jasiek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 czy sa sie zmienic nicka na forum? jesli tak to jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 popros admina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Da sie, w uzasadnionych przypadkach. BTW, dlaczego ?? po co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tak sie tylko pytalem a czy to jest duzy klopot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tak sie tylko pytalem a czy to jest duzy klopot ? jesli nie masz takiej potrzeby, to nie zawracaj [gluteus maximus] komus co za ludzie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 heh pomysl o by było gdyby np. te 5 % osob które chciaz troche uczestnicz na forum miało teraz mienione nicki.. bałagan by powstał by niewiadomo kto by było kto jest kim ;) Ja lubię swoj nick ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 w takim razie prosil bym o zmiane sowjego nicka na azaz.pl poniewaz wszedzie uzywam tego nicka i chcial bym zeby ludzie znjacy mnie wiedzieli ze to ja. Jezeli to bedzie straszny problem to trudno zaloze nowe konto a stare usune jesli jednak jakis admin zmieni mi nick to bede bardzo wdzieczny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ba nawet nie da się usunac konta :) Poproś grzecznie to zmiena raczej.. ja będę pamietac ze azaz to stary jasiek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Ba nawet nie da się usunac konta :) Poproś grzecznie to zmiena raczej.. ja będę pamietac ze azaz to stary jasiek ;) Da sie i to bezproblemowo, jednym kliknieciem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 zmien sobie lepiej na PCMaster :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Taa, a ja chcę PARÓWA. Kurcze, ludzie. Najlepiej żeby teraz sobie wszyscy nicki zmienili. Wtedy było by so clean (Outkast) . Jeżeli juz to zmień sobie na Jasiek z wielką J. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Na PARÓWA powiadasz? ;]]] Zobaczę co da się zrobić ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Na PARÓWA powiadasz? ;]]] Zobaczę co da się zrobić ;]]]No nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Na PARÓWA powiadasz? ;]]] Zobaczę co da się zrobić ;]]]No nie ;) No TAK !!! :lol: sam chciales :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 http://www.google.pl/images?q=tbn:m5bKmMtH9oUC:duckydees.50g.com/ROTFL2.gif Nie, nie panowie, bez takich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 http://www.google.pl/images?q=tbn:m5bKmMtH9oUC:duckydees.50g.com/ROTFL2.gif Nie, nie panowie, bez takich ;) Dla znajomych wsystko, chcesz i masz :wink: :P :lol: http://images.google.pl/images?q=tbn:bW9PcccBgokC:duckydees.50g.com/ROTFL3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Już nie chce ;) Zostane przy Pocahontas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Parowa :) ostatnio masz przerabane :) jak nie benek chce cie zbanowac za WCaction, to Reed z Paranoikiem chca Ci zmienic nicka ;) BTW u mnie w gg juz jestes jako Parowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Parowa :) ostatnio masz przerabane :) jak nie benek chce cie zbanowac za WCaction, to Reed z Paranoikiem chca Ci zmienic nicka ;) BTW u mnie w gg juz jestes jako Parowa :P Ty sie nie wychylaj MeHow, tez na celowniku jestes :lol: Zawsze jakis ciekawy nic trzymamy w zanadrzu, np : Master_of_Fisting, chcesz ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ba nawet nie da się usunac konta :) Poproś grzecznie to zmiena raczej.. ja będę pamietac ze azaz to stary jasiek ;) Da sie i to bezproblemowo, jednym kliknieciem :P Dwoma dokładniej ;) Ale nie mozna siebie.. raczej o to chodzi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 a pamietacie numer z amd_rulezz ??? niezle wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a pamietacie numer z amd_rulezz ??? niezle wyszlo "Zimny prysznic" :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 hueh nie wiedzialem ze w php jest zarzadanie nikcami userow, na dodatek widze ze maja tu takie prawa moderatorzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Jest zarządzanie, tylko co do zmiany nicków to już działka adminów. Czyż nie ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Jest zarządzanie, tylko co do zmiany nicków to już działka adminów. Czyż nie ?? :) Hmmmmm................ tak, chyba 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Jak chyba? To tak czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...