzuj z tymi moimi wynikami bo powtarzam, to byl przyklad ze ta karta [jak na arzie, odpukac :P] jest dobrym zakupem! Koniec walki :evil: Zobaczymy po tych twoich 3-cach [co albatrony padaja] :P peace Spox, sorqa, fakt zdeka mnie poniosło ale podanych przez ciebie wynikó niemożna traktować poważnie bo jak pisałeś nierobiłeś żadnych benchamrków, równie dobrze moge napisac ze moja grafa chodzi 350/700 bo chodzi ale jak przyjdzie do testów czy gierki to karta się haczy.Jeszcze raz sorqa no i czekamy na porządne testy. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 @mrtnt Nie na kazdym. Jestem zapisany jesze na kilku innych forach. W jednym uczestnicze codziennie na reszte zagladam od czasu do czasu. Nie wiem na jakie Ty wchodzisz ale mozna znalesc fora na ktorych wypowiadaja sie ludzie bez jezdzenia po sobie. Z pelna kultura. Mozna zadac kazde dowolne pytanie. Walkowane na forum co 3 dni a i tak dostaniesz linki lub odpowiedz. Do czego zmierzam... widzisz nie chce nikogo obrazac ale wiekszosc uczestnikow tweak.pl ma pewnie <16 lat. To sie czuje. Dlatego jest taka sytuacja. Dlatego wiekszosc pozwala sobie na bycie chamem bo traktuja innych jak rowiesnikow w szkole na przerwie. Zauwazylem tez ze wszyscy czuja przed pewnym userem respekt. Wrecz boja sie. Ciekawe dlaczego. Czy to wielkosc plecow czy moze napis stawia go na piedestale. Kazdy kazdego powinien tak traktowac. Posty powinne byc rzeczowe, i pisane normalnie a nie z atakiem. Tutaj sie pisze posta aby sie nabijac albo wstawia sie tylko emotikony. Na innym forum za takie cos "nominacja" a pozniej ban. Nie wiem jak zrozumiales mojego pierwszego posta ale mialem na mysli i chcialem przekazac czytajacemu to iz wg mnie karty 4200 tej firmy sa lipne i nalezy na niego uwazac. Ot calosc. Przyznam ci racje ze nie sprecyzowalem dokladnie jaki model i z jakiej dostawy. To cala moja wina. Co do zmiany zdania. Nie zmienilem go. Przyznam Ci racje w jednej sprawie. Nie kazda karta tej firmy jest do bani. Ale jesli mam przeszlo 10 kart i kazda ma wade to moge postawic teze ze ta seria jest do chrzanu. Myle sie? Postaw sie w mojej sytuacj masz mase kart jedna wrocila wkladasz druga i kazda kolejna ktora masz i jest to samo to jaki jest wniosek? Poszedlbys i kupil jeszcze jedna ? Czytalem inne Twoje posty. Walczysz. Szukasz i starasz sie udowodnic za wszelka cene ze masz racje. Chyba nie warto bo wiekszosc i tak nie zrozumie przekazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 @mrtnt Nie na kazdym. Jestem zapisany jesze na kilku innych forach. W jednym uczestnicze codziennie na reszte zagladam od czasu do czasu. Nie wiem na jakie Ty wchodzisz ale mozna znalesc fora na ktorych wypowiadaja sie ludzie bez jezdzenia po sobie. Z pelna kultura. Mozna zadac kazde dowolne pytanie. Walkowane na forum co 3 dni a i tak dostaniesz linki lub odpowiedz. Do czego zmierzam... widzisz nie chce nikogo obrazac ale wiekszosc uczestnikow tweak.pl ma pewnie <16 lat. To sie czuje. Dlatego jest taka sytuacja. Dlatego wiekszosc pozwala sobie na bycie chamem bo traktuja innych jak rowiesnikow w szkole na przerwie. Zauwazylem tez ze wszyscy czuja przed pewnym userem respekt. Wrecz boja sie. Ciekawe dlaczego. Czy to wielkosc plecow czy moze napis stawia go na piedestale. Kazdy kazdego powinien tak traktowac. Posty powinne byc rzeczowe, i pisane normalnie a nie z atakiem. Tutaj sie pisze posta aby sie nabijac albo wstawia sie tylko emotikony. Na innym forum za takie cos "nominacja" a pozniej ban. Nie wiem jak zrozumiales mojego pierwszego posta ale mialem na mysli i chcialem przekazac czytajacemu to iz wg mnie karty 4200 tej firmy sa lipne i nalezy na niego uwazac. Ot calosc. Przyznam ci racje ze nie sprecyzowalem dokladnie jaki model i z jakiej dostawy. To cala moja wina. Co do zmiany zdania. Nie zmienilem go. Przyznam Ci racje w jednej sprawie. Nie kazda karta tej firmy jest do bani. Ale jesli mam przeszlo 10 kart i kazda ma wade to moge postawic teze ze ta seria jest do chrzanu. Myle sie? Postaw sie w mojej sytuacj masz mase kart jedna wrocila wkladasz druga i kazda kolejna ktora masz i jest to samo to jaki jest wniosek? Poszedlbys i kupil jeszcze jedna ? Czytalem inne Twoje posty. Walczysz. Szukasz i starasz sie udowodnic za wszelka cene ze masz racje. Chyba nie warto bo wiekszosc i tak nie zrozumie przekazu. Wiek na forum >>> 18 , mało jescze wiesz... polecam http://www.tweak.pl/artykul/dziwnow2003 Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 @lukasrz Jestem rzadko w trybie write. Czesto za to bywam czytajac to co piszecie. Czasem po to by sie posmiac ale nie z wiedzy, tylko ze sposobu jej przekazania, czasem szukam rozwiazania swojego problemu i jak zreszta widac potrafie uzywac wyszukiwarki bo nie zasypuje forum topicami. Gorace dyskusje hmm masz racje sa gorace. Wystaczy napisac "mam intela jest czad, Amd to szajs" i zacznie sie zadyma. Przeczytaj swoje posty w tym topicu i zobacz kto jest w goracej wodzie kapany. Potem stan na przeciwko lustra zebys mogl powiedziec "to on" Wiekszosc z tutaj obecnych to pasjonaci, maniacy. Nie ma nic zlego w takim hobby ale nie popadajcie w skrajnosci. Niektorzy by sie pobili (gdyby mogli) aby udowodnic swoje racje. PEACE and RESPEKT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franius Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Primo: gdzie ty masz tam napisane ze karta jest uzywana??? drugie Primo:Powiedz mi gdzie moge dostac duuzo lepsza karte za 540zl??? za te sianko wzialbym http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8680 szkoda ze podrozalo niedawno mozna bylo kupic ti4600 od msi za 560zł!!! Proszę Cię przeczytaj wszystko 2x zastanów się 5x i później pisz coś bo jak czytam takie głupoty to mnie głowa zaczyna boleć Sorrka chłopcy ale dzisiaj z wyników testów karty nici, miałem troche na głowie i nie zdąrzyłem zrobić formatu (a muszę bo na tym systemie siedziały 2 grafiki), ale jak ktoś chce to screeny z gier mogę zrobić żeby sprawdzić tą jakość obrazu, którą uważam za bardzo dobrą, lepszą od mojego starego gf3 gainwarda :) jak nie wiesz co napisalem to zastanow sie dwa razy, za te siano kumpel nabyl ti4600 w komputroniku ok 3 tyg temu, czyli za 560 z groszami. no to jest chyba duzo lepsza karta:) pozdro no ofence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Franius to jest dużo lepsza karta ale już jej nie ma, a ja potrzebowałem karty teraz. Karta do której dałeś link jest troche uboższa od tej DREAMa i myśle że będą podobne osiągi tych kart w oc. Sorka wiem że z odpowiedzią troche przesadziłem, ale widziałem już takie przypadki że ludzie nie przeczytają wszystkiego i wyskakują filip z konopii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 A co myślicie o Gf4Ti4200 od PNY ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franius Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Franius to jest dużo lepsza karta ale już jej nie ma, a ja potrzebowałem karty teraz. Karta do której dałeś link jest troche uboższa od tej DREAMa i myśle że będą podobne osiągi tych kart w oc. Sorka wiem że z odpowiedzią troche przesadziłem, ale widziałem już takie przypadki że ludzie nie przeczytają wszystkiego i wyskakują filip z konopii :D oki. ja osobiscie mam gainwarda ti4200x8 i nie narzekam. gratuluje zakupu, wazne ze jestes zadowolony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Narazie zrobiłem mały teścik bo pożyczyłem mojego xp i narazie kombinuje ze sterami :) i tu nie wiem za bardzo o co b Mój sprzęt: mobo MSI K7T Turbo LE, 320 ram, axp 1700+@2200+ 3DMark 2001 (330) 1024x768 no AA, no AF Detonatory 52.16 - 8000 Detonatory 40.72- 9600 Teraz moje pytanie jakie są najlepsze stery dla gf4 bo z tego co widze nV olała starsze karty i teraz skupia sią nad tymi syfnymi fx`ami???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franius Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Narazie zrobiłem mały teścik bo pożyczyłem mojego xp i narazie kombinuje ze sterami :) i tu nie wiem za bardzo o co b Mój sprzęt: mobo MSI K7T Turbo LE, 320 ram, axp 1700+@2200+ 3DMark 2001 (330) 1024x768 no AA, no AF Detonatory 52.16 - 8000 Detonatory 40.72- 9600 Teraz moje pytanie jakie są najlepsze stery dla gf4 bo z tego co widze nV olała starsze karty i teraz skupia sią nad tymi syfnymi fx`ami???? ja uzywam 42.30 ale ludzie chwala sobie tez 43.xx (56?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jeśli o pkt w 3dmarku to może 43.45 a jak o wydajność w grach to te nowe forceware 52.16 mi sie wydaje że są dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Zastanawia mnie ta różnica. Czy nV olała już tak bardzo swoje starsze produkty i kombatybilność starszych kart jest taka żeby tylko chodziły ??????? 8l Update: W grach też nie jest za różowo na tych 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...