Skocz do zawartości
LivoO

Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

Stawianie serwera MU.

Przy okazji 2 pytania:

1. Czy DW może korzystać z defence skill'a (ten z tarczy), czy jest on tylko dla DK ?

2. Czy to prawda, że +luck w przedmiotach nie wpływa na znajdowanie kamyków tylko zwiększa szanse udanego soulowania przedmiotów ?

Jeżeli już było to sorry, ale topic troszkę długi już jest. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawianie serwera MU.

Przy okazji 2 pytania:

1. Czy DW może korzystać z defence skill'a (ten z tarczy), czy jest on tylko dla DK ?

2. Czy to prawda, że +luck w przedmiotach nie wpływa na znajdowanie kamyków tylko zwiększa szanse udanego soulowania przedmiotów ?

Jeżeli już było to sorry, ale topic troszkę długi już jest.  :wink:

1. Nie wiem mam elfa :twisted:

2.A co do jaweli to chyba wogule na to nie wpływa ,zwieksza szanse udanego soulowania o 25%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

expa sredni x 200, kasy srednio,

gildia od 160 levelu, złote monstery co 2 godziny, blood castle, devil square to juz norma

na razie testy - zbieram opinie, bugi, zażalenia.

jeśli ktoś ma ochote potestować (i liczyć na nagrode admina w zamian za konstruktywne uwagi) to zapraszam: -----> GG: 3270000

PARTITION mu.it.pl 44405

Nie ma lagow narazie serverek stoi w domowym zaciszu ale niebawem znajdzie sie w firmie na 70MB laczu, z biegiem czasu pojawi sie rejestracja i resety z WWW (reset wyglada tak dochodzicie do 350lvl resetuje sie do 1lvl z tym ze wydane przez was punkciki zostaja w statsach)

zapomnialem:

serv 0.97d klient jest tutaj:

download

http://mu.suncity2k.com/index.php?mod=3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako jedyny polski server, udostepniliśmy wszystkim graczom na MU-RzuDa opcję zmiany dotychczas rozdzielonych punktów za level, oraz rozdzielenia jeszcze nie rozdysponowanych za posrednictwem WWW (opcja dla posiadających konto na MU-RzuDa - po zalogowaniu się).

zapraszam :

www.mu.one.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi pomóc z moim problemem? Mianowicie, po kilku minutach gry MU zwiesza mi całego kompa i zostaje tylko twardy reset. Wcześniej grałam normalnie i nic sie nie działo, i nagle zaczęło mi zwieszać pieca. Reistalowałam gre, system, sterowniki grafiki (nVidia GeForce2) i nic nie pomaga, nadal sie zwiesza...Wiecie może jak to naprawić? Nie moge przez to grać

;((((

(Win XP Pro, Athlon 1600, nVidia GeForce2 MX)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Help !! Zainstalowałem MU, po strasznie dlugich namowach :) Moj problem polega na tym, ze zamiast literek mam kreski :/ jakby polowki literek ginoly :/ Tak sie nie da grac :( Wie ktos dlaczego tak mam ?? Zainstalowalem nawet stare stery do grafy i nic :( Acha i napiszcie gdzie najlepiej grac. Wiem, ze powinienem szukac ale 23 strony to troche duzo, a ostatnio mam malo wolnego czasu, a jesli juz go mam to chce w cos pograc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam problem z serwerem..

Uruchomiłem grę raz.. nic chciało sie polączyć z mają ani z tym drugim serwerem..

wiec wylaczylem..

i teraz nie moge sie poloczyc bo pisze mi ze nie moze zciagnac list of updates 2 .... i nie ma guzika connect..

wszystko jest ok w ustawieniach...

(mam najnowszą wersję)... co jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz problem z instalacją to ściągnij z www.muonline.com pliki MUO_95d_ful.zip i MUO_98f_patch.zip .

Rozpakuj do jednego katalogu i uruchom.

W firewallu musisz odblokować pliki:

-main.exe

-Mu update

-nProtect GameGuard

... powinno działać. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj problem polega na tym, ze zamiast literek mam kreski :/ jakby polowki literek ginoly

Wyłącz wygładzanie czcionki Clear Type - włącz standartowe (znajdziesz to we właściwościach pulpitu).

:arrow: Kończę grę na globalu. Jeżeli ktoś gra DW na Wiggle to chętnie oddam:

- Sphinx Mask +3 +12

- Sphinx Armor +3 +12

- Sphinx Pants +3 +12

- Sphinx Gauntelts +4 +12

- Sphinx Boots +4 +12

- Skull Shield +3 +15

- Legendary Staff +0 +4

- 2 ringi +1%HP i 1 pendant +1%HP

- Full Angel

Kasy już nie mam dałem jakiemuś Polakowi lvl 2. :)

Jeżeli ktoś jest chętny to niech pisze tutaj to się dogadamy co do czasu i miejsca. Mój nick fishPL.

Kto pierwszy ten lepszy.

UPDATE: Już nieaktualne - wszystko rozdałem. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:roll:

hej ludziska :P wrzucajcie namiary na jakies szybkie serwerki prywatne z dobrymi ustawieniami bo ostatnio serwery szybko upadaja :?

gralem sobie na Blood^MU i chyba zrobili platny :?

teraz gram na MU^korall - ale lagi jak jasna cholera :?

najwazniejsze zby nie bylo krzakow w napisach tylko jakis "cywilizowany" jezyk :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, chcialem chociaz sprobowac pograc w Mu lecz od samego poczatku sa problemy. Chdzi o sposob wyswietlania liter w calej grze w dowolnym miejscu. Przyklady tutaj:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jedyne co mam to sciagnieta wersja full + patch ze strony oficjalnej. Detonatory instalowalem specjalnie 52.16 myslalem ze to przez to, nie dalo to zadnych zmian. Siedze na XP prof bez sp1 ale z wiekszoscia poprawek. Sprzet jak w podpisie.

Ciekawe jest takze to ze kolezanka tez tego samego dnia zainstalowala na swoim notebooku (tez xpek jako os) i ma dokladnie te same krzaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi