AJDAHO Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 to zwykle diody chyba ,niebieskie po 4zyble ,zolte tak samo swiecace po 60groszy (cena za niebieski to chyba ze wzgledu na mode na ten kolor),jasne ze choinka wkoncu chcialem byc czil i kul :wink: ,no i chwalic tylko a nie ganic wkoncu to MOJE DZIELO :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 nieco nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 to byla odpowiedz na zaczepke jonasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 to byla odpowiedz na zaczepke jonasa aaaa niezrownowazonego oops sorki niezrownanego , nim to sie nie przejmuj musi sam siebie chwalic zeby sie lepiej poczuc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 No ba, wszak od tego ptak urasta do potęgi króla Piasta. Zresztą sam spróbuj, odrobina narcyzmu i samouwielbienia nikogo nie zabiła :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja znam swoja wartosc,nie mam kompleksow i nie musze sie sam chwalic i uzywac pseudofrojdowszczyzny , ty jak wdac musisz , w innym topicu zauwazylem ze opisujesz swoja prace w ktorej tniesz blachy czy cos tam , za to na forum tutaj mozesz pokazac jaki to z ciebie "profesor" to jest wlasnie ciswestytyzm emocjonalny kolego ,to trzeba leczyc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ależ oczywiście Ajdaho, cokolwiek masz na myśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ależ oczywiście Ajdaho, cokolwiek masz na myśli.moze jakis doktor ci to wytlumaczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Wytrzymaj jeszcze kilka dni, OK? Skończę moje pudełko na komputer, wyżebrzę od kogoś cyfrówkę i wreszcie będziesz miał się do czego przyczepiać, bo widzę że, po przerobieniu tak fascynującej cię mojej sygnatury oraz jakichś bredni o frojdach, tematy ci się kończą :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Długo tak jeszcze zamierzacie? AJDAHO, nadmuchałeś już topik "Pit Bull mod" i w tym też jakoś przestać nie możesz. Skończy się tym, że 3/4 postów wyląduje w koszu. Zgodnie z Twoimi poglądami instytucja krytyka muzycznego lub literackiego jest w istocie swej chybiona, bo jak można wypowiadać się o czymś, czego samemu nie potrafi się stworzyć. De gustibus non est disputandum i upubliczniając swoje dzieło, należy liczyć się z tym, że można uzyskać niepochlebne opinie. Przestań prowokować przepychanki słowne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 I ja się dopiszę, bo nie mogłem się powstrzymać: Chcialem sie pochwalic moim pierwszym modem budy , moze zwrocicie mi na cos uwage ,co mogl bym jeszcze zmienic,poprawic itd. ja znam swoja wartosc,nie mam kompleksow i nie musze sie sam chwalic i uzywac pseudofrojdowszczyzny... Zdecyduj, czy się chwalisz, czy nie, o co Ci chodzi z tym postem... i w ogóle o co Ci chodzi. I z Freudem przestań, bo widzę, że pojęcie masz o tym niewielkie, a w każdym poście do Jonasa o tym wzmianka... nie, to w ogóle nie są kompleksy ;]]] Ogólnie, to drugi temat, w którym widzę przepychanki z Twoim udziałem... tam MichalP [xsrx] zaczepiasz, gdzie indziej Lagiera za białe zaślepki, a tymczasem w Twoim poście czytam: to nie jest bok z blachy tylko pleksa oklejona srebrna folia :-] , nie niszczy sie budy a i efekt jest niezgorszyNie no, jak dla Ciebie wycięcie dziury w obudowie to jest niszczenie, to moddera w Tobie za grosz... no offence, ale taka prawda. Aż dziw bierze, że nikt Cię dremmelem nie pochlastał za ten tekst ;]] Na