MicJes Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 pewnego dnia wyjalem RAM z plyty(bo komp nie wstawal) i odpadl taki malutki tranzystorek. Przykleilem go na superglue z domieszka srebrnej pasty(by przewodzila prad). Ale dalej nie dzialalo. Wiec bylem zmuszony kupic nowa kosc, a stara chcialem sprzedac na allegro jako uszkodzona. Ale jakis miesiac temu snilo mi sie, ze ta kosc dziala. No i dzis instaluje AA 2.0 i gram - strasznie mi laguje - mysle ze przydaloby sie wiecej ramu. I przypomnialo mi sie o tej uszkodzonej i o snie. Wsadzam ja i oczom nie wierze! 512RAM DDR 333MHz :o :o 8O Przelecialem Prime95 i jak narazie jest wszystko wporzadku. Ale ja caly czas nie wierze ze dziala (to tak, jakbym znalazl dzis 150pln na ulicy) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Przykleilem go na superglue z domieszka srebrnej pasty(by przewodzila prad).Takie rzeczy się lutuje, a nie przykleja superglutem :lol: Nie zdziw się, jak Ci kiedyś znowu przestanie działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 najpierw mu sie przysni ze przestala dzialac =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 najpierw mu sie przysni ze przestala dzialac =)to wtedy przylutuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 To pewnie ledwo kontaktuje :/ Ale jak działa to luss :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wlasnie ze najpirw probowalem lutowac, ale nie dalem rady (mialem za gruba lutownice). a tak skleilem i dziala (nawet podkrecone na 352MHz 2.5, 3, 3, 6) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 hehe farciarz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jezeli bedzie dzialalo jeszcze jakies 5-7 dni to bede uwazal ze dziala juz ok :) Jeszcze ustawie dzis na noc Prime95 w razie czego by sie upewnic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...