Skocz do zawartości
przeciwnik

mina czy okazja ?

Rekomendowane odpowiedzi

mina czy okazja ?

Mina - dużo już takich "okazji" widziałem. Przeważnie kończyły się smutno dla kupujących. Nic nie sprzedawał, kupował same pierdułki, konto w e-banku ... żaden problem. No i najważniejsze - nie ma tego towaru, czyli w ogóle nie mamy o czym dyskutować.

- po wpłynięciu ich, ja zamawiam towar i przyjeżdża on do Polski w terminie do 7 dni roboczych.

- następnie zakupiony towar jest sprawdzany i wysyłany do Ciebie Pocztą Polską w terminie do 3 dni roboczych

Reasumując; po zakupie towaru i wpłaceniu pieniędzy, przesyłka będzie u Ciebie w terminie do 10 dni.

Jak dla mnie to brzydko pachnie, ale jak ktoś lubi hazard ... to polecam grę w trzy kubki - szanse wygranej zbliżone.

---

AT

PS. Ceny na "fracuskim allegro" http://www.aucland.fr/Default/DefaultListE...ngSort=0&161011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakiś przekręt.

1. Co to za magistrala?

2. Jak proc ma magistralę 533 i częstotliwość taktowania 2058 to jaki jest mnożnik?

3. Nawet, gdyby walną się z magistralą, to na jakiej standardowej magistrali wychodzi taktowanie 2058?

4. Co to w ogóle za taktowanie 2058? Powinno być przecież 2080MHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he platne z gory :)... Towar, ktory poszedl by jak swierze buleczki za 500zl koles sprzedaje za 350zl :D... Nie chce oceniac kogos o kim nie slyszalem ale niech mi ktos wytlumaczy dlaczego jedynie przelewem mozna to kupic a nie za pobraniem :D ??? ;) Jak ktos jest naiwny i ma zbedna kase niech ryzykuje. Zreszta za taka kase od razu kazdy sklep komputerowy by kupil cos na czym ma 30% przebitki. No ewentualnie potem wam przyjdzie do zaplaty clo itp... jak wogole cos przysle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...