przyszłość - AJDAHO, jeśli prosisz o opinie, a chodzi Ci tylko o pochlebne, to faktycznie napisz sobie disklejmera ;]]] Jonas, jeśli widzisz, że Cię nie rozumieją, to w żadnym wypadku nie tłumacz, o co Ci chodzi - poproś kogoś z rodziny, albo BabelFish spróbuj ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 @Miope krytycy muzyczni czy literaccy uzasadniaja swoje poglady , wyjasniaja co by nalezalo poprawic itd., ba nawet czasami kogos pochwala slownikowa definicje slowa krytyka juz podawalem za to jakos nie widze zeby JONAS kogokolwiek pochwalil tylko potrafi negatywne i zlosliwe opinie przekazywac ,moze jest tam gdzies 1 post gdzie kogo chwali , ale to wyjatki potwierdzajace regule i jak widac to nie tylko ja tak na niego reaguje a wy jako moderatorzy powinniscie na to reagowac , ja wiem ze taki styl bycia moze sie podobac i wam sie podoba ale sa jeszcze inni urzytkownicy tego forum i POWINNISCIE wziac to pod uwage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 I ja się dopiszę, bo nie mogłem się powstrzymać: Chcialem sie pochwalic moim pierwszym modem budy , moze zwrocicie mi na cos uwage ,co mogl bym jeszcze zmienic,poprawic itd. ja znam swoja wartosc,nie mam kompleksow i nie musze sie sam chwalic i uzywac pseudofrojdowszczyzny... Zdecyduj, czy się chwalisz, czy nie, o co Ci chodzi z tym postem... i w ogóle o co Ci chodzi. I z Freudem przestań, bo widzę, że pojęcie masz o tym niewielkie, a w każdym poście do Jonasa o tym wzmianka... nie, to w ogóle nie są kompleksy ;]]] Ogólnie, to drugi temat, w którym widzę przepychanki z Twoim udziałem... tam MichalP [xsrx] zaczepiasz, gdzie indziej Lagiera za białe zaślepki, a tymczasem w Twoim poście czytam: to nie jest bok z blachy tylko pleksa oklejona srebrna folia :-] , nie niszczy sie budy a i efekt jest niezgorszyNie no, jak dla Ciebie wycięcie dziury w obudowie to jest niszczenie, to moddera w Tobie za grosz... no offence, ale taka prawda. Aż dziw bierze, że nikt Cię dremmelem nie pochlastał za ten tekst ;]] Na przyszłość - AJDAHO, jeśli prosisz o opinie, a chodzi Ci tylko o pochlebne, to faktycznie napisz sobie disklejmera ;]]] Jonas, jeśli widzisz, że Cię nie rozumieją, to w żadnym wypadku nie tłumacz, o co Ci chodzi - poproś kogoś z rodziny, albo BabelFish spróbuj ;]]] 1. nie chwale siebie tylko chwale sie swoja praca , jak bym robil to co kolega jonas to bym napisal ajdaho wspanialy ,expert kamasutry itd . itp. -wychodze z zalozenia ze krowa ktora duzo beczy malo mleka daje ,i jak ktos sie musi w ten sposob chwalic to ma jakies kompleksy na tym tle,jesli chodzi o frojdowszczyzne to prawda nie znam sie na tym , moze teksty jonasa to nie frojdowszczyzna ale artyzm to to nie jest raczej jakis belkot chlopca co sie naczytal za duzo bajek fantasy , i przyja styl wypowiedzi czesto tam wystepujacy jesli chodzi o kolege Lagiera to rozmawia mi sie z nim bardzo dobrze wymienilismy sie wiadomosciami na privie , nie ma do mnie zalu za to ze sie "przyczepilem" do jego zaslepek bo tak nie bylo zle to zinterpretowales ,ale proponuje sprawdz to moze u zrodla . MichalP [xsrx] cuz ja tu moge powiedziec , widziales jego prace ? ten "piekny" wizualnie uklad chlodzenia ,a on przyczepil sie do czyjegos modu 100x ba 1000x wizualnie atrakcyjniejszego od jego pracy . byc moze nie jestem modderem - bo kto to jest modder ? ten ktory zamonuje dodatkowy wiatrak kolorowy do budy - juz co zmienil ,czy moze ten ktorego prace wszyscy