Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 dowiedzialme sie ze do konca roku na Athlona 64 niemam co liczyc (cena za wysoka) no to teraz tak potrzeboje mobo+proc+ram niema znaczenia czy intel czy AMD (choc jestem zwolennikiem tego drogiego) za max 2300 zapomnialem jeszcze jakis cooler (wiem co polecicie ale dobra ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 2300 zl ??? WOW !! Polecam tak: Proc - Barton 2500+ jakis kretliwy :P Mobo - Epox 8rda+ Rev 2.1 - do dostania w Siriusie Ramy - hmmmm, poszukaj - bylo o tym sporo na forum - moze cos takiego x2 - OCZ PC3200 256MB Rev2 BTW: LUDZIE UZYWAJCIE PRZYCISKU SZUKAJ - BYLO WIELE RAZY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 No więc ja proponuje tak: Athlon XP 2500+ Barton 395 plnów Abit NF7-S Socket A nForce2, Sound, LAN 495 złociszy OCZ PC3200 512MB Premier Series 2x 550 pln no i chłodzonko to jak się zapewnie domyślasz Zalman CNPS7000-CU box coś koło 220 zł razem 2210 zostaje na dopre pivo... Ja osobiście bym poczekał z 3 miechy na athlona 64 ceny z www.proline.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a ja proponuje: Szukaj bo jak wpadnie jakim moderator to juz po topicu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nic aktualnego niema wszystko co znalalzem jest z nieaktualnymi cenami co do athlon64 to musze kupic do konca roku wiec nie sadze zeby cena spadla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Czyżby Twój Pentium już by Ci nie wystarczał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 no troche przestaje :) w colina 3 niemoge sobie pograc i hl2 sie zbliza itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 tak sie zastanowilem moze zamiast Zalmana WC jakies?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 no chyba raczej WC bedzie lepsze jak masz warunki to blok sam zrobisz do tego jakas pompka za 80-100zl - pojemnik to duze wiadro no i jak chceesz to chlodnica i LUXX bedzie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a czym sie rozni abit nf7-S od tego bez S bo ja sie zastanawiam Creative Sound Blaster Audigy 2 Player BOX 499 Athlon XP 2500+ Barton 395 plnów OCZ PC3200 512MB Premier Series 550 pln (druga dokupie pozniej) Abit NF7 Socket A nForce2, Sound, LAN 379,00 a tym athlon64+mobo z komputrona plus taki sam ram tylko bez SB Audigy2 do to tego pierwszego poszlo by jeszcze nukleon2 150 baniaczek 89 powerhed402 1000l/h 89 i weze nagrzewnica kadett ze szrotu ale to jak rodzicow sie uda przekonac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 generalnie jak bierzesz NF7-S to Audigy mozesz sobie odpuscic ,ten z -S ma dobry dzwiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a znacie jakas stronke z Dokladnymi parametrami dzwieku w Abicie z S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...