mak777 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam! Mam pytanko jak w temacie, wiem że były już kiedyś o tym topici, ale dość stare są, dlatego chciałbym się dowiedzieć jaki polecacie teraz... Będe miał pi razy drzwi około 200zł... Najchętniej widziane wypowiedzi użytkowników danych modeli ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 MAMUSIUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! TO BYŁO :evil: I to nie tak dawno bo jakies 8-9 dni temu Dobrze pamietam bo sam odpowiadalem :evil: Ale powiem ci tak : pixel view jest dobry i kosztuje ok. 160-180 zeta! A tak pozatym do kup sobie ostatniego komputer swiata bo jest tem tesz tunerow tv A tak pozatym to SZUKAJ tu masz link do strony :D ty masz link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 WinFast TV2000 XP Deluxe mam uzywam i jestem happy ale stoi coś koło 250... tak OT umie ktoś ustawić cable crypta ?? na tym tunerku ?? bo ja niestety nie bałdzo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 MAMUSIUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! TO BYŁO :evil: I to nie tak dawno bo jakies 8-9 dni temu Dobrze pamietam bo sam odpowiadalem :evil: Ale powiem ci tak : pixel view jest dobry i kosztuje ok. 160-180 zeta! A tak pozatym do kup sobie ostatniego komputer swiata bo jest tem tesz tunerow tv A tak pozatym to SZUKAJ tu masz link do strony :D ty masz link Szkoda że nie przeczytałeś uwaznie co pisałem... Chodzi o to że weszło parę nowych tunerków... Rynek komputerowy zmienia się z tygodnia na tydzień, dlatego spytałem... Miałem nadzieję na jakieś konstruktywne wypowiedzi... Wpisz sobie w opcji szukaj Tuner TV to zobaczysz co Ci wyskoczy... Paredziesiąt stron z linkami do tematów typu "sony ericsson czy motorola" itd.... Każdy wie że ta wyszukiwarka jest gorzej niż beznadziejna, aczkolwiek znalazłem tematy, ale najnowsze sprzed 2miechów niestety :( Tak więc jeśli łaska wypowiedzcie się coś więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Kup to co ma $migacz a bedziesz bardzo happy! ten tyner co poleca $migacz , zdobyl w tym tescie 1 miejsce! A TY JESLI LASKA TO IDZ DO KIOSKU I KUP KOMPUTERSWIATA. Kosztuje 4.50 i jest tam test tunerow bodajze od 140 - 400 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Komputer Swiat... super jeszcze kilka takich rad a chyba zaczne to czytac... :lol: Leadtek tv 2000 xp dlx lub aver media 303 !! :> z poleceniem tego drugiego, lecz ciutke drozszego bo okolo 300 kosztuje... leszy obraz przy slabym sygnale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Komputer Swiat... super jeszcze kilka takich rad a chyba zaczne to czytac... :lol: Leadtek tv 2000 xp dlx lub aver media 303 !! :> z poleceniem tego drugiego, lecz ciutke drozszego bo okolo 300 kosztuje... leszy obraz przy slabym sygnale... a ja proponuje ten pierwszy a za zaoszczedzone 50 żł wzmacniacz sygnału obraz bedzie napewno leprzy niz na averze pozatym ledtek daje bardzo miły soft... programik do dvd dwa do edycji video i ogolnie bardzo miły do samego tunerka... radio tez całkiem przyjemne ... bez wzmacniacza sygnału ogólnie nie warto sie bawić w tuner'ki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 mam do sprzedni takiego winfasta jesli jestes zainteresowany info na pw pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ja zamówiłem w siriusie w niedziele tego WinFast 2000 XP Expert za 300zł, już jest zapłącone, powinienem już go mieć niedługo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja tez na niego ostrze zeby myslalem tez o deluxie, bo nie wiem czy warto wydawac te 40pln wiecej na niego niczym wielkim sie chyba nie roznia, poza tym ze delux jest na starszym przetworniku conexant878 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja tez na niego ostrze zeby myslalem tez o deluxie, bo nie wiem czy warto wydawac te 40pln wiecej na niego niczym wielkim sie chyba nie roznia, poza tym ze delux jest na starszym przetworniku conexant878 roznia sie tym, ze BEZ dlx nie ma nicama na polske tylko na japonie... wiec "mala" roznica... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 A ja zawsze będe polecał Pixel View bo to są najlepsze tunerki za najlepszą kasę. I do tego działają z każdym nieoficjalnym softem. Nie ma z nimi żadnych problemów, sam używam pixela od 3 lat i nigdy nie miałem powodów do narzekania. Borg, JTV, wszystko działąężółę€ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Przemo, a jakiś konkretny model możesz polecić? Bo niestety będe miał ograniczone fundusze, zastanawiam się nad tym WinFastem od forest kila zbila... Ale poleć jakiś model jak możesz bo ja się nie orientuję a potrzebuję coś na dniach kupić bo wqrza mnie 14calowy telewizor i to że muszę się odwracać do meczy jak siedzę przy kompie ;) Update Mam pytanko a co sądzicie o takim tunerze pinnacle pctv pro Wiem że to high-end, ale czy ktoś go sprawdzał? Aha i co myślicie o Winfast 2000 ale nie XP, jest jakaś różnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 A nie lepiej WinFast TV2000 XP EXPERT zamiast Deluxe :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 CePeK, może i lepiej, ale ja mam 200zł na to... Pytałem czy ktoś może widział na oczy i działał na Winfast 2000 ale bez XP w nazwie, lub na pinnacle pctv pro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ... Wpisz sobie w opcji szukaj Tuner TV to zobaczysz co Ci wyskoczy... Paredziesiąt stron z linkami do tematów typu "sony ericsson czy motorola" itd.... Każdy wie że ta wyszukiwarka jest gorzej niż beznadziejna...Z wyszukiwarki trzeba nauczyć się korzystać, przecież to nie jest niczyja wina, że nie chce Ci się przeczytać tego co jest napisane obok ramki w którą wpisujesz wyrażenie do wyszukania:Możesz używać AND aby określać, które słowa muszą znaleźć się w wynikach, OR dla tych, które mogą się tam znaleść i NOT dla tych, które nie mogą wystąpić. Znak * zastępuje dowolny ciąg znaków. Aby szukać zwrotu umieść go wewnątrz ""A tak wogóle to lepiej kup sobie za te 200zł używany telewizor, napewno będzie bez porównania lepiej odbierał niż karta TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja chciuałem pinnac;e kupić ale ono jest na philipsie a podobno philips to pupa w tunerowych sprawach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Hmmm, dziwne, bo parę niby znających się osób mówiło mi żebym szukał na Philipsie bo wtedy najlepszy obraz... Qrde może ktoś jeszcze się wypowie? Szczególnie zależy mi na różnicy pomiędzy Leadtek Winfast 2000 a Leadtek Winfast 2000 XP Deluxe Wie kotś coś może czym one się różnią?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja zawsze będę polecął Pixel'a. Najlepiej bież model z stereo Nicam, radiem i pilotem. W zasadzie wszystkie pixele to jedno i to samo, tylko jedna ma stereo druga nie, i jakieś opcje z pilotem chyba, weź tą wypasioną kosztuje coś ok 220 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja zawsze będę polecął Pixel'a. Najlepiej bież model z stereo Nicam, radiem i pilotem. W zasadzie wszystkie pixele to jedno i to samo, tylko jedna ma stereo druga nie, i jakieś opcje z pilotem chyba, weź tą wypasioną kosztuje coś ok 220 zł ..a to nie prawda. pixele dziela sie glownie na te z 8-bitowym i 10-bitowym przetwornikiem video. te z 10 sa raczej stero a z tymi 8 jest roznie. z nazewnictwem jest roznie. jest Pro, Ultra, HD, XP, NICAM itd. a wszystko sie laczy i miesza tak ze nawet na stronie producenta (polskiej czy tajwanskiej) nie sposob znalezc wszystkie produkty. miszmasz. ale nie daj sie oglupic i dobrze zoolkaj co kupujesz. najwazniejsze to 10-bit i stereo :) ..a generalnie w lepszej cenie znajdziesz KWORLD'a 7134RF-PRO PHILIPS NICAM/TXT/FM i powiem tyle ze fajnie smiga, slicznie zrzuca i do tego pilot ma opcje wylaczania kompa!!! poszukaj o nim na www.frazpc.pl albo na www.pclab.pl lub poprostu www.google.pl bo byla bardzo fajna recka. a Leadteka nie widzialem wiec nic nie powiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ostatnio gdzies widzialem recke tunerka od Herculesa i wypadl calkiem fajnie, no i do tego ten niebieski kolorek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Niemiec ale cenę to on ma niestety nie fajne, ale z tego co słyszałem to są najlepsze tunery, bo to jest to samo co w ATi AiW, czyli najlepszy dekoder ;] Ale raczej mnie nie stać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Niemiec ale cenę to on ma niestety nie fajne, ale z tego co słyszałem to są najlepsze tunery, bo to jest to samo co w ATi AiW, czyli najlepszy dekoder ;] Ale raczej mnie nie stać :(zadaj sobie tylko pytanie jak czesto bedziesz go zmienial?? moze to byc tak samo jak z monitorem lub zasilaczem, ze poprostu lepiej jest zaczekac troche i kupic sprzet naprawde porzadny, bo nie zmieniasz tego tak czesto jak grafy czy proce (moj ostatni proc byl u mnie prawie 2 lata, az dziwne ;) ). SAm sie bede przymierzal do zakupu takiego urzadzenia, ale raczej tylko dla radia, bo tv nie ogladam i bede bral pod uwage tego herca no chyba, ze cos lepszego wyjdzie w ciagu miecha lub dwoch. PC. czy wiecie czy i gdzie mozna kupic sam tuner radiowy na PCI, bo isowy mnie nie interesi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ..to moze jednak ten KWorld Mpeg TV Station KW-TV7134RF-Pro w tej cenie nic lepsiejszego chyba nie znajdziesz a mysle ze z powodzeniem spelni role telewizora i magnetowidu :) jest troche nietypowy (PHILIPS) ale to jego zaleta bo ma wspomaganie dla mpeg i swietna jakosc obrazu. do tego obsluguje A2 i stereo Nicam co ponoc nie kazdy potrafi ..i do tego ten pstyk do wylaczania kompa cobys zadka nie podnosil z lozka czy fotela. wedlug mnie wlasnie jego szukasz :) zreszta oblookaj sobie: http://www.implozja.com/kworld_tv7134rf_pro.html http://www.kworld.pronox.com/philips7134.htm w siriusie maja go za 190 ale mysle ze w lokalnym przybytku znajdziesz go za 185 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 A ja bym poczekał, odłożył i zainwestował w satelitę :) Za 600zł można mieć ponad grubo ponad 1000 kanałów i dodatkowo neta albo za free, albo za rozsądną dopłatą :) PS. Oczywiście płatne kanały da się rozkodować, wieć korzyść jeszcze większa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...