podziwiaja , a czy w takim wypadku jak kto zmienil calkowicie kompa wedlug wlasnego gustu ale sie nikomu to niepodoba to moderem nie jest ? z tym niszczeniem to mi chodzilo o to ze jak cos zrobisz i dla ciebie to bedzie 8 cud ,to jak bedziesz chcial kiedys bude sprzedac to znajdzie sie osoba ktora stwierdzie ze ta buda to jakis szajs pociety i tego nie kupi , w moim rozwiazaniu nie masz tego ryzyka , malo tego wycinajac wzor w foli oklejajacej plekse uzyskac mozna ksztalty o wiele wiele bardziej skomplikowane niz wycinajac to domowymi sposobami w boku z blachy , balo tego zajmie to o wiele wiele mniej czasu i mozna to zmieniac kiedy sie zywnie podoba , a jak sie blache potnie to raczej juz jej nie pospawasz po to zeby zrobic nowy ksztalt Mam taka propozycje ,zauwazylem ze wywarly na was wrazenie teksty Jonasa ,zmiencie moze jego napis ''uczestnik'' na ''Krytyk'' zeby wszyscy wiedzieli ze ten pan moze jeb... wszystkich na okolo i ma na to pozwolenie od zarzadzajacych tym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Wytrzymaj jeszcze kilka dni, OK? Skończę moje pudełko na komputer, wyżebrzę od kogoś cyfrówkę i wreszcie będziesz miał się do czego przyczepiać, bo widzę że, po przerobieniu tak fascynującej cię mojej sygnatury oraz jakichś bredni o frojdach, tematy ci się kończą :>widzisz i tu sie roznimy ,mi nie da satyswakcj przyczepinie sie do twojej pracy , wierz mi ze napewno bede sie staral zauwazyc i podkreslic wszystko co bedzie mi sie podobac w twojej pracy ,jesli chodzi o tematy to ty ciagle tez na jedno kopyto jedziesz i powoli zaczniesz sie nudzic pozostalym uczestnikom forum ,juz coraz wiecej negatywnych opini na twoj temat widac ,ale to twoja sprawa , a czy ty mnie fascynujesz ? ,na Leppera ,Frytke ,M. Levinski tez duzo ludzi uwage zwraca ale dlatego ze sie nimi fascynuja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Buda oblesna (widzialem na zywo), mod taki sobie, krytyki sie nie krytykuje panie AJDAHO. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 AJDAHO--> wiem, że bez kłótni jest nudno, ale Ty dość często się kłócisz :wink: Odośnie budy - jak masz włączone diodki to zauważyłem, że "oklejka" Ci prześwituje i widać gdzie jest niebieska dioda. Wtedy również widać, że nie masz wyciętego otworu w budzie i wygląda to średnio. Jeżeli nie podoba Ci się moja krytyka i zaraz będziesz kazał mi pokazywac moje osiągnięcia na polu moddingu, to od razu odpowiadam, że zakupiłem już niezbedne rzeczy, tylko nie mam czasu się za to zabrać. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ta buda jest super, a na jej dachu to już wiele fajnych rzeczy można wykombinować, zastanawiam się nad jej kupnem. Chociaż nadal mi się maży ta buda http://www.chieftec.pl/dragon/DA-01B-D.jpg tyle że kosztuje ona 500 zł ja mogę ją mieć za 250 zł z oknem ale to bym musiał czekać do wakacji, a ja jestem trochę niecierpliwy 7 miechów to trochę długo, więc pewno wyjdzie na to że kupie se Atona 6210 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 :) a ja sobie tak czytam i czytac co znow ajdaho wymyslil i powiem tak :) Wielkie LOOOL Ty masz jakis kolegow zeby sobie czasem na dworze posiedziec ? bo widze zes sie tak podniecil paroma lampkami u siebie w budzie ze z postu na post popadasz w wieksze samouwielbienie... Jestes kolego mniej niz przecietny... nie masz w sobie ni grosz orygninalnosci a tym bardziej okruchu samokrytyki... WIdze ze ci moja puszka w gardle stanela i nawet