Spedy Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 się spytac nie można :wink: ciekawi mnie to w jaki sposob przeniesie bo raczej nikt swego logina i hasla nie poda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no to jest praeda ale pewnie sie znajdzie kilku takich co go podaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz PL Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mam pytanie, jak można założyć nowy serwer do versji 0.97d ?? Proszę o dokładny opis tej "operacji", odpowiedzi proszę wysyłać TYLKO na GG, jak nie podalem, to mój GG to: 7197438 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Stawianie serwera MU. Przy okazji 2 pytania: 1. Czy DW może korzystać z defence skill'a (ten z tarczy), czy jest on tylko dla DK ? 2. Czy to prawda, że +luck w przedmiotach nie wpływa na znajdowanie kamyków tylko zwiększa szanse udanego soulowania przedmiotów ? Jeżeli już było to sorry, ale topic troszkę długi już jest. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Stawianie serwera MU. Przy okazji 2 pytania: 1. Czy DW może korzystać z defence skill'a (ten z tarczy), czy jest on tylko dla DK ? 2. Czy to prawda, że +luck w przedmiotach nie wpływa na znajdowanie kamyków tylko zwiększa szanse udanego soulowania przedmiotów ? Jeżeli już było to sorry, ale topic troszkę długi już jest. :wink: 1. Nie wiem mam elfa :twisted: 2.A co do jaweli to chyba wogule na to nie wpływa ,zwieksza szanse udanego soulowania o 25% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamsanki Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 NIe chce zakladac nowego topic-a wiec pisze tu : do czego sluzy fire ball scroll i jak go urzyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Fire ball Scroll to czar dla DW. Jak masz wystarczającą ilość energii, żeby go użyć to klikasz na niego prawym przyciskiem myszy - powinien zniknąć. Pole wyboru czarów masz na dole ekranu obok butelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fragilis Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 expa sredni x 200, kasy srednio, gildia od 160 levelu, złote monstery co 2 godziny, blood castle, devil square to juz norma na razie testy - zbieram opinie, bugi, zażalenia. jeśli ktoś ma ochote potestować (i liczyć na nagrode admina w zamian za konstruktywne uwagi) to zapraszam: -----> GG: 3270000 PARTITION mu.it.pl 44405 Nie ma lagow narazie serverek stoi w domowym zaciszu ale niebawem znajdzie sie w firmie na 70MB laczu, z biegiem czasu pojawi sie rejestracja i resety z WWW (reset wyglada tak dochodzicie do 350lvl resetuje sie do 1lvl z tym ze wydane przez was punkciki zostaja w statsach) zapomnialem: serv 0.97d klient jest tutaj: download http://mu.suncity2k.com/index.php?mod=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzulw Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 www.mu.one.pl rejestracja czynna całą dobę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzulw Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Jako jedyny polski server, udostepniliśmy wszystkim graczom na MU-RzuDa opcję zmiany dotychczas rozdzielonych punktów za level, oraz rozdzielenia jeszcze nie rozdysponowanych za posrednictwem WWW (opcja dla posiadających konto na MU-RzuDa - po zalogowaniu się). zapraszam : www.mu.one.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aves Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 czy gra na polskim serwerze jest platna o co chodzi z tym kodem aktywacyjnym, ktory otrzymuje sie po dokonaniu opłaty>Prosze odpowiedzcie bo zastanawiam sie czy zaczac grac w ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aves Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Jak zaczac grac w ta gre wiem ze trzeba sciagnac klienta ale co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 A dalej wejdz na przyklad na stronke co podał rzulw i poczytaj:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzulw Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Wszyscy grający na MU-RzuDa mogą już wymieniać posiadane RENA na stronie servera po zalogowaniu się. Instrukcja pojawi się po wejściu do "Twoje konto" --> "Sytem wymiany REN". Zapraszam również nowych graczy - rejestracja czynna cała dobę :)) http://www.mu.one.