Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jakos majac stycznosc z Era nieodczulem zeby ludzie tam pracujacy traktowali mnie rownie "przyjaznie" nie dosc tego reklamujac inne towary w roznych sklepach nigdy niespotkalem sie z takim chamstwem - a to tez dosc mocno rzutuje na firme ktorej swego rodzaju dewiza jest haslo "mozesz wiecej" przeczytaj powyrzej. Dodam tylko, ze jak oddawalem telefon na ponowna ekspertyze w salonie i opisywalem co sie dzieje z telefonem i dodalem zdanie "i chlopaki z noki znalezli w nim slady cieczy, ktorej nigdy tam nie bylo". Koles mi wykrzyczal w twarz, ze nie moge tak mowic , bo nie ma potwierdzenia mojej wersji i ze oni (nokiia) sie znaja. NC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 A moja blisko 4-letnia 6150 wciaz jako tako dziala, nic nie przygasa ani sie nie blokuje. I ani jednej wizyty w serwisie. To jest telefon! Szkoda ze juz takich nie robia... Naprawde mam dylemat na co ja wymienic :(. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...