tu przenosisz swoja opinie... Jak ta puszka byla w stanie projektu to ty jeszcze sie kolego moczyles i na kupe wolales papu :) Cel projektu nie byl taki by to zostalo miss obudow tylko cel byl taki by to bylo praktyczne i wygladem oka nie razilo... prostu prostokat ktory wsowa sie pod bude.. nie ma tandetnych diodek i zarowek reagujacych na dzwiek... ale do kogo ja to pisze :) moj ty masta moder :) Smiac mi sie z ciebie chce z ciebie bo ciskasz sie jak ukluta mysza, zalosne sa twoje wywody i pojecie o tym co piszesz... juz ci raz pisalem ze odbijanie pileczki w sensie "moje brzydkie? to pokaz swoje" to sztandarowa cecha rozwydrzonych dzieciakow... nie mozesz chyba zalapac tego ze to jest FORUM i nie jestes tu sam... A jesli krytykujemy czyjegos moda to w tym zlosliwosci nie ma.. czasem nawet jest nadzieja ze krytyka stanie sie motorem do dalszej pracy.. u ciebie to nie wystepuje :) i w sumie na szczescie bo licze ze kiedys ci matka modem zabierze dla spokoju ducha innych uczestnikow forum - a szczegolnie mojego spokoju... Na koniec.. nie interpretuj czyjejs wypowiedzi na przyszlosc - nie osmieszaj sie poprostu i bardzo cie prosze... nie rozwijaj na sile tego tematu bo juz sie rzygac chce :) oooo wielki ajdaho - ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 "]:) a ja sobie tak czytam i czytac co znow ajdaho wymyslil i powiem tak :) Wielkie LOOOL Ty masz jakis kolegow zeby sobie czasem na dworze posiedziec ? bo widze zes sie tak podniecil paroma lampkami u siebie w budzie ze z postu na post popadasz w wieksze samouwielbienie... Jestes kolego mniej niz przecietny... nie masz w sobie ni grosz orygninalnosci a tym bardziej okruchu samokrytyki... WIdze ze ci moja puszka w gardle stanela i nawet tu przenosisz swoja opinie... Jak ta puszka byla w stanie projektu to ty jeszcze sie kolego moczyles i na kupe wolales papu :) Cel projektu nie byl taki by to zostalo miss obudow tylko cel byl taki by to bylo praktyczne i wygladem oka nie razilo... prostu prostokat ktory wsowa sie pod bude.. nie ma tandetnych diodek i zarowek reagujacych na dzwiek... ale do kogo ja to pisze :) moj ty masta moder :) Smiac mi sie z ciebie chce z ciebie bo ciskasz sie jak ukluta mysza, zalosne sa twoje wywody i pojecie o tym co piszesz... juz ci raz pisalem ze odbijanie pileczki w sensie "moje brzydkie? to pokaz swoje" to sztandarowa cecha rozwydrzonych dzieciakow... nie mozesz chyba zalapac tego ze to jest FORUM i nie jestes tu sam... A jesli krytykujemy czyjegos moda to w tym zlosliwosci nie ma.. czasem nawet jest nadzieja ze krytyka stanie sie motorem do dalszej pracy.. u ciebie to nie wystepuje :) i w sumie na szczescie bo licze ze kiedys ci matka modem zabierze dla spokoju ducha innych uczestnikow forum - a szczegolnie mojego spokoju... Na koniec.. nie interpretuj czyjejs wypowiedzi na przyszlosc - nie osmieszaj sie poprostu i bardzo cie prosze... nie rozwijaj na sile tego tematu bo juz sie rzygac chce :) oooo wielki ajdaho - ROTFL nikt ci tu zagladac nie kaze ale widze ze bardzo uwaznie temat sledzisz ,a pisales ze juz se spokoj dajesz wiec o co chodzi ,brak ci czegos ?moze boli cie brak mojej akceptacji dla tego co wykasztaniles pod swoja bude ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 za glupi jestes zeby to zrozumiec :) pa i lol :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 panowie mozecie uwazac podejscie "opi-e-przy-les mnie pokaz co sam robisz "za dziecinne itd. ale zastanowcie czego by nauczyl was instruktor ze szkoly jazdy ktory sam nie potrafi jezdzic i nie ma prawa jazdy ,czy muzyka nauczy grac na gitarze ktos kto go ciagle doluje to nie tak to zle to bylejak ,czy moze ktos kto mu pokaze jak sie gra ? udawac "krytyka" jest bardzo latwo ,to nic nie kosztuje i nic nie boli ,zawsze sie mozna wymigac bo jest sie na wygranej pozycji "ty sie czepiasz bo cie opieprzylem" -jak chce sie kto wyzyc to niech idzie mrowki deptac te mu nie podskocza , ale jak kto ma sie sam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty i cos zrobic to juz trzeba wysilku troche , a jak komu nie wyjdzie to moze sie tanim kosztem wymigac "to nie mialo byc ladne to mialo chlodzic "w ten sposob to mozna bylo kompa na biurku postawic a pod biurko nocnik z woda - tez by chlodzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 @Miope krytycy muzyczni czy literaccy uzasadniaja swoje poglady , wyjasniaja co by nalezalo poprawic itd., ba nawet czasami kogos pochwala slownikowa definicje slowa krytyka juz podawalem za to jakos nie widze zeby JONAS kogokolwiek pochwalil tylko potrafi negatywne i zlosliwe opinie przekazywac ,moze jest tam gdzies 1 post gdzie kogo chwali , ale to wyjatki potwierdzajace regule i jak widac to nie tylko ja tak na niego reaguje a wy jako moderatorzy powinniscie na to reagowac , ja wiem ze taki styl bycia moze sie podobac i wam sie podoba ale sa jeszcze inni urzytkownicy tego forum i POWINNISCIE wziac to pod uwage Profesjonalny krytyk ocenia dzieło skończone. Więc niby jak wyobrażasz sobie to "wyjaśnianie, co by należało poprawić"? "Powieść pana X będzie lepsza, jak napisze od nowa rozdział 5, bo go zbytnio przestylizował"? "Niech zespół Y nagra od nowa swoją płytę, bo wszystkie utwory brzmią tak samo"? Nie zajmujemy się tu profesjonalną krytyką i nie mamy obowiązku pisać obszernych recenzji. Jeżeli denerwuje Cię, że ktoś o czymś źle napisał, a nie widzisz konkretnych informacji, co jest nie tak, to sobie po prostu odpuść opinię danej osoby. Swoją drogą, nie wiem, dlaczego podobnego wzburzenia nie budzą w Tobie opinie typu "ładna, podoba mi się". Taki sam brak uzasadnienia czegokolwiek, jak w wypadku opinii "mnie się nie podoba". I takie samo prawo napisania którejkolwiek z nich. I na koniec: nie rozmawiamy o jonasie, ale o Twoich reakcjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 AJDAHO ja ci juz napisalem ze krytyki sie nie krytykuje, a krytykiem moze byc kazdy zarejestrowany i nie trzeba to tego zadnych referencji. Krytyke mozesz przyjac lub nie, poprostu ignoruj ta ktora uwazasz za bezpodstawna (ignoruj a nie potepiaj). Jezeli nie pasuje ci to ze wypowiedziec sie moze kazdy i kazdy moze miec inne zdanie to po kiego penisa zalozyles watek na forum publicznym? Jak ci sie tu nie podoba to mogles zalazyc topica na www.forum.chwalcie-mnie-i-moje-dzielo.pl . IMO przesadzasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 AJDAHO ja ci juz napisalem ze krytyki sie nie krytykuje, a krytykiem moze byc kazdy zarejestrowany i nie trzeba to tego zadnych referencji. Krytyke mozesz przyjac lub nie, poprostu ignoruj ta ktora uwazasz za bezpodstawna (ignoruj a nie potepiaj). Jezeli nie pasuje ci to ze wypowiedziec sie moze kazdy i kazdy moze miec inne zdanie to po kiego penisa zalozyles watek na forum publicznym? Jak ci sie tu nie podoba to mogles zalazyc topica na www.forum.chwalcie-mnie-i-moje-dzielo.pl . IMO przesadzasz. ja nie krytykuje krytyki , ale tych co wszystkich dookola krytykuja ,jakos do ciebie i do innych sie nie przyczepilem ,popatrz na daty odpowiedzi w topikach(poczatek tego topiku ,topiku PIT ... i innych z tamtego okresu panowie Jonas i Marcin w krotkim okresie czasu tylko opierniczali wszystkich naokolo , to bardzo wygodne jak juz pisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 @Miope krytycy muzyczni czy literaccy uzasadniaja swoje poglady , wyjasniaja co by nalezalo poprawic itd., ba nawet czasami kogos pochwala slownikowa definicje slowa krytyka juz podawalem za to jakos nie widze zeby JONAS kogokolwiek pochwalil tylko potrafi negatywne i zlosliwe opinie przekazywac ,moze jest tam gdzies 1 post gdzie kogo chwali , ale to wyjatki potwierdzajace regule i jak widac to nie tylko ja tak na niego reaguje a wy jako moderatorzy powinniscie na to reagowac , ja wiem ze taki styl bycia moze sie podobac i wam sie podoba ale sa jeszcze inni urzytkownicy tego forum i POWINNISCIE wziac to pod uwage Profesjonalny krytyk ocenia dzieło skończone. Więc niby jak wyobrażasz sobie to "wyjaśnianie, co by należało poprawić"? "Powieść pana X będzie lepsza, jak napisze od nowa rozdział 5, bo go zbytnio przestylizował"? "Niech zespół Y nagra od nowa swoją płytę, bo wszystkie utwory brzmią tak samo"? Nie zajmujemy się tu profesjonalną krytyką i nie mamy obowiązku pisać obszernych recenzji. Jeżeli denerwuje Cię, że ktoś o czymś źle napisał, a nie widzisz konkretnych informacji, co jest nie tak, to sobie po prostu odpuść opinię danej osoby. Swoją drogą, nie wiem, dlaczego podobnego wzburzenia nie budzą w Tobie opinie typu "ładna, podoba mi się". Taki sam brak uzasadnienia czegokolwiek, jak w wypadku opinii "mnie się nie podoba". I takie samo prawo napisania którejkolwiek z nich. I na koniec: nie rozmawiamy o jonasie, ale o Twoich reakcjach. odnosnie profesjonalnej krytyki to mozna napisac "pan x w nastepnej ksiazce mogl by popracowac nad stylistyka , a zespol y przy nowej plycie nad rozwinieciem / urozmaiceniem brzmienia " prawda ? jesli kogos denerwuja moje reakcje to nikt mu tu nie kaze zagladac - tez prawda ? jak kto pisze ze mu sie moja praca podoba to moze podoba mu sie taka jaka jest , bo podejrzewam ze w innym przypadku by napisal ale powinienes wg. mnie zmienic to i tamto- prawda ? wczesniejsze posty udowodnily ze moderatorom tego forum nie przeszkadzaja zaczepki Jonasa ,ale odszczekiwanie na te zaczepki innych to juz bardzo , i co dostane bana ?, po to tu jestes prawda ,zeby wywalac tych co tobie nie pasza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 AJDAHO a mozesz zrobic cos dla mnie ? idz sie potnij :) (zapytasz czemu taki prosty jezyk ? bo do prostych trzeba prosto - moja odpowiedz) a jesli chodzi o bana to normalnie bym byl wniebowziety jak bys go dostal bo jestes strasznie placzliwa <span style="color:red;">[ciach!]</span>la Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 "]AJDAHO a mozesz zrobic cos dla mnie ? idz sie potnij :) (zapytasz czemu taki prosty jezyk ? bo do prostych trzeba prosto - moja odpowiedz) a jesli chodzi o bana to normalnie bym byl wniebowziety jak bys go dostal bo jestes strasznie placzliwa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pokazuj swoj poziom dalej :lol: a jesli o bana chodzi to ktos o takim poziomie nigdy nie bedzie o takich rzeczach decydowal :lol: ale pomazyc mozesz wkoncu z kartonem ci nie wyszlo : :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 