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 :!: Informacja dla ludzi grających na serwerze Bartoszyce MU: http://s6.invisionfree.com/Naven_Board/ind...p?showtopic=153 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison_Rose Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Czy ktoś może mi pomóc z moim problemem? Mianowicie, po kilku minutach gry MU zwiesza mi całego kompa i zostaje tylko twardy reset. Wcześniej grałam normalnie i nic sie nie działo, i nagle zaczęło mi zwieszać pieca. Reistalowałam gre, system, sterowniki grafiki (nVidia GeForce2) i nic nie pomaga, nadal sie zwiesza...Wiecie może jak to naprawić? Nie moge przez to grać ;(((( (Win XP Pro, Athlon 1600, nVidia GeForce2 MX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Help !! Zainstalowałem MU, po strasznie dlugich namowach :) Moj problem polega na tym, ze zamiast literek mam kreski :/ jakby polowki literek ginoly :/ Tak sie nie da grac :( Wie ktos dlaczego tak mam ?? Zainstalowalem nawet stare stery do grafy i nic :( Acha i napiszcie gdzie najlepiej grac. Wiem, ze powinienem szukac ale 23 strony to troche duzo, a ostatnio mam malo wolnego czasu, a jesli juz go mam to chce w cos pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 A ja mam problem z serwerem.. Uruchomiłem grę raz.. nic chciało sie polączyć z mają ani z tym drugim serwerem.. wiec wylaczylem.. i teraz nie moge sie poloczyc bo pisze mi ze nie moze zciagnac list of updates 2 .... i nie ma guzika connect.. wszystko jest ok w ustawieniach... (mam najnowszą wersję)... co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jakbyś miał najnowszą wersję, to by nie chciał ściągać uaktualnień. Ściągnij sobie patch'a z muonline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmor Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 mam problem z instalacją gry mu, prosze o kontakt mój nómer gg to 5404276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jeżeli masz problem z instalacją to ściągnij z www.muonline.com pliki MUO_95d_ful.zip i MUO_98f_patch.zip . Rozpakuj do jednego katalogu i uruchom. W firewallu musisz odblokować pliki: -main.exe -Mu update -nProtect GameGuard ... powinno działać. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Moj problem polega na tym, ze zamiast literek mam kreski :/ jakby polowki literek ginolyWyłącz wygładzanie czcionki Clear Type - włącz standartowe (znajdziesz to we właściwościach pulpitu). :arrow: Kończę grę na globalu. Jeżeli ktoś gra DW na Wiggle to chętnie oddam: - Sphinx Mask +3 +12 - Sphinx Armor +3 +12 - Sphinx Pants +3 +12 - Sphinx Gauntelts +4 +12 - Sphinx Boots +4 +12 - Skull Shield +3 +15 - Legendary Staff +0 +4 - 2 ringi +1%HP i 1 pendant +1%HP - Full Angel Kasy już nie mam dałem jakiemuś Polakowi lvl 2. :) Jeżeli ktoś jest chętny to niech pisze tutaj to się dogadamy co do czasu i miejsca. Mój nick fishPL. Kto pierwszy ten lepszy. UPDATE: Już nieaktualne - wszystko rozdałem. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 :roll: hej ludziska :P wrzucajcie namiary na jakies szybkie serwerki prywatne z dobrymi ustawieniami bo ostatnio serwery szybko upadaja :? gralem sobie na Blood^MU i chyba zrobili platny :? teraz gram na MU^korall - ale lagi jak jasna cholera :? najwazniejsze zby nie bylo krzakow w napisach tylko jakis "cywilizowany" jezyk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Pewnie wszyscy już zdążyli zauważyć, ale jest dostępny już mały update klienta do Globala w wersji ENG - 0.98g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 pewnie że zauważyłem że jest nowy patch bo MU nie chce działać. Jak zwykle nie chce się zrobić auto uprage.......ahhhhhh trza będzie poczekać jak się wszystko unormuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 na www.muonline.com jest wersja .zip która działa cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Mi nie dziala ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Chłopaki podajcie skad mozna sciagnac tego MU bo sie napalilem a ze strony glownej nie chce zassac, caly czas wyskakuje ze connection timeout i wogole. Pmozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 na tym FTP-ie w katalogu Global (ściągasz Fulla 0.95 i patch 0.98g i muzyczkę) ftp://muonline.nefficient.co.kr/pub/muonline/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picapau Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Witam, chcialem chociaz sprobowac pograc w Mu lecz od samego poczatku sa problemy. Chdzi o sposob wyswietlania liter w calej grze w dowolnym miejscu. Przyklady tutaj: Jedyne co mam to sciagnieta wersja full + patch ze strony oficjalnej. Detonatory instalowalem specjalnie 52.16 myslalem ze to przez to, nie dalo to zadnych zmian. Siedze na XP prof bez sp1 ale z wiekszoscia poprawek. Sprzet jak w podpisie. Ciekawe jest takze to ze kolezanka tez tego samego dnia zainstalowala na swoim notebooku (tez xpek jako os) i ma dokladnie te same krzaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...