daleth Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ....na moje zabawy z komputerem :) po ciezkich testach z podkrecaniem procek na 12.5x153 na via kt266a :) {drut-mod rula} moja kobieta patrzac na to wszystko z perspektywy czasu (wczesniej celek 1700 @ 2100 ; celek 2200 @ 2700 plus krecenie radkow 9000 oraz 8500le ; case modding) powiedziala: PRZESTAN WRESZCIE MOLESTOWAC TEGO KOMPUTERA :) ROTFL; mnie to na maxa rozbawilo (+2 piwa) moze i wy macie jakies taki smieszne teksty od swych lasek/rodziny (itp...) uslyszane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 "Żeby to pomogło, to bym cię zabił" - powiedział mój tate, kiedy pękłem spację w Commodore 64. W 1993 roku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja podobno mam przestac molestowac rowerek i zajac sie nia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja ponoc mam manie podkrecania wszystkiego...sam nie wiem :lol: :lol: ale moze da sie podkrecic to forum o pare MHz?? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ciekawe co powie jak rozwale lodowke i zrobie FC :) moze tekst miesiaca bedzie PS ta moja to ogolnie ma ql teksty: "jak ja widze taka cnotke niewydymke/kokietke co och ach wzdycha to bym ja tak przerznela co by nie wiedziala na czym siedzi" update: dodam ze nawet bekniecia po piwie nietrawi wiec ten tekst wszystkich obecnych zdziwil (ja + moj qmpel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 tekstu nie pamietam, ale raz mi ojciec korki wykrecil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 "Żeby to pomogło, to bym cię zabił" - powiedział mój tate, kiedy pękłem spację w Commodore 64. W 1993 roku :> Tak z czystej ciekawosci : skleiles ta spacje ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Moja mamusia do mnie podczas zalaczania FC: "Nie podlaczaj tego do jasnej cholery bo wszyscy wylecimy w powietrze'' Podczas podlaczania wc (to bylo duzo wczesniej) "Co ty robisz, przecierz jak wlejesz wode do tego komputera to sie zrobi zwarcie i nie dosc ze nie bedzie dzialac to cie jeszcze prad pokopie" I pomyslec ze na poczatku bylo: "nie rozkrecaj bo zepsujesz" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Moja żona ogranicza się do działań dywersyjnych, ostatnio podłączyła odkurzacz do UPSa, po tym zabiegu jest w krainie gdzie nigdy nie ma skoków napięcia i zaniku zasilania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jak powiedzialem do mojego taty ze bede paste na procku wymienial to on do mnie "co z ciebie za maniak ?? przeciez pasty sie nie wymienia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 No to ja kiedys powiedzialem do ojca "Zarzuc minimape, zobaczymy dokad jada" jak ogladalismy jakis film w TV gdzie byl poscig samochodowy. Za duzo wtedy gralem w Diablo II :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mój starszy twierdzi że podkręcanie nic nie daje i tylko "tacy jak ja" są naiwni i za dużo głupot w necie czytają... :D Aż szkoda słów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Moja żona ogranicza się do działań dywersyjnych, ostatnio podłączyła odkurzacz do UPSa, po tym zabiegu jest w krainie gdzie nigdy nie ma skoków napięcia i zaniku zasilania :) Żona czy ups ? zastanawiam się czy może dziadziowi nie podkręcić rozrusznika serca .... ot takiego by może speeda dostał o parenaście procent ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Jak stara zobaczył u mnie jako tapete panienke fajna to powiedziała "Byś se taką znalazł a nie tylko patrzył" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mój starszy podczas gdy ja grzebałem przy WC: " To może to lepiej odrazu do lodówki wsadzisz? Zimniej będzie... " :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mój starszy podczas gdy ja grzebałem przy WC: " To może to lepiej odrazu do lodówki wsadzisz? Zimniej będzie... " :)He he, dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Tak z czystej ciekawosci : skleiles ta spacje ?? :wink: Skleiłem, ale parę lat potem uderzeniem obu pięści oberwałem całą klawiaturę (C64 miał klawiaturę przykręcaną do obudowy, jak zastosowałem cios rodem z Shaolin to aż śrubki wyrwało :>) i odegrałem kompletne zdumienie na wieść, że ktoś popsuł komputer. Ale wtedy już pod strzechami były PC, za dwa lata miałem dostać moje wierne P2, więc tate nie miotał włoskimi zakrętami i groźbami karalnymi. Ciekawostka przyrodnicza - byłem u kolegi, który też miał C64. Był z nami jeszcze jeden, eufemistycznie rzecz ujmując błyskotliwy inaczej chłopak. Zakomunikowałem tonem starego wiarusa, że połamałem spację w swoim komputerze, ale skleiłem i widać tylko małą ryskę. Na co "bystrzacha" pochylił się nad komputrem kolegi i stwierdził "Yhy, nawet trochę jeszcze widać". Mamełe zajrzała dzisiaj do mej nory, zwabiona hałasem wiertarki i szuraniem papieru ściernego. Akurat w pozycji lotosu obrabiałem na podłodze tylną ściankę mojej kanapki z Pentium 2 (otwory na wiatrakator, karty, porty, bezpiecznik i gniazdo 220V, ale miałem głupi pomysł :>), więc powodowana chorobliwą ciekawością spytała co robię. Pokazałem nosem na biurko, gdzie leżał wybebeszony komputer i powiedziałem, że robię obudowę, przez którą będzie widać te wszystkie krasnalki. Orzekła tonem pogardliwym "czubek" i poszła sobie. Strange, no? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Moja żona ogranicza się do działań dywersyjnych, ostatnio podłączyła odkurzacz do UPSa, po tym zabiegu jest w krainie gdzie nigdy nie ma skoków napięcia i zaniku zasilania :) ROTFL MF: wisisz mi wycieranie herbaty z monitora! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 mi mama powiedziala tylko "wiesz, ze jak popsujesz to ci nowego nie kupie!" ja mowie 'wiem" a ona "no.. to dobrze.." Tata juz nic nie mowi. Jak ostatnio zobaczy okno w budzie to tylko szeroko otwarly mu sie oczy! :D A kobieta juz calkiem jazy! Ale zawsze mnie hamuje przed wydatkami na kompa, w sumie jest to bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 W LO miałem zwyczaj upijać się na imprezach raz na 3 miesiące. Podczas rozmowy z moją dziewczyną przed rozpoczęciem studiów wspomniałem coś o imprezach w akademiku i że będzie trzeba częściej pić. Na to moja dziewczyna: "No to będziesz musiał się przetaktować" :D Rozbawiła mnie tym do łez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Podczas gry w ping-ponga z kumplem zaczelem go rozsmieszac podczas serwowania co zaowocowalo kilkoma stratami pilki. Wlasnie mialem serwowac gdy uslyszalem od niego "Zamknij ryja bo mnie dekompresujesz" Ja mu na to ze kompresja jest bardzo wazna przy pingpongu i polozylem sie na ziemi :) Oczywiscie chodzilo mu o to ze go dekoncentruje ale coz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Kiedys mialem pentaka 133MHz, pozniej kupowalem durka 1200 sprzedawca pyta: czy radiator i wiatrak chce, ja mowie ze tak a starszy "przeciez masz od starego komputera" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 W okresie gdy ze znajomym czekalismy na SDI w naszych domach krolowaly jeszcze modemy. Znajomy brał akurat kąpiel; siedzi w wannie i patrząc na baterie wraz z koncówka prysznicową zastanawiał sie czego uzyć żeby był lepszy transfer Poprostu zboczenie. Jak to od niego usłyszałem to zalałem sie łzami ze śmiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jak tapety mi automatycznie zmienialo - co raz inna babka... to mi dziewczyna zrobila format c: a sam ja wczesniej tego nauczylem :( ogolnie byla niesamowicie zazdrosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 moja na wszystki pol nagie :) tapety ma jedno okreslenie "dziwk..." tam czasem doda jeszcze pare epitetow (negatywnych), moj ojciec swego czasu wchodzac do mnie do pokoju o 4tej nad ranem i widzac mnie przy kompie mial zwyczaj mawiac "ty to zglupiejesz od tego kompa", potem widzac mnie z przecinakiem diamentowym do szkla nad duronkiem i mobo stwierdzil ze juz zglupialem, a i jeszcze jeden tekst ojca: widzac przewijajacy sie output z kompilacji czegos tam na linuxie spytal sie "co to za gra, ze tak sie ze skupieniem wpatruje w nia" widzac mnie ze zaczelem na niego patrzyc sie z wielkim zdziwieniem powiedzial "no nie przeszkadzaj sobie bo przegrasz" ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wentylator na mojej płycie głównej czadowo "miga". 2 dzień mam kompa zostawiam jak zawsze odpalonego na noc. Bok komputera skierowany jest w strone drzwi od przedpokoju. Około 4:30 w nocy budzi mnie babcia "Marek komputer ci sie pali !!!". Ja przestraszony biegne i se myśle "Ku*** nowy komputer i sie jara !!!". Przychodze patrze a tu te diody babcie przestraszyły. Myślałem że nie wytrzymam nie mogłem zasnąć już. Eh szkoda gadać ale sie babcia nauczyła troche budowy kompa pokazałem co i jak w nim jest nastepnego dnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mój starszy podczas gdy ja grzebałem przy WC: " To może to lepiej odrazu do lodówki wsadzisz? Zimniej będzie... " :) Mój kumpel wsadził kompa do lodówki na testy początkowe przed wymianą chłodzenia, mieliśmy niezły polew ale temperatura a pare ładnych stopni spadła:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 moja Ex powiedziala : "ty zboczeniec jestes !! - wiecej tego kompa obmacujesz niz mnie !! " :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Moja żona ogranicza się do działań dywersyjnych, ostatnio podłączyła odkurzacz do UPSa, po tym zabiegu jest w krainie gdzie nigdy nie ma skoków napięcia i zaniku zasilania :)Ona, Odkurzacz czy UPS? :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 moja Ex powiedziala : "ty zboczeniec jestes !! - wiecej tego kompa obmacujesz niz mnie !! " :lol: :lol: :lol: :lol: dobre :lol: :lol: :arrow: U mnie czesto leca takie teksty: "Ty od tego komputera to wogóle nie myslisz :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...