Skocz do zawartości
gorky1000

Doradzcie jaki wybrac gamepad?

Rekomendowane odpowiedzi

przygotowuje sie juz powoli do premiery Pro Evolution Soccer 3 i chcialbym sie zaopatrzyc w gamepada. Nie wiem jaki wybrac, do wydania max 100 zl.Chcialbym zeby byl przedewszystkim trwaly, kupilem raz mediatecha i po 3 miechach nie reagowal na niektore przyciski.

Doradzcie cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam Logitecha Wingman Rumble Pad...kupilem tydzien temu...co prawda kosztowal 130zl (w Auchaun na sali(czy jak to sie pisze) w Bydgoszczy) ale radze Ci dolozyc te 3 dychy...jak wlaczylem demo Hulka i ustawilem wibracje to przy uderzeniach itp. prawie mi wylecial z rak..it kicks ass:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z przedmówcami najlepiej jak byś kupił orginalnego pada od ps2 (ale koniecznie od sony :!:) i przejściówkę do niego. Ale to będzie kosztować ok 200zł czyli trochę za durzo :( morzesz też postąpić z deka desperacko czyli tak jak ja a mianowicie kupiłęm 2 miechy temu Dual Shock'a od MANTY :? wiem wiem firma nie najwyrzszych lotów ale na zabuj potrzebowałem pada no i kupiłem go za 70zł i muszę przyznać że nie jest tak źle po wielu godzinach ostrego pocinania w colina fifę oraz konsolowe gierki (emulowane) pad nadal sprawuje się dobrze (ciekawe na jak długo :?:), i co najwarzniejsze jest jest całkiem wygodny może nie tak jak orginalny dual shock ale zawsze coś. Podsumowując polecam tego pada tylko w ostateczności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech stanowczo odradzam. Kiedys nie chcialem sie bawic w przejsciowki i kupilem Logitech Wingman Extreme(za 200zł) i po roku Logitech sie rozsypal, wymienili mi go (mialem jeszcze tydzien gwary) i w po mniej wiecej 10 miesiacach znowu zaczal sie sypac - sprzedalem go i nie mam juz problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz trylko pada do psx ale orginala od sony bo reszta sie sypie jak postawic na pecetowego to jakiegos logitecha najtanszczy jest juz za 79zl 6 przyciskowy chyba 8 przyciskowe sa juz powyzej 100 ale warto moj ma 2,5 r i i sie trzyma dobrze pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to dziwne ale  pady jakos mi wogole nie pasuja ( te soniacza rowniez) :/ Jakos przyroslem do klawiatury :( I na padzie ogolnie gorzej mi sie gra niz na klawie ;( Dziwne co?  :?

Klawiatura jest super sterownikiem do gier, ale naprawde, do niektorych przydatny jest pad. Ten od PSX'a jest solidny i pasuje dobrze do reki.

Gram troche na emulatorze PSX i nie wyobrazam sobie grania na padach (bublach), ktore widze w sklepie, a takze grania na klawiaturze. Np. Syphon Filter 1/2/3 - sprobuj zagrac na klawiaturze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie a gdzie można dostać w necie tą przejściówke,bo u mnie w mieście na 95% nie będzie tego,a tesz miałem kiedyś psx1,to wiem jaki pad był solidny:))).

hejka jesli jestes z tego tarnowa co ja czyli w malopolsce ;] to zlokaj w sklapie z akcesoriami do psx'ow , a takowy znajduje sie za kosciolem misjonarzy, ten czerwony kolo switu. dokladnie z tylu kosciola niedaleko lecznicy dla zwierzat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyglada nieżle ale ciekawe czy ma przyciski w analogach?

kurde mi właśnie padł(zalanie colką itd) mój a tu 11 dni do nba live 2004

a gdybym miał polecać to właśnie tego co miałem

thrustmaster dual power ja dałem 1,5 roku temu 120zł

albo tąńszy bez wstrząsów dual analog(wtedy 80 zyla)

aha wiecie może gdzie je można w polsce kupić przez net?

ciekawe czy staniały?

bo ja z braku kasy decyduje się na trusmaster dual analog

doskonałe sterowniki olbrzymia wygoda i dokładność w działaniu

wszystkie konieczne przyciski (tak jak w pleju),oraz zdecydowanie najlepszy materiał pokrycia pada no i dwa lata gwary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w cenie 70 zeta ten padzik Manty (ala Dual Shock) jest naprawdę niezły - od 6 lat mam psxa i ta podróba całkiem nieźle daje radę (testuję od pół roku) - trzeba tylko mieć duże graby hehe - a wibracje np w MGS 2 działają spoko.... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...