Skocz do zawartości
Gość

czy znacie ten film

Rekomendowane odpowiedzi

czy wiecie co to za film z ktorego jest ten teledysk (z Comedy Central) z Jimem Careyem i dwoma kolesiami?? fura, muza "What is Love" i te klimaty??...ponoc byl kiedys caly film (z tymi dwoma kolesiami) na Canal+..jak sie on nazywa??thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahahaha nie uwierzycie jak widzialem tytul tego posta to wlasnie pomyslalem o tym filmie :D

jestem w szoku

odpowiedz:

film nazywa sie night at roxbury

ale z tego co pamietam nie gra tam jim carey - on jest tylko na takim krotkim filmiku z tymi typkami

ps. super filmik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz znalazlem i sciagam 550 mb...ja znalem tylko ten teledysk ale moja dziewczyna powiedziala ze na Canale lecial caly film (wlasnie bez Carryea)....film bedzie za jakies 2,30 h...thx all

Younior: gratuluje przewidywania

btw. moze umieszczajcie tu swoje opinie przy okazji o filmie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja opinia o filmie:

film jest bardzo fajny, soundtrack to same hiciory z lat 90-tych :), film jest zabawny - to ich kiwanie glowa :D - troszke wzruszjacy przyjamniej dla mnie - koncowa scena pozatym to super :D

niestety nie ogladalem go w polskiej wersji only english

ale film naprawde bardzo mily :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haddaway - What is love. Zauwazyliscie ze ta pioseneczka sie nie zestarzala ani deko mimo uplywu czasu?

dokładnie zgadzam sie w 100% , a co do sceny koncowej filmu gdy ten mniejszy przerywa ślub, z pseudo boomboxojamnikiem w rekach , no poprostu roxxxx, wogule ci dwaj idioci rox film mi sie bardzo podobał niedługo po nim kumpel przyniosł mi ten filmik on jest bodajze robiony dla Saturday Night Live , a J.C przechodzi w nim samego siebie te machaanie głową "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa what is wrong with cd! - dust" i dalej what is love .......:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie takie głupkowate komedie. Dzisiaj sobie chyba od kolegi wezme. Bo już mi sie chwalił że ma. Zaraz sobie na HDD tej mp3 poszukam :D

Tez lubie takie filmy czasem zobaczyc - ten podobal mi sie BARDZO...

"U R from out of town :?: " :lol: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm a ja słyszełem ze jest nibyu paraodi tego filmu, czyli własnie długometrazowy film z careyem własnie :? h tego ogbejrzałem juz kiedys.. niezły :>

pierwsze słysze a jestem zapalonym "kinomaniakiem" o takim filmie raptem miesiac temu czytałem bardzo dokladna i solidnie napisana biografie J.C. i były tam wyszczegolnione jego wszystkie role i nie było tam mowy o parodi NiR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oglądał ktoś Johny English, Bad Boys 2, Wyścig Szczurów :D Na każdym byłem z klasą w kinie i wypas filmy :D

IMHO J.E. porażka (poza scena gdy jasia oblewa kupa gowna w rurze) . BB2 fajny poscig na autostradzie reszta PORAŻKA (spodziewałem sie czegos wiecej ,i ta koncowka typowo hollykiczowata gdy wszyscy zgłaszaja sie do pomocy w odbiciu tej laski ). wyscig ze 2 sceny smieszne reszta kicz kiczi jeszcze raz nudny kicz ale to tylko IMO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo! Johny totalnie mnie rozczarowal! :( A myslalem, ze powtorzy sukces "Jasia Fasoli" ktory wymiatal! :lol:

BB2 jeszcze nie widzialem, ale raczej nie pojde!

Wyscig w sumie spoko, ale nic specjalnego!

Ale wlasnie wrocilem z kina, bylem z Baśką ;) na "Tożsamosc"...

Film wgniata w fotel! 8O Lepszy od Ring'a 100 razy!

Polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi