..::SNAP::.. Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 w profilu wogole nie ma opcji wczytania z dysku obrazka ;/ co sie dzieje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 nie wiem jak u ciebie ale u mnie sie da ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 u mnie w desercie jest taka mozliwosc, sprawdz moze to od skina zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Nie masz, bo masz wyłączoną opcję pokazywania obrazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 hehe no fakt nei ma avatarka ;) Tak to jest gdy sie wrzuca gołe baby! fuj ;) keke ps. czemu ktos mu to zablokował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 sam pewnie po pijaku sobie zablokowal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Nie masz, bo masz wyłączoną opcję pokazywania obrazka.ja tego chyba nie zrobilem bo nie ma tego w opcjach wiec moze mi to ktos wlaczyc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ..::SNAP::.. co ty narobiles - wylaczyles nam wszystkim avatarki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Nie masz, bo masz wyłączoną opcję pokazywania obrazka.ja tego chyba nie zrobilem bo nie ma tego w opcjach wiec moze mi to ktos wlaczyc :? No tak, poszukales - znalazles i namieszales :? Teraz nikt nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 BAN !! hehehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a propo.... to czemu nie moge wrzucic avatarka z urla' nie wczytuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Może jest: a) za duży? B) złe wymiary? c) zły format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...