lol .. powaznie ? mama ci powzwala o tej porze kompa dosiadac ? :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 "]lol .. powaznie ? mama ci powzwala o tej porze kompa dosiadac ? :)))dosiadac to mozna co innego i ja sie tym chwalic nie musze w przeciwienstwie co do niektorych , a ty sie tak nie podniecaj bo ci sie z pudelka (kartonika) woda wyleje jak tak nozkami wiezgasz z przejecia aha juz zapomnialem ile to razy miales dac sobie na luz i nie rozmawiac z takim oslem jak ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 odnosnie profesjonalnej krytyki to mozna napisac "pan x w nastepnej ksiazce mogl by popracowac nad stylistyka , a zespol y przy nowej plycie nad rozwinieciem / urozmaiceniem brzmienia " prawda ?Mam nieodparte wrażenie, że mylisz krytyka z nauczycielem. Krytyk ocenia dzieło, nie jest od dawania wskazówek na przyszłość. Jakoś nie przypominam sobie, żebym widywała w recenzjach sformułowania, jakich się domagasz. panowie mozecie uwazac podejscie "opi-e-przy-les mnie pokaz co sam robisz "za dziecinne itd. ale zastanowcie czego by nauczyl was instruktor ze szkoly jazdy ktory sam nie potrafi jezdzic i nie ma prawa jazdy ,czy muzyka nauczy grac na gitarze ktos kto go ciagle doluje to nie tak to zle to bylejak ,czy moze ktos kto mu pokaze jak sie gra ?Istota rzeczy tkwi w tym, że ów instruktor, jazdy czy muzyki, jest NAUCZYCIELEM i razem z PIENIĘDZMI bierze na siebie zobowiązanie, że Cię czegoś nauczy. My takiego obowiązku nie mamy. jesli kogos denerwuja moje reakcje to nikt mu tu nie kaze zagladac - tez prawda ?O tak, a zatem będziemy omijać szerokim łukiem topiki przez Ciebie założone. Ale co nas ustrzeże przed natknięciem się na Twój post w topikach innych osób? Nie jesteś w swoim ogródku, gdzie możesz się zachowywać, jak masz ochotę, i wszczynać kłótnie. Denerwuje Cię jonas? To go ignoruj albo zgłaszaj jego posty do moderatorów, jeżeli zauważasz w nich coś niewłaściwego. wczesniejsze posty udowodnily ze moderatorom tego forum nie przeszkadzaja zaczepki Jonasa ,ale odszczekiwanie na te zaczepki innych to juz bardzo , i co dostane bana ?Weź głęboki oddech i jeszcze raz przeczytaj dwa moje poprzednie posty. Widzisz tam poparcie dla jonasa? Bo ja nie. Pisałam tylko o Twoim zachowaniu. Ale skoro uczyniłeś z jonasa swoje idee fixe, to odniosę się do początku całej przepychanki. W pierwszym poście jonas oprócz niskiego ocenienia modu napisał, że pomysł z oklejoną pleksą jest niezły. Chyba tego nie zauważyłeś, przytłoczony magią ocen szkolnych. Na Twoją prośbę o szczegóły w kolejnym poście jonas wymienił kolejno: -- większą liczbę otworów (zamiast jednego okna) -- zrezygnowanie ze smoka -- dostosowanie projektu do planowanej pod rączką siatki tuningowej. W jakiś tajemniczy sposób Ty tego nie zauważyłeś i zacząłeś wycieczki osobiste. To Ty go zaczepiłeś, nie on Ciebie. Fakt: prowokowanie kłótni nie odpowiada moderatorom tego forum. po to tu jestes prawda ,zeby wywalac tych co tobie nie paszaDziękuję niezmiernie za wykładnię. Wydawało mi się, że jestem tu w nieco innym celu, ale cóż -- codziennie się dowiadujemy czegoś nowego. Zamykam teraz ten topik. Wbrew temu, co sobie pomyślisz, nie po to, żeby Cię dyskryminować, ale po to, żeby nie doprowadzić do sytuacji, w której bany okażą się konieczne. Nie zakładaj więc kolejnego, aby kontynuować przepychankę słowną, i nie pisz do mnie PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...