thingrim Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 od dlurzszego czasu nie moge sie nic pobawic w podkrecanie karty poprostu znikly suwaki od czestotliwosci a nie wiem na jakich sterach one bylu tearaz mam najnowsze bodajze 52.16 stad moje pytanok jakie macie stery ze mozecie podkrecac ta grafe ?? i czy jest mozliwosc podkercenia z tych ktore mam (podobno da sie to jakos zrealizowac z poziomu winowsa??) pozdro thingrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 A z wyszukwarki korzystać umiesz? Szukaj coolbits. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Jak sie nie myle, opcja ta zostala usunieta ze sterownika. Uzyj np. PowerStrip'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 Ja kręce RivaTuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ok poradzilem sobie thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tylko nie krec przez sterowniki!!! riva bedzie oki.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ściągnij sobie Omegi 45.23. Ja mam MX460 i jak narazie są to najlepsze stery, i umożliwiają podkręcanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A testowałeś 41.80? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tylko nie krec przez sterowniki!!! riva bedzie oki.pozdrawiam yyyy??? A to niby czemu?? I po co wyciągasz taki stary temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...