Skocz do zawartości
RAZOR

do posiadaczy Gf3ti oraz D1600

Rekomendowane odpowiedzi

Z góry przepraszam moderatorów za pytania, wiem że jakbym się postarał to znalazłby odpowiedzi na większość, ale sprawa jest PILNA a ja nie mam czasu przeglądać forum , i tak wiele już szukałem ale odpowiedzi nie znalazłem.

1. Co jest wydajniejsze GainwardGf3Ti-200 czy R9100/9100L

2. Jak ma się porównanie poboru prądu pomiędzy D1300 a nowym D1600

3. Jakie są najlepsze stery dla Gf3Ti, przez najlepsze rozumiem taki które oferują jak najlepszą jakość obrazu, przy jednocześnie wysokiej wydajności i nie zawierają słynnych " Optymalizacji".

4. Jaka jest maksymalna bezpieczna temp. pracy Durona 1600.

5. Jeżeli nie kożystam z DualDDR (KT400) to czy kostki pamięci powinny być tej samej firmy czy wystarczy że będą o podobnych parametrachi i takich samych częstotliwościach.

Z góry również dziękuję za wszystkie odpowiedzi bo to dla mnie ważne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Gainward jest wydajnieszy w grach np. UNREAL TOURNAMENT i na enginie tejze gry, no a gdy sie podkreci go na Ti500 to juz przewyzsza radka 9100L napewno

2.D1300 chyba wiecej napiecia ciagnie, a nowy duren tylko 1,5v

3.do gf3ti200 proponuja wsyscy detonatory 28,XX, ja jade na 45,23 i tez jest good.

4.proc max wytrzyma 85-90stopni ale zawiesi sie przy okolo 60-70C

5.jezeli jedziesz na np. 166 fsb to pamiatki moga byc roznej firmy ale musza miec identyczny CL i identyczne taktowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi