Skocz do zawartości
kikus

Radek 9500

Rekomendowane odpowiedzi

hmn... od qmpla... za 250 zł... radek 9500 HIS... ale na pewno się opłaca ? teraz mam GeForce 2 MX-400 64mb....

Moze ktoś napisze jakiś dłuższy opis tej karty ? Ile razy lepsza od GF 2? ;]

Czyli brać ? za 250 zł.... działa na pewno bo od qmpla !!

A on sprzedaje bo se kupic Radka 9800 pro 8O (1500 zł)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

250 nawet za 8500 to byłaby rewelacyjna cena. A za 9500 to jak za darmo i nie ma się co zastanawiać (nawet wersja 64MB non pro nie dająca się odblokować jest warta 2x więcej - a jest szansa, że da się zmodować).

Napisz jeszcze jaki ma układ pamięci - czy w jednej linii, czy L (tak jak 9700).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy tacy oszołomieni ta ceną ? niema lepszej karty do 350 zł ? moze ktoś się wypowie dłużej ? THX za linki

A tak BTW. kilku moich kumpli mowi ze radki ogolnie suxx .... niekumam ich...

Mają rację, radki są do bani, za te pieniądze kupisz coś lepszego. :wink: Prześlij mi maila lub telefon do tego kumpla jak nie bierzesz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz tego syfu... Za tą cene to już sobie możesz naprawde spoko kartę kupić np. Geforca 4MX... Czujesz?

Ty masz 2MX a to 4MX, czyli o niebo lepsza, a co najmniej o dwie, albo trzy technologie...

Powiedz mu, że nie jesteś lamer i nie dasz się nabrać na ten wałek... Niech sobie tą karte wsadzi w ... AGP i pozdrów go od nas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmn... od qmpla... za 250 zł... radek 9500 HIS... ale na pewno się opłaca ? teraz mam GeForce 2 MX-400 64mb....

Moze ktoś napisze jakiś dłuższy opis tej karty ? Ile razy lepsza od GF 2? ;]

Czyli brać ? za 250 zł.... działa na pewno bo od qmpla !!

A on sprzedaje bo se kupic Radka 9800 pro  8O  (1500 zł)

nie bierz tego!!!! przeciez to his.... jak szukasz porzadnej grafy to moge sie zamienic za tego radeona na radka herca... to dopiero jest wydajnosc i jakosc obrazu... a nie jakis his...

:lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz tego syfu... Za tą cene to już sobie możesz naprawde spoko kartę kupić np. Geforca 4MX... Czujesz? 

Ty masz 2MX a to 4MX, czyli o niebo lepsza, a co najmniej o dwie, albo trzy technologie...

Powiedz mu, że nie jesteś lamer i nie dasz się nabrać na ten wałek... Niech sobie tą karte wsadzi w ... AGP i pozdrów go od nas...

jaknajbardzij zgodze sie z kucykiem. ...ostatnio mialem vanta riva 16 mb i chodzila 89,666 raza szybciej od niej ....

a ta twoja karta to w ogole ta ati gniecie ... w koncu ta 9500 ma 128 w ddr ach .. a ddr'y sa 2 razy wolniejsze od sdr ... a twoja jest duzo lepsza ... nie kupuj ... to szajs ;P

----------------------

a teraz na serio

---------------------

Ta karta (9500 pro) wedlug wileu jest jedna z najlepszych jakie byluy a na pewno dlatego ze spokojnie modowlay sie na 9700 !

W swojej klasie nie ma rownych ...

8 potokow ....

to moiw samo za siebie ....

a za 250 zł to nawet nie kupisz dobrej gf4 .... a jak juz chcesz kupowac nvidie to nie kupuj mx'ów bo to strata kasy (pozdro kucyk) bo np. gf4 mx to sa troche podrasowane gf2 gts/ultra i maja przeqgie taka ze maja obslugie dx8.1 a gf2 tylko 7 ;P

za 250 zl to jak za darmo ...

bierz sie nie pytaj ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weź tą kartę a później mi ja sprzedasz za 300zł (zarobisz 50zł. jak nic :!:)

Za taką kasę opłaca się brać tego radka, wejdź na allegro i oblukaj po ile tam one chodzą, napisz jak ma ustawione pamięci (te czarne kwadraciki) czy kształcie "L" czy prosto, a jeśli chcesz wiedzieć jak się sprawuje ten radek to poczytaj sobie testy.

btw kupie go od Ciebie za 300 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieróbcie se jaj ze mnie...  

karta działa i 2 grudnia koleś wysyła za 270 zł :)

Koleś wysyła... :wink: Wytłumacz o co chodzi-on Ci powiedział, że karta działa :?: Ale mi to przekrętem jedzie od czwartego postu. Pilnuj się.

Pozdrawiam - i oby Ci działała :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieróbcie se jaj ze mnie...  

karta działa i 2 grudnia koleś wysyła za 270 zł :)

Znaczy się na allegro ją kupujesz ? albo na innej aukcji ? czyli nie masz kontaktu ze sprzedającym ?

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

HEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEJHEHEHEHEHEHHEEHJHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak - kup ją - wszyscy ci ją polecają, a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów

(zastanawiam się co koleś ci wyśle .... czy może imadło czy cegłę ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"wysyła".... poprzez swoją siostre... chodzę z nią do szkoły :)....

Nie żadne allegro tylko qmpel u ktorego bywam często (CS ;] )

"karta działa i 2 grudnia koleś wysyła za 270 zł :)"

Coś kręcisz. Cena podejrzanie niska, poza tym skoro jego siostra chodzi z tobą do szkoły, to mogłaby ci "przysłać" wcześniej.

Niezły